Şimdi Ara

-Telefonlar Hakkında Teorim- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
15
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam

yav he he. ara beni, açayım elektrik süpürgesini son ses de, süpürgenin önceki yaşamlarıyka konuş.

zuhahaha
    işte bu kadar yav

helal olsun 2 cümleyle bitirmişsin arkadaşı
  • gece gece

-Telefonlar Hakkında Teorim-
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeniDünyaDüzeni

Bilip bilmeden nickini gladio(a)tor koymuşsun. Biraz araştır bakalım masanlor v gladiatorleri.

aslında nick gladiator ama var diye öyle biri ben orayaı o yapmıştım illuminati nin alanı farklı senin dediğin adamlar farklı illuminati sanatçıları kontrol eder bu işler zaten piramitin başındakiler yapıyor masonlar gladyatörler değil.onlar emir kulu
  • elin yabancısı icat eder bizimkisinede saçmalamak düşer . bırak böyle işleri millet uzaya çıkacak 10 sene sonra sen daha yok bu böyle şöyle . terket burayı LİSELİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ateistleri bekliyoruz :)
  • Kafan cok guzelmis kardes.

• Madem öyle, ölen arkadaşını ara onunla konuş Konu kilit Forum Delete Üye ban
  • olmamış hacı,daha gerçekçi teorilerini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Kurgu var bilim yok olmamis.

gece gece iyi güldüm.
  • Kafayı nelere yoruyorsunuz yav

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Aloo İsmail şu saatte şurda buluşuyoruz dediğimde konuştuğum kişi o saatte orda oluyorsa bu teori çöker aga.

Bir üst mesajda da açıkladım;

Reankarnasyonu biraz daha araştırırsan reankarnasyon döngüsünde aynı bedeni taşıyan tüm ruh kümeleri birbiriyle bağlantılıdır. Yani geçmişte yaşayan karın ile şu an ki karın arasında ruh bağlantısı söz konusu, bu yüzden düşüncelerini yeniden işleme kapasitesi taşıyor her insan. Dediğimin aksi olsaydı insanlar robot olurdu. Ayrıca bunun zararı ise düşünceleri yeniden örüp robotik bir dünya yaratmak, reankarnasyon döngüsünü bozmak!

Adam zaten karim dememis Ismail demis.

Ha birde cok cok cok agir sacmalamissin. Illa kanitla dersem trolledigini bildigim halde sabah bi seyler yazarim.

• Son zamanlarda okuduğum, son 100 yılın hikayesi diyebilirim.
    Hocam adamlar kablosuz elektrik akımıyla uğraşırken sen nasıl olur ses dalgalarının hikaye olduğunu söylersin :=) Birde reankarnasyon saçmalığına da nasıl inanırsın.
    Gece gece güldürdün. Bende normal bi makale okur gibi okudum :) Zaman kaybısın.
  • ilk basta biraz etkilemedin degil ama gittikce batmaya basladin ozellikle elektrik supurgesini okuyunca bos konustugunu anladim ucmussun sen gel yanima bende ucuyorum

• Yanimdaki arkadasimi telefonla aradim onu gorerek konustum sence bunasil oldu peki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Aloo İsmail şu saatte şurda buluşuyoruz dediğimde konuştuğum kişi o saatte orda oluyorsa bu teori çöker aga.

Bir üst mesajda da açıkladım;

Reankarnasyonu biraz daha araştırırsan reankarnasyon döngüsünde aynı bedeni taşıyan tüm ruh kümeleri birbiriyle bağlantılıdır. Yani geçmişte yaşayan karın ile şu an ki karın arasında ruh bağlantısı söz konusu, bu yüzden düşüncelerini yeniden işleme kapasitesi taşıyor her insan. Dediğimin aksi olsaydı insanlar robot olurdu. Ayrıca bunun zararı ise düşünceleri yeniden örüp robotik bir dünya yaratmak, reankarnasyon döngüsünü bozmak!

İsmail adamin karisimi

• quote:

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

Son zamanlarda okuduğum, son 100 yılın hikayesi diyebilirim.
    Hocam adamlar kablosuz elektrik akımıyla uğraşırken sen nasıl olur ses dalgalarının hikaye olduğunu söylersin :=) Birde reankarnasyon saçmalığına da nasıl inanırsın.
    Gece gece güldürdün. Bende normal bi makale okur gibi okudum :) Zaman kaybısın.

+1
  • quote:

ARKADAŞLAR TEORİME BÜTÜN KALBİMLE İNANIYORUM!!!

Bu arada doktora yapıyorum evet ama bu teori henüz kanıtlanamadı

Sen teorinin anlamını biliyor musun?

Edit: Doktora yapıyorum diyorsun ve böyle bi konu açıyorsun ama teorinin anlamını bilmiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 27 Temmuz 2013; 3:21:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam

yav he he. ara beni, açayım elektrik süpürgesini son ses de, süpürgenin önceki yaşamlarıyka konuş.

12 den vurmuş reankarnasyonu :)
    Liselilere ölümmm...
  • Peki telefon ile sesli mesaj yollarsak,İllüminati bizi robotlaştımaz mı?

• Gece gece korkutmayin milleti

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.