Şimdi Ara

Telefonsuz İnternet? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
9.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serdalm

quote:

Orijinalden alıntı: altrea

her binada bakır kablo mecbur olmalı.Peki ben sadece telefon kullanacam nasıl olacak mecbur kablo olacak.benim binadada fiber var ama ben yalın adsl kullanıyorum...

Bizim sitede bakır kablo hiç yok Telefon için modem koydular.(Fiber modemin aynısı.) Dediler telefonuda bununla kullanacaksınız.Hatta ilk ay internetde bağlatmadım.Sadece telefon varmıd.Telefonda fiber altyapısı üzerinden çalışıyormuş)Yeni yeni tüm Türkiye'de bu şekilde olacakmış.

Neyse şimdi TTnet sayfasında Fiberinternet bölümüne baktımda ayda 28 Tl bağlantı ücretinden bahsediliyor.

TTNET FİBERNET Paketleri ile Yalın FİBERNET alabilir miyim?

.

Evet, FİBERNET paketleri ile birlikte istenirse Yalın FİBERNET hizmeti alınabilir; Yalın FİBERNET Paketlerine abone olmak isteyen müşterilerimizin faturalarına Yalın FİBERNET erişimine ait ücretler ayrıca yansıtılacaktır.

Evet, bu kampanya ile birlikte Yalın İnternet hizmetinden yararlanabilirsiniz. TTNET Yalın İnternet hizmetinden yararlanmak isteyen abonelerin faturalarına aylık 28 TL yalın internet hizmeti erişim ücreti tabloda belirtilen ücretlere ayrıca yansıtılacaktır. TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır.

tamam o dediğiniz kutuya kadar fiber kablo ile data gelir.kutudan çıkan kablo eve bakır olarak gelir böylece kayıp minimumdur.bakır kablo ne kadar kısa olursa kayıp o derece azalır.

• Arkadaslar mrb benimde bir sorum olucak bundan yaklasik 6 ay once evde kullandigim ev telefonu ve interneti fahis faturalar yuzunden kapattirdim 2 yillik taahhutum dolmustu ve 4 portlu wifi modemde bende kaldi ben simdi modem ve ev telefon hatti istemeden en az maliyetle alabilecegim bir saglayici varmi? Var ise en dusuk aylik ucreti ne kadar bilgisi olan arkadaslarim varmi?
  • Bazı arkadaşlar hala 15TL ek olarak alınır diyor. Bakın son kez link veriyorum bir daha sormayın bunu.
    Kampanya linki burada:
    http://www.ttnet.com.tr/web/529-2495-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/yalin_internet_kampanyasi

Bu da aynı sayfadaki metinden alıntı:
    quote:

Orijinalden alıntı: TTNet

TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve ADSL internet hizmeti aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır.
    Kampanya tarifelerine Yalın İnternet aylık erişim ücreti dahildir.
    TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olan ve ADSL internet hizmeti aboneliği bulunan mevcut abonelerden bir defaya mahsus 8 TL geçiş ücreti alınır.

• Dostum ben DSL değil Fibernet kullanacağım.Taahütde vermek istemiyorum/veya veriyorum.Buyur TTNET'in Fibernet sayfası bu.

http://www.ttnet.com.tr/web/540-2752-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_fibernet_kampanyalari/24_ay_avantaj_kampanyasi
    Paketler bu
    Tarife Paketleri Bağlantı Hızı Aylık Kota Kullanım Kampanyalı Tarife
    TTNET FİBERNET6 20 Mbps'ye kadar 6 GB 33,90 TL x 24 ay
    TTNET FİBERNET LİMİTSİZ 20 Mbps'ye kadar Limitsiz 54,90 TL x 24 ay
    TTNET FİBERNET LİMİTSİZ 50 Mbps'ye kadar Limitsiz 89 TL x 24 ay
    TTNET FİBERNET LİMİTSİZ 100 Mbps'ye kadar Limitsiz 109 TL x 24 ay

TTNET Yalın İnternet hizmetinden yararlanmak isteyen abonelerin faturalarına aylık 28 TL yalın internet hizmeti erişim ücreti tabloda belirtilen ücretlere ek olarak ayrıca yansıtılacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodbadugly2

Kampanya ile normal paket ücretlerini birbirine karıştırmayalım. Kampanyalarda taahhüt zorunluluğu var, yalın internet için 12 ay olarak belirlenmiş. Önceki mesajımda yazdığım gibi, normal paketlerde her ay 15 TL ek ücret alınıyor, kampanya ile üye olunsada 12 ay sonunda her ay 15TL ek ücret alınmaya devam edilecek.

Ya da 12 sonunda kullanmak istemiyorum deyip internet hizmeti durdurulacak ve yeni başlayan herhangi bir kampanya ile yolumuza devam edeceğiz. 15 TL ödemek zorunda değiliz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valorite -- 14 Mayıs 2012; 16:37:26 >
  • Hala kafam basmadı.Telekomdaki yetkiliylede konuştum.
    Fiberinternet hizmetinden telefon aboneliğin olmadanda yaralansanda aylık faturanın üstüne 28 TL geliyor.Bu ok kampanya ile ama kampanyasızda fiberinternet aboneliği alırsan fiyatı aylık çok yüksek.
    2'side aynı kapıya çıkıyor.
    Ben şuan sınırsıza aboneyim 54 Tl ödüyorum + telefon parası.
    Tamam telefonu iptalettim sadece Fibernet abonesi olsam
    TTNET FİBERNET LİMİTSİZ

20 Mbps'ye kadar hız

Ayda 65 TL

TTNET WiFi (dk/ay): 600dk

65 Tl yani ikiside aynı.Enazından telefon hattım var ve belli dakika bedava sı filan var.
    Yani 2 pakette aynı enazından 1.de şuan benim kullandığımda 54 Tl veriyorum + telefon ücreti veriyorum ama telefon kullanıyorum.Diğeri 65 Tl telefon yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.