Şimdi Ara

Telefonsuz İnternet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
9.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu kirliliği için üzgünüm ama sağa sola baktım bulamadım. ben telefonsuz internet kullanıyorum, 8 mbit limitsiz.

hızım 7mbitin altına düşmedi hiç. düzenli download yapmıyorum. peki bende de akk var mı acaba? tarife sorgulamaya felan baktım da kullanıcı adımı ve şifremi hatırlamıyorum ki

• Aylık nekadar fatura ödüyorsun?
    Birde TTnetmi Superonlinemi ne aboneliğin?
  • Ttnet. 60 lira sanirim bu ay ilk aydi 75 odedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk ay neden 75 ödedin peki.bende almayı düşünüyorum taahütün var mı?Modem veriyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

Ttnet. 60 lira sanirim bu ay ilk aydi 75 odedik

ilk ay neden 75 ödedin peki.bende almayı düşünüyorum taahütün var mı?Modem veriyorlar mı?
  • Modem verdiler. neden 75 verdik bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Modem verdiler. neden 75 verdik bilmiyorum

12 ay yada 24 ay taahhüt yaptılar mı?

Modemin kablosuz özelliği var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    10 ay önce açıldı
    Vodafone sınırsız internet
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 12 ay taahhut olabilir, emin degilim. ama modem kablosuz evet.
  • Telefonsuz internetin dert olduğunu söylemişti içerden bi yetkili. 3-5 ay kadar oluyor, avcılara nakil için imzaya gittiğimde adamcağızın sohbet edeceği tutmuştu ve konu yalın internete dönmüştü falan. O zaman dediydi; teknik olarak bissürü sıkıntısı varmış. Nedir ne değildir çok da sorgulamadım adamı, attım imzayı çıktım ama dediklerinin arasında "farklı bir sistem ve daha tam oturtamadan satmaya başladılar, o yüzden de bissürü teknik sıkıntı oluyor" dediğini anımsıyorum.
  • değişik bir altyapı olduğunu tahmin etmiyorum sadece sistemde telefonu iptal ediyorsunuz o kadar herşey aynı.hatta telefon için aldıkları aidatı bile alıyorlar.
  • Biz arastirmadan almak zorunda kaldik. cunku evde telefon yok akk var mi onu ogrenmek istiyorum..
  • AKK elbette var.50GB kota var.Ama yalın internette altyapının desteklediği yerler diye bir ibare var bunu anlayamadım.Sonuçta normal internet bu..
  • nasıl ya emin misin
  • TTNet'in sayfasına bakarsan 50GB kotalı olduğunu görürsün.Şu an tarifeler içinde kotası olmayan limitsiz tanımlı tarife yok.en fazla 100gb kota kullanabilirsin.sonra 1Mbit'ten devam...
  • bakamıyorum siteden. direk link var mı acaba? saçma bi istek gibi duruyor ama telefonsuz internet sayfasını bulamıyorum..
  • arkadaşım elbetteki sanada Akk var. herkese var. kotalıysan , limitin belliyse %100 var. ttnet kimseye iyilik yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

arkadaşım elbetteki sanada Akk var. herkese var. kotalıysan , limitin belliyse %100 var. ttnet kimseye iyilik yapmaz.

bakın benimki net limitsiz 8 mbit. emin olamıyorum çünkü bana herhangi bir kota yok dediler..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

arkadaşım elbetteki sanada Akk var. herkese var. kotalıysan , limitin belliyse %100 var. ttnet kimseye iyilik yapmaz.

bakın benimki net limitsiz 8 mbit. emin olamıyorum çünkü bana herhangi bir kota yok dediler..

oooo ttnete inandiysan hata yaparsin Ona bakarsan bir çok kişiye hızdan uçarsın diyorlar ama kimsenin uçtugu yok

• Telefonsuz internet olayına kanmayın.. 60 TL internet paketinin yanında hat ücreti olarak 15 TL ....evde telefonunuz olmasa bile her ay 75 TL para ödemiş olursunuz.. ev telefonu almayıp ayda 15-20 tl daha az öedeyeceğim duygusuna kapılmasın kimse..TTNET her yerde soygunculuğa devam ediyor..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.