Şimdi Ara

Telefonu Boynerden alın.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 780 milyona 7610 aldık arkadaşa 175 milyonluk hediye ceki verdiler.piyasada özellikle nokia kıtlığı varken bu fiyata on iki ay taksitle satan başka yer yok,hediye çekleriyle de bir güzel kaban alındı,telefon en kötü ihitmalle hani kabandan 75 milyon kazık yediğimizi varsaysak bile 680e geliyor,sizce pahalı mı?
  • ya sen hangi şehirden aldın ben antalyadayım bana boynerde sx1 yok diyolar offf ya 3000ytllik hediye çeki var boynerden ama telefon alamıyom çünkü sx1 yoq
  • ya kampanya fena değil ama bişey ihtiyacı olan gitsin alsın abi ben şimdi gidecem 700 ytl lik bi tel alacam adamlar 125 ytl lik çek verecekler onu mecbur o mağazada kullanamam gerek
  • Bayağı avantajlıymış yaa...
    super, tebrikler..
  • ucuz dediğiniz yerde nokia 6670 genpa olmasına rağmen 785 ytl normalde bu telefonun kvk garantilisi bile 690 a veriyorlar ha gidip hem telefon hemde başka bişe alacak olan varsa hediye çeki için alsın ama ha ordan almışsınız ha başka yerden gene aynı parayı harcayıp aynı şeyi almışsınız fark etmez bence

• quote:

Orjinalden alıntı: VXR

ya bence boşuna yormuşsun kendini

sonuçta sx1 pahalı almışsın ve boyner sana bir sürü mal satmayı başarmış burada karlı olan boyner.. sen ise sadece paranı vererek alışveriş yapmış oldun....

sakın karaa geçtim deme söylediklerin hiç karlı gelmiyor....

vermiş olduğu hediye çekleri ve indirimlerle malın asıl fiyatını incelediğin zaman zaten adam malı sana karlı fiyatı ile satıyor hediye çekleri sadece müşterinin dikkatini çekmek içindir hiç bir işletme böle bir uygulama ile müşterisinin çok kazanmasını sağlamaz herzaman kendisi kazanmak ister

sen ise psikilojik olarak kar etmiş hissediyorsun kendini.....

yapamn gerekenler ;

-güle güle kullan

-almış olduğun şeyleri herneyse kar ettim olgusu ile hareket etme böle hareket edersen sürekli kayberdersin

ben işletme master'ı yaptım yani böyle tongalara düşmem sen üzme tatlı canını, eğer cidden avantajlı olmasa ben burda boyner gibi bir firmayı ön plana çıkarmazdım sen hiç merak etme

hem telefon hem ayakkabı dışardaki fiyatlarıyla aynı ve ben zaten alacağım şeyleri alarak bunları 12 ye böldürdüm, 125 milyonda hediye çeki birde tartı kazandım

hangi malın hangi asıl fiyatı herkes yazıp duruyo SX1 dışarda 380 milyon diye, yok öyle bişey kim nerden almış 380'e

beylikdüzü migrostaki boynere uğradım sabah ve dün gelen 4 SX1 den sadece biri kalmıştı, ihtiyacı olan varsa o civarda haber veriim

• Hediye cekini Fiyatı hediye cekinden Yuksek olmayan seyler için Kullanabiliyormusun

Mesela Tel aldım Bana 175 mil cek werdiler Sonra gittim 175 milyona ayakkabı aldım Bu sekilde kullanılabiliyorsa Guzel bi kampanya... Birde Axess olanla mı Bolup cek werlior yoksa 500 e Su kadar 250 ye su kadar diye mi?
  • Telefonu Boyner'den aldık diyelim...Pekiiiii Akılı kelden benzini de Shell'den almak gerekir mi

Deep Noth : Geyik yapasım geldi kusura bakmayın ...
  • Selam,

Sen matematik mi bilmiyorsun, indirim (hediye çeki) + taksit ten bahsediyor...

12 taksit oranı şu anda %10 lar civarında ama cebinde para olmayınca taksitle alırsın ve bence aldığı fiyatta 12 taksit için makul bir fiyat...

quote:

Orjinalden alıntı: VXR

ya bence boşuna yormuşsun kendini

sonuçta sx1 pahalı almışsın ve boyner sana bir sürü mal satmayı başarmış burada karlı olan boyner.. sen ise sadece paranı vererek alışveriş yapmış oldun....

sakın karaa geçtim deme söylediklerin hiç karlı gelmiyor....

vermiş olduğu hediye çekleri ve indirimlerle malın asıl fiyatını incelediğin zaman zaten adam malı sana karlı fiyatı ile satıyor hediye çekleri sadece müşterinin dikkatini çekmek içindir hiç bir işletme böle bir uygulama ile müşterisinin çok kazanmasını sağlamaz herzaman kendisi kazanmak ister

sen ise psikilojik olarak kar etmiş hissediyorsun kendini.....

yapamn gerekenler ;

-güle güle kullan

-almış olduğun şeyleri herneyse kar ettim olgusu ile hareket etme böle hareket edersen sürekli kayberdersin

• Süper yaw 6600 kaç para acep???
  • yahu arkdaşlar alışveriş delisi olup çıkacaz yakında yani!!!
    insanın aldıkça daha çok alası geliyor ama telefon alacakları kimsenin durduramayacağını düşünüyorum. bu arada bu kampanya da baya bir hoşmuş iyimi...:) saygılar sunuyorum telefon alan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum şimdiden
    umarım pişman olmazsınız
  • İyide ya SX1 12 ay sonunda 125 milyon ucuzlarsa
  • kredı kartı yok falla be arkadaslar saglık olsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Hediye cekini Fiyatı hediye cekinden Yuksek olmayan seyler için Kullanabiliyormusun

Mesela Tel aldım Bana 175 mil cek werdiler Sonra gittim 175 milyona ayakkabı aldım Bu sekilde kullanılabiliyorsa Guzel bi kampanya... Birde Axess olanla mı Bolup cek werlior yoksa 500 e Su kadar 250 ye su kadar diye mi?

175 milyonluk çekin carsa büyük ihtimalle 50x3 + 25 olarak verirler sana (tahminim tabi bu ama bi seferde 150 + 25 verirlerse bilemem ) vermezlerse de böyle iste..

hediye çeki bir limite bağlı diil yani 45 milyonluk bişey alırsan 50 milyonluk çeki ver tamamdır (gerçi nie 5 milyonunu bırakasın al çorap filan bişiler doldur) yani kısaca bu hediye çekleri boynerin eskiden yaptığı gibi bu 50 milyonu ancak 100 milyonluk alışveriş yaparsanız kullanırsınız gibi bişi diil..

• Bu kampanya ne kadar daha devam ediyor ? Fikri olan var mı?
  • Şu soruya cevap verebilir misin
    Boynerden çıktıktan sonra
    Elinde ne var? tel baskül ve diğerleri
    Senden kaç YTL cebinden çıktı?
  • Arkadaşlar biz geçengün bu kampanya için gittik ve 6600 fiyatı sorduk bize 560 dediler şimdi bizim 100 ytl bir artımız var ama sorduğumuzda bu tutarı alışveriş tutarından düşmüyorlar yani yeni bir mal almak lazım. en iyisi iki telefon almak herbirini diğerine indirim yaptırısın :)
  • ya boşver boyneri.adam zengin bir dahamı zengin edelim
  • bana bıraz saçma geldı boyner axess ıle çalışmazkı kendıne aıt bırçok taksıt kartı vardı adamın
  • Hediye çekini istediğimiz üründe kullanabiliyormuyuz.Eskiden hediye çeki kullanılabilecek ürünler ayrıydı da o yüzden sordum.
    Niyetim boynerin reklamını yapmak falan değil ama zaman zaman çok agresif şeyler olabiliyor.Mesela geçen yaz braun diş fırçası almıştım 99 milyon 12 taksit.Ürünün gerçek bayi satış fiyatı ise 176 milyon 8 taksitti.Hatta o tarihte bende bayide çalışıyordum ve kendi çalıştığım mağaza bile o fiyata braun dan alamıyordu.Ben de gittim o zamanki adıyla çarşı mağazasından aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makhan -- 11 Mart 2005, 19:13:01 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.