Şimdi Ara

Telefonu modem olarak kullanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonda 3G yok. İzmir'de iken 1000 ping ile oynuyordum, Trabzon'da 13000 ping gördüm bu şekilde. Bir daha da denemedim zaten
  • Ben kullanıyorum gayette sorunsuz 90-110 ping gidip geliyor.Ortalama bi oyundada 5-8mb arası kota harcıyo.
  • hspa çekiyor upload download değerleri bile normal internetimden hızlı arada bir telefonun ısınmasından kaynaklanan lag oluyor oda tek tük sorun çıkmıyor elektrikler kesilince kalan bataryayla oynuyordum
  • ben ınternetı komşudan alıyorum bazen net olmuyor , galaxy w var 1 gb avea internet çok güzel bi şekılde oynuyorum hele telefonu camın önüne koyunca 3G çekıyor tadından yenmez , telefonunda 4gb felan varsa takıl yanı ben 1 gb ı oyun oynadıgım sosyal paylaşım sıtelerınde takıldıgım halde bıtıremıyorum oyun fazla kota yemıyor zaten...
  • Ben bir süre internetsiz kaldığım dönemde kullandım ve oynadığım oyunların yarısı rezil oldu sebepler;

Bir mesaj yada telefonun çaldığı anda "BİR SİHİRDARIN BAĞLANTISI KOPTU" durumuna düşersin :)

Telefonun şarjda ve 3G nin full çekiyor olması gerekiyor, ama bu yine lag olmayacağı anlamına gelmez. o sırada hatlarda olan bir yoğunluk bile buna etki ediyor.

Çok zorda kalmadıkça bu şekilde oynanmıyor tavsiye etmem. Genelde sorunsuzca oynadığın bir oyunun 45.dakikasında koparsan bütün emekler gidebiliyor :)
  • 3G iyi çekiyorsa normalden az pingle oynayabiliyorsun ama asıl önemli olan mesaj ya da çağrı gelmemesi
  • avea 3g ile 70 pingde oynuyorum telden bağlanıncada cok sorun olmuyo yani hattın cekme sıne baglı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net gittiginde leave olmamak icin bazende bulundugum yerde net yoksa kullaniyorum. Hic beni yari yolda birakmadi. Gayet hizli ve kaliteli.
  • E72 telefon var hat turkcell 1 gb hız kısıtlı sınırsız net paketi iş görürmü ? pc nin oldugu yerden 3g full çekiyo.

• Tr de Galaxy S turkcell 3g (1 gb sınırsız 19.90 tl paketi ) ile 80 ping alıyorum, kasaba gibi yerde oturuyorum , hatlarda yogunluk olursa 3k ya kdr ping oluyor arada sırada gayet iyi ve her oyun ortalama 7 10 mb kota yiyor

• Bazı arkadaşlar sallamış 1000 ping 10000 ping filan

Arkadaşlar ping 999 üstüne çıkmaz.

Ayrıca telefonu modem olarak bağlayınca çok batarya çabuk boşalıyor. o yüzden uzun süreli kullanılacaksa şarja takılıp kullanılmalı
  • Modemi telefon olarak kullanmaya çalıştım, olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanmarl

elektirik kesilince turkcell ile yaptim sıkıntı olmadı oyunu kaybettik ama hız'ımda problem olmadı.

Pcyi nası açtın
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

quote:

Orijinalden alıntı: Kanmarl

elektirik kesilince turkcell ile yaptim sıkıntı olmadı oyunu kaybettik ama hız'ımda problem olmadı.

Pcyi nası açtın

Diz üstü bilgisayar teknolojisi? Heyyo 21.yy.

• Doğru, herzaman yanı başımda şarjı full bi macbook taşıyorum.Reklam yapmak istemezdim ama şarjı iyi gittiği için belirtim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: x21

Bazı arkadaşlar sallamış 1000 ping 10000 ping filan

Arkadaşlar ping 999 üstüne çıkmaz.

Ayrıca telefonu modem olarak bağlayınca çok batarya çabuk boşalıyor. o yüzden uzun süreli kullanılacaksa şarja takılıp kullanılmalı

Arkadaşım 3000i görmüştü,hatta skype açıktı sürekli karşı tarafın base ine doğru gidiyodu
  • Vodafone

Xperia Neo V

Hsdpa 7.2 Mbit

60-90 Ping.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legola54

Arkadaşlar aranızda telefonunu modem olarak kullanıp oyun oynayan varmı varsa bunu önerirmi ?

Hayatta önermem sürekli ping sorunu oluyordu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.