Bildirim
Telefonu modem olarak kullanmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Avea 3G çektiğinde bazen oynuyorum, püng normalden az oluyor
Edit: cihaz iphone 4S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfoxlr -- 18 Aralık 2012; 23:44:40 > -
valla ben avea telefonu modem olarak denedim patchi 1kbps hızla çekiyordu ama edge hızdı 3g deneyemedim. Vınn modem kullanıyorum 150civarı ping çok delay yok sıksık 250 falan oluyor arada bağlantı kopuyor 1 2 dk gelmiyor falan. Denizli'de okuyorum bu arada. Eğer imkanın varsa normal internetle bağlan mobil modemlerle çok zor oluyor. Bu arada vınn 1 2 diş çekiyor genelde 3g -
Ben kullaniyorum ama onermem -
Android hotspot avea 3g ,1 gb lik paaket ile oynuyorum arada. ping 150 ms civari.3g pek cekmiyor evde -
Bende kullandim ama cok lag oluyo vodofone internet konusunda turkcell kadar hizli deil malesef -
Bir keresinde TTnet yurtdışına bağlanmamıştı. Ben de telefondan bağlandım. Lag oluyor ping fazla oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: Arslan61
Bende kullandim ama cok lag oluyo vodofone internet konusunda turkcell kadar hizli deil malesef -
ben kullanıyordum ama önermem.quote:
Orijinalden alıntı: Doughnut
Bir keresinde TTnet yurtdışına bağlanmamıştı. Ben de telefondan bağlandım. Lag oluyor ping fazla oluyor.
Alıntıları Göster
eu serverinde 250 ping ile felan oynuyordum.
HTC Desire Z -
bi kez denedim avea ile. Yüksek pingden dolayı delay oluyor zaman zaman. Önermem 3G modem ya da telefon ile.quote:
Orijinalden alıntı: Doughnut
Bir keresinde TTnet yurtdışına bağlanmamıştı. Ben de telefondan bağlandım. Lag oluyor ping fazla oluyor.
Alıntıları Göster -
Cevaplar için sag olun arkadaşlar Ben bi şansımı denesem iyi olacak kafeye para dayandıramıyorum yoksa -
Operatörünün yaşadığın yere verdiği 3G kalitesine bağlı olarak gayet rahat kullanırsın.quote:
Orijinalden alıntı: legola54
Cevaplar için sag olun arkadaşlar Ben bi şansımı denesem iyi olacak kafeye para dayandıramıyorum yoksa -
Ben sürekli yaparım. 3G ile bağlanırsan normalden az ping olur -
3G denk getirmen lazım ben evde sürekli telefonun interneti ile oynuyorum. 100-150 ping. -
yazin iphonedan baglaniyordum sknti olmuyor. -
telefonumu wireless adaptörü olarak kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Rapid Step
yazin iphonedan baglaniyordum sknti olmuyor. -
yurdumda firewall sağolsun lol'ü engellediğinden... telefonu hotspot olarak (vodafone sınırsız internet) açıp oyuna giriyorum. gayette oynanıyor,pin 140 150lerde oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ
telefonumu wireless adaptörü olarak kullanıyorum.
Alıntıları Göster -
5800 ile bağlayıp oynuyorum. -
Vodafone
Xperia LWW
90-100 Ping ile oynuyorum. Çok rahatim -
elektirik kesilince turkcell ile yaptim sıkıntı olmadı oyunu kaybettik ama hız'ımda problem olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: boolboxer
5800 ile bağlayıp oynuyorum. -
Ben modem kırıldığında denedim bi daha da denemem faceye zor giren interneti lol oynamaya zorlayınca tr serverında 500fps ile oynuyosun
Benzer içerikler
- lol chat açma
- mb2 hangi tuş
- warwick replikleri
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- lol yama yapılıyor ne kadar sürer
- lol kaç gb
- afk nedir
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X