Şimdi Ara

Telefonum çok ısınıyor.Lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Geçtiğimiz pazartesi günü iPhone x satın aldım.Kapalı kutu sıfır ürün.Günlük kullanımda safari uygulamasında gezerken iki dakika sonra telefonun arkası ve sağdaki güç tuşu ısınmaya başlıyor.Video izlerken de böyle. İnternette bu şekilde bir sorun yaşayan pek yok.Çoğu kişi oyun oynarken bile ısınmıyor diyor.Apple telefon desteği aradım test yaptı ve sorun olmadığını söyledi.Cihazı sıfırladım yine aynı.Ne yapmam gerekir?Cevap verirseniz sevinirim.Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.Aynı sorundan müzdarip olan yok mu acaba?

• Hocam yaz ayları sıcak geçiyor malum. Evde klimanın yanındayken dediğiniz aktivitelerde pek ısınmıyor 8+ ama oyun oynadam klima olduğu halde ısınıyor. Parlaklığı fullesem parlaklığı kısıyor. Dışarda ise özellikle sıcak ortamdaysam ve bir de güneş görüyorsa baya ısınıyor. Güneş gören sıcak yerde ciddi ısınıyor. Oyun oynarken ısınmıyor diyenlere bakmayın, 10 mblık oyun oynayıp ısınmıyor diyen tayfadır. Ağır oyunlarda x de dahil tüm modeller ısınıyor ve çok yorarsanız parlaklığı kısıyor. Eğer klimalı soğuk ortamda bu kadar ısınıyorsa sorun olabilir ama sıcak ve güneş gören yerlerde parlaklık yüksekte kullanıyorsanız normal olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Telefonu kullandığım ortam serin ama Safaride gezerken hafif ısınma oluyor.Aynı şekilde video izlerken güç tuşu ve kameranın altı çok ısınıyor.Bugün servise gönderdim.Bakalım ne diyecekler.Gelişme olursa editlerim.

• Dediğim gibi soğuk ortamda öyleyse belki problem vardır, apple hala çözemedi şu ısınma olayını. Geçmiş olsun umarım kısa zamanda probleminiz çözülür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağolun hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.