Şimdi Ara

Telefonum Dışarıya Çıkınca Kapanıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sorunum çok garip. İlk çıktığı zaman aldım telefonumu. (iPhone 6) İlk 4-5 ay hiçbir şey yoktu soğukta falan çok gezdim dışarda bir şey olmadı, sonra telefonun yere düştüğü falan oldu tabi insanlık hali biraz sert düştü ama hiçbir şey olmadı kasadaki ufak sıkıntılar ve ekranda bazen belirip giden değişik renkler dışında, ama dışarıya çıkıyorum aradan 10 dk geçiyor telefonumun şarjı %80 direk kapanıyor. Açmaya çalıştığımdaysa şarj yok uyarısı veriyor. Cebime koyuyorum çıkarıyorum 5 dk sonra açıyorum %50 olmuş şarj ama açılıyor telefon sanırım cebimde ısındığı için açılıyor. Yardımcı olabilecek var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İphoneların çalışma sıcaklığı ne yazık ki çok soğukları desteklemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

İphoneların çalışma sıcaklığı ne yazık ki çok soğukları desteklemiyor

Hocam iphone 3gs den beri kullanıyorum böyle bir şey ilk defa başıma geldi ama

• Appleın sitesinde de bu durum yazıyo .. Bekki iphone 3 ler daha dayanıklıdır plastikmiydi onların dışı ondandır belki

• servise verin,bende de sorun vardı.kendiliğinden kapanıyor diye değişim aldım
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Yok hocam değildi yine metal kasaydı, 5 te kullandım onda da olmadı. Bu telefonda da başlarda olmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Existence.

Yok hocam değildi yine metal kasaydı, 5 te kullandım onda da olmadı. Bu telefonda da başlarda olmamıştı.

3G/3GS modelleri sert plastiktendi.

• Apple Store götürdüm, direk değişim kararı çıktı. Anakart bataryayı okuyamadığı için soğukta kapanıyormuş, şuan hiçbir sıkıntı yok. Ancak Store'a götürdüğünüzde son 1 hafta içinde kapanmış olması lazım ki görebilsinler
  • Bu soğukta kapanma olayı bence yanlıs gibi, 6s te de bir arkadaşım bahsetmişti soğuk havada kapanıyor diye ama ben şahsen işe motosikletle giderim, geçtiğimiz soğuk havalarda bile motosikletle gittim, -4 felan sabah soğuğunda motorla 110+ hızlarda cebimde ve direk karşıdan gelen soğuğa maruz kalan telefonu elime alınca resmen buz kesmişti ama ne kapanma ne şarjda azalma vardı, tamam çalışma ısısı vadır fakat bazı telefonlarda bu değişkense sorun ordadır bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.