Şimdi Ara

Telefonum galeriye video kaydetmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung olsa normal karşılardım sonuçta internetten indirmeye açık fakat iphonede bu varmı ?
    Bugün galerime girdiğimde 20 saniyelik bir video gördüm virüs benzeri bişey olabilir mi ?
    Kısaca haberim olmadan galerime video eklenmiş.

Ben internette gezerken bir linke tıklamış olunca inme ihtimali varmı iphonede ?

• iPhone'da çekilen videolar Fotoğraflar uygulamasına kaydedilir.Normal yani.İnternetten iPhone'a doğrudan video indirilemez.
  • Tamamda ben video çekmedim işte benim çektiğim bir video değil yani.
    Saçma sapan internette dolaşan bir video gelmiş galerime indirilmiş yani mümkünmü böyle bir şey linklere tıklamayla.
  • Whatsapp mesajlarınızı kontrol ettiniz mi ? Wp den gelmiştir

Safariden video inmez mümkün değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Evet özellikle wp ye girip kontrolde yaptım zaten wp ayarlarımda otomatik indirme kapalı gelen videoları indire tıklamam lazım önce.

Safariden inmezse nasıl geldi bu video galerime virüs benzeri bir şey olabilir mi acaba ? En son telefonumu ayak üstü mekanlardan birine servise vermiştim ama aldığımda cihazı direk sıfırladım ayarları. 1 hafta önce sıfırladım yani.. Nerden gelmiş olabilir bu video ?
  • Vieux12 V kullanıcısına yanıt
    Videoların içeriği nedir ?

Safaridea pdf dışında içerik inmiyor . Virüs bulaşması imkansız . iPhoneda virüs olmaz .

Mutlaka kullandığınz bi uygulamadan dolayıdır

Bip kullanıyosanız o arada gönderiyodu mesela

Videoyu sildim çünkü açık seçik bir videoydu dosya şekline bakamıyorum o yüzden 20 22 sn civarında bişeydi.
    Bip kullanmıyorum klasik şeyler yüklü telefonumda wp banka uygulamalarım ve birde clash royale ( oyun ) o kadar.
    Şüphelendim açıkçası servise verdiğim yer dandirik bi telefoncuydu hani casus yazılım felan bişeyler yapmış olabilir mi diye. Ayarlardan komple sıfırlada yapmıştım telefonu aldığımda ama bilmiyorum ki..

İnternetten tıkladığım bir link indirmiş olamaz mı hiç bi şekilde galeriye ? Olamazsa casus yazılım olma ihtimali nedir yada virüs felan. Bugün ekşi sözlük yorumlarda bi kaç linke tıklamıştım çünkü telden ama linkler açılmamıştı yani videoda yoktu bişeyde yoktu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORUMA VİDEO YÜKLEME
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güvenmiyorsan itunes üzerinden restore ederek cihazı sıfırla dfu modda sıfırlamayı unutma. Bu işlem cihazdaki yazılımı tamamen silip tekrardan güncel olarak indirip kurar.

• Kusura bakmayın pek bilgim yok. İtunes pc programı sanırım ordan format atıcam netten bakarım. Dfu modda sıfırlamak nedir acaba ?

Servisin yaptığı bir şey olanaz. Safariden linke tıklamakla da inmez

Başka bir şey var ama bende çözemedim

Googledan dfu modu nedir nasıl alınır diye arama yaparsanız çok kolay öğrenebilirsiniz

Biri wp den gönderip sonra gönderiyi silse ? Bende silindi diye gözükür heralde dimi dostum.
    Dün baktığımda wp ayarlarım sıfırlanmış otomatik indirme açıktı wifi ile ama mesajlara tek tek baktım gönderen biriside yok.

Ben netten biraz baktım casus programları varmış mspy gibi jailbreak olmadanda yapılabiliyomuş acaba servis bi haltlarmı yedi diye düşündüm. Apple servisi değil sonuçta kıçı kırık bi yer en iyisi ben sizin dediğiniz gibi temiz bi format atayım içim rahatlasın.
    iPhone a dışardan jailbreak olmadan öyle bir şey yapamazlar

Whatsapptan gelince karşı taraf atınca siliniyor ama atıyorum karşı taraf attı sonra silecekti ve sizin wifiniz kapalı .. O zaman o gönderi sizde kalıylr galiba . Belki böyle bi durum olmuştur

Ama aynen dedğiniz giib temiz kurulum yapın hiç bi sıkıntı olmaz

iyi günler

• You can try ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vieux12

Biri wp den gönderip sonra gönderiyi silse ? Bende silindi diye gözükür heralde dimi dostum.
    Dün baktığımda wp ayarlarım sıfırlanmış otomatik indirme açıktı wifi ile ama mesajlara tek tek baktım gönderen biriside yok.

Ben netten biraz baktım casus programları varmış mspy gibi jailbreak olmadanda yapılabiliyomuş acaba servis bi haltlarmı yedi diye düşündüm. Apple servisi değil sonuçta kıçı kırık bi yer en iyisi ben sizin dediğiniz gibi temiz bi format atayım içim rahatlasın.
    Galeride en son fotolarin arasinda mi yer aliyordu, yoksa daha asagilarda mi? Muhtemelen daha once whatsapptan biri gondermistir, siz de sohbetten mesaji silmissinizdir ama galeriden silmeyi unutmussunuzdur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.