Şimdi Ara

telefonum kapandi acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim htc 8x telefonum 3 gu once cebimdeyjen kapandi ve bir dahada acilmadi sarja takdigimda htc logosu geliyor ama geriye kapatiyor kendini daha sonrada bir dongu halinde boyle devam ediyor
    denedigim yontemler =>☆ tuslardan format atmak telefonum bu yonteme hicbir tepki vermiyor
    ☆bilgisayara baglamak bagladim ama aynu sekilde kensisini kapatip acti hep bilgisayarda gormuyor
    ☆farkli sarj aletleri denemek 3 farkli marka sarj aletiyle denedim ama sonuc ayni kapanip aciliyo birisi orjinal kutusundan gelen
    ☆ son olarakta servise vermek telefonum kvkli ve servis hakkinda bir bilgim yok servis noktalari denizlide yok nasil gondericem bir bilgimde yok
    yardimci olanlara simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler bu sorun Windows işletim sisteminden gelen bir tehlike yani hepinizin bu olasılığa düşme şansı var benim bu ikinci telim daha önce lumia 520 mimde aynı şekilde olmuştu
  • Telefonda sd kart var mı varsa çıkarın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

Telefonda sd kart var mı varsa çıkarın

sd kart maalesef yok hocam sim kart yuvasını çıkarttım temizledim yine olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kircici

quote:

WPli olan her telefona bu oluyor kardeşim sıkma canını. Umarım Allah sana da birgün IOS yada Anroidli bir cihaz verir kardeşim. Amin kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Orijinalden alıntı: kircici

quote:

WPli olan her telefona bu oluyor kardeşim sıkma canını. Umarım Allah sana da birgün IOS yada Anroidli bir cihaz verir kardeşim. Amin kardeşim.

android katiyyen almam hocam ya sevmiyom hele samsungu aklımda blackberry var hocam güncellemesini tak tak alıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.