Şimdi Ara

Telefonum şöyle olsa süper olurdu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefonunuzda, tabletinizde ya da mobil cihazınızda sizi rahatsız eden, bu cihaza hükmetmenize mani olan en büyük darboğaz nedir?

Acıklayarak bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ütopik tasarımlarınız varsa ve paylaşırsanız şahane olur.

İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clawsi -- 3 Şubat 2014; 23:16:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone 5 boyutlarında ve iphone 4 kasa sağlamlığında,note 3 donanımında,lumia 1020 kamerasına sahip olsaydı en az 7 yıl kullanırdım,hatta birde yedek alırdım sıfır olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 3 Şubat 2014; 23:11:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

iphone 5 boyutlarında ve iphone 4 kasa sağlamlığında,note 3 donanımında,lumia 1020 kamerasına sahip olsaydı en az 7 yıl kullanırdım,hatta birde yedek alırdım sıfır olarak.

Süper kombinasyon :) peki bataryası? Ya da bi tasarım yapabilir misin bana hayalindeki teknolojiyi?

• Htc one kasasina g2'nin donanimi, yazilimlari, ekrani ve pili konmus; kamera olarak lumia 1020 kamerasi tercih edilirse mukemmel tel olurdu.

• Clawsi C kullanıcısına yanıt
    batarya 4000 mah değiştirilebilir olmalı,li-polymer daha az ısınır, yazılım ios yada android farketmez.Tasarım dediğim gibi iphone 5 tasarımı ideal,belki az daha büyük olabilir ama çok az.Büüyük boyut beni rahatsız ediyor.Yüksek donanım isteyene zorla büyük boyut satıyorlar.
  • sony x peria z1 i unutmuşsun :)
  • Clawsi C kullanıcısına yanıt
    1-) Genel sıkıntı pil ömürleri.
    2-) Kablosuz görüntü aktarma teknolojisinin henüz yeterince tam olarak oturmaması, yeterince verimli ve performanslı çalışmaması, bu konuda tam bir standardın tam oturmaması.
    3-) Gene kablolu görüntü aktarma (mhl, slimport) teknolojilerinin bir standarda bağlanamamaları. Aynı üreticinin farklı modellerinde bile farklı adaptörler gerektirmesi.
    4-) Büyük ekrana görüntü aktarıldığında televizyonda çalışan arayüzün büyük ekranlar için uygun olmaması. Ekran büyümesine rağmen hala telefon ya da tablet arayüzünün aynı şekilde ekrana yansıtılması.
    5-) Oyun ve uygulamaların en üst düzey cihazlarda bile her zaman tam olarak verimli çalışmamaları. Çökme ve takılma gibi sorunlar.
    6-) Yazılım güncellemelerinin zamanında, hızlı ve kararlı olarak verilmemesi.
    7-) Cihazların dahili belleklerinin teknolijinin ulaştığı bu seviyede, içerik boyutlarının arttığı bu ortamda yetersiz kalması. En üst seviye cihazlarda bile hala 16, 32 GB gibi seçeneklerin sunulması.
    Gibi seçenekler sıralayabilirim.

Benim hayal ettiğim mobil cihaz şöyle olmalı.
    1-) 1080 p çok kaliteli görüntü veren ve az tüketen bir ekran
    2-) Yoğun kullanımda en az 4 gün giden bir batarya ömrüne ulaşılması ve sene bazında uzun ömürlü değiştirilebilir batarya.
    3-) Televizyona kablolu ya da kablosuz görüntü aktardığımda arayüzün büyük ekranla uygun çalışacak şekilde tamamen değişmesi, cihaza bağlanacak kablosuz ya da kablolu klavye-mause ikilisi ile tam bir PC deneyimi yaşatması.
    4-) Oyun ve uygulamaların her cihazda belirli bir standardın üzerinde çalışması. Lag, takılma, donma, çökme gibi sorunların son bulmuş olması.
    5-) En az 128 GB dahili hafıza ile arttırılabilir hafıza.
    6-) İyi bir medya oynatıcı deneyimi için taşınabilir HDD ve USB gibi aygıtların NTFS de dahil olmak üzere her formatta ve boyutta sorunsuz olarak çalışabilmesi.
    7-) Sık, zamanında ve kararlı yazılım güncellemesi alması.
    8-) Cihazın yüksek mukavemet sunacak dayanıklı ve kaliteli bir malzeme ile üretilmiş olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 3 Şubat 2014; 23:29:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazılım ve batarya
  • Arkadaslar verdiginiz cevaplar icin cok tesekkur ederim hepsini bir bir dikkatle okuyorum hatta tartismak istiyorum ama mobilden baglandigim icin buna pek sansim olmuyor.

@kemalboran

Mevcut olmayan ve sana ozgu bi tasarimin var mi? Bu sektore cag atlatacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Clawsi

Merhaba arkadaşlar,

Telefonunuzda, tabletinizde ya da mobil cihazınızda sizi rahatsız eden, bu cihaza hükmetmenize mani olan en büyük darboğaz nedir?

Acıklayarak bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ütopik tasarımlarınız varsa ve paylaşırsanız şahane olur.

İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

Örneğin whatsapp dan mesaj gelince menüde whatsapp widget ının üstünde (gelen mesaj sayısı kadar) sayı görünmesi. Aynı şey facebook bildirimi için de geçerli. İPhone larda ve blackberrylerde var android'te de yapabilseydik iyiydi. Yapabileceğimiz uygulama var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • One'ın tasarımı çerçeve kırpılmış,
    Exynos yonga seti, Ios kerneli, Touchwiz'in çoklu penceresi, sense'nin stabilliği ve Blink feed 'i, Nokia'nın kamerası, G2'nin pili, Nexus' un güncellemeleri.
    Size kusursuz telefonu yaptım :D

• One ile lumia 1020 bir araya gelse benim için yeterlidir
  • quote:

Arkadaslar verdiginiz cevaplar icin cok tesekkur ederim hepsini bir bir dikkatle okuyorum hatta tartismak istiyorum ama mobilden baglandigim icin buna pek sansim olmuyor.

@kemalboran

Kardeş amacın ne Derdin yeni bi cihaz çıkartıp Zamzung'a veyahut Aypon'a alternatif üretmek mi,,,

aaaa dur tahmin edeyim ,,sen şu yeni gelişmekte olan firmaların adamı mısın yoksa?? İhtiyaçlar doğrultusunda telefon üreteceksiniz değil miiiii ???

hadi yine iyisiniz iyi iyiiii bak cevaplar dökülmeye başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: kurugürültü

quote:

Arkadaslar verdiginiz cevaplar icin cok tesekkur ederim hepsini bir bir dikkatle okuyorum hatta tartismak istiyorum ama mobilden baglandigim icin buna pek sansim olmuyor.

@kemalboran

Kardeş amacın ne Derdin yeni bi cihaz çıkartıp Zamzung'a veyahut Aypon'a alternatif üretmek mi,,,

aaaa dur tahmin edeyim ,,sen şu yeni gelişmekte olan firmaların adamı mısın yoksa?? İhtiyaçlar doğrultusunda telefon üreteceksiniz değil miiiii ???

Ustadim sadece insanlarin ihtiyaclarini ve sikayetlerini belirlemeye calisiyorum. Kafamda bir sirket modeli var ve tek bi urunle atis yapmayi dusunuyorum. Bir de gercekten insanlarin istediklerini bilmek dinlemek hosuma gidiyo :) dikkatin icin de tebrik ederim. Sen benden de psikopat ciktin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kurugürültü

quote:

@kemalboran

Ustadim sadece insanlarin ihtiyaclarini ve sikayetlerini belirlemeye calisiyorum. Kafamda bir sirket modeli var ve tek bi urunle atis yapmayi dusunuyorum. Bir de gercekten insanlarin istediklerini bilmek dinlemek hosuma gidiyo :) dikkatin icin de tebrik ederim. Sen benden de psikopat ciktin.

Övdün mü dövdün mü bilmiyom ama hoşuma gitti lan

Şaka bi yana dinle usta hoşuna gidiyosa yani..ama sana pahalıya patlar söyliyim

• sesi ve malzeme kalitesi HTC ONE + stabilliği ios sistemi gibi :) + ekran büyüklüğü htc-s4-s3 bu civarlarda ( kesinlikle iphone kadar küçücük deil :) ekran kalitesi s3-s4 serisi gibi olabilir + kamerası nokia 1020 + yapınca haber et alam 1 tane : )
  • Şarjı 10 gün gitseydi ne olurdu. Benden daha akıllı olsaydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3 un deri kapagi kalemi coklu pencere ozellikleri, lumia 1020 kamerasi ,iphone stabilitesi , htc ses kalitesi , hayal degil mi arkadas daya 7000 mah pili,asus padfone telefonu tablet cercevesinden kullanabilme,g2 ekran boyutlari cerceve verimliligi,bide snapdragonun piyasaya verdigi degilde elindd olan son islemciyi verse o telefonla evlenirim
  • S3 ,boyutunda 8 cekirdek islemcisi, 21mp kamera ve titanyum kasa ince ve hafif olsaydi nufusuma geciirirdim

• S3 ,boyutunda 8 cekirdek islemcisi, 21mp kamera ve titanyum kasa ince ve hafif olsaydi nufusuma geciirirdim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.