Şimdi Ara

telefonuma virüs bulaştı ne yapmaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum kusuruma bakmayın.
    Bugün internette bir haber sitesine girdiğimde telefonunuza virüs bulaştı diye uyarı geldi bende korktum zar zor çıktım tarayıcıdan antivurusle tarattım malwarebytes herhangi birşey bulmadı fakat 360 security sahte mesaj diye birşey buldu sildim sonra telefonu fabrika ayarlarına getirdim herşeyi sildim tekrar 360'i kurdum gene aynı sahte mesaj yazılımı diye birşey çıktı bu şey sistem açıklarında çıkıyor. Arkadaşlar telefonum da kısacası virüs hala varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonfil -- 17 Aralık 2017; 21:01:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 23 Aralık 2020; 13:2:38 >
  • reklamlara tıklattırmak için türlü türlü yöntemler var bu da onlardan birisidir, kısaca fake.
  • Bana da aynısı bulaşmıştı. Baktım cihaz yöneticisine bir program var ama isim olan yer boş akıllarınca sıra virüsü kamufle edecekler.

Cihaz yöneticilerine gir. Orada bilmediğin bir program (genelde isimsiz olur) varsa onun çektiğini kaldır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 360 Security, CM Security gibi yazılımlar kullanmaktan kaçının. Özellikle bu iki yazılım Google Play Store'da çok popüler ama bence reklamdan ve kullanıcıyı kandırmaktan başka bir işe yaramıyor.
    Bu arada öyle reklamlara kanmayın. Eğer antivirüs kullanmak istiyorsanız Bitdefender, ESET, Avira gibi kendini kanıtlamış antivirüsler kullanın.
  • %99 ihtimalle virüs falan yok aldatıcı reklam taratmışsınız zaten
  • Arkadaşlar sanirim telefon çöktü hic acilmiyor suan serviste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun yazılımsal sorundur umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.