Şimdi Ara

Telefonumda bi problem var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Akşamlar. Bugün bi problemle karşılaştım ve sizlere sormak istedim. Baştan Anlatıyorum;

Dün akşam 18.30 sularında bip yıldızlarından 1gb yaptım yolda kullanayım diye şarjım bitti kullanamadım geri bugün akşam 17.30 civarı aklıma geldi boşa gitmesin diye mobil veriyi açtım biraz instagramda takıldım ve online oyuna girdim (bip yıldızlarındaki 1gbdan başka internetim yoktu) Saat 19.07 falan oldu dakikayı tam bilmiyorum ama hala oynayabiliyordum internet biteli yarım saat oldu ama oynatıyor internet olmadan bu 1. Sorun interneti kapattığımda 600mb boşa gitti internetim tamamiyle bitmemişti

2.soruna gelicek olursak; Bugün pazartesi Gnç çatlat günüm biraz önce çatlatı yaptım ve 6 saatlik 1gb geldi ve hemen mesaj gelmeden açtım interneti, youtube a girdim 1 2 video açtım bi anda telefonuma Telefonumda bi problem var böyle bi bildirim geldi anlam veremedim Sonra interneti kapattım ve ardına Telefonumda bi problem var böyle bir bildirim geldi.

Anlam veremedim dijital operatöre girdim ve internet yüklenmemişti ben bunu nasıl kullanabiliyorum

Birde ben öyle internet gelmeden kullanım yaptım diye turkcell ceza felan verir mi bana

Yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Telefonumda bi problem var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 24 Ocak 2022; 20:54:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ceza falan olmaz. rahat ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bendemi sorun var?
    14 yıl önce açıldı
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.