Şimdi Ara

telefonumdaki resimlerin kalitesi dustu. yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ios 8.1 yukledikten sonra telefonumdaki resimlerin kalitesi dustu. acaba bunun geri donusu yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iCloud fotoğraf arşivini aktif etmişsin. orjinal fotoğraflar bulutta saklanıyor. saklama alanından tasarruf etmek için telefonda düşük kaliteli versiyonları saklanıyor. eğer telefonda da orjinal kalitedeki versiyonlar kalsın istiyorsan ayarlardan icloud menüsünde orjinal boyutları telefonda saklaması ile ilgili bir seçenek var. onu seçmelisin.

• tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: kalenhourna

iCloud fotoğraf arşivini aktif etmişsin. orjinal fotoğraflar bulutta saklanıyor. saklama alanından tasarruf etmek için telefonda düşük kaliteli versiyonları saklanıyor. eğer telefonda da orjinal kalitedeki versiyonlar kalsın istiyorsan ayarlardan icloud menüsünde orjinal boyutları telefonda saklaması ile ilgili bir seçenek var. onu seçmelisin.

dediginiz gibi yaptim ama duzelmedi. hatta artik arsivdeki videolar bile oynamiyor, video izlemek istedigimde yuklenmesini bekliyorum.

• Ayarlar, iCloud, fotoğraflar, indir ve özgünleri tut seçeneği seçili olmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.