Şimdi Ara

Telefonumdaki tüm numaralar silindi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony xperia j'deki tüm numaralarım (rehber) gitti nasıl geri getirebilirim bilmiyorum :/. Tahminim internet paketi aldığımdan dolayı olduğunu ve virüs bulaştığını düşünmekteyim. 40 yılda bir internet alalım dedik telefona ondada pişman etti beni. Numarayı tekrardan kaydetmek istediğimde kaydetti diyor. Rehbere baktığımda kişi yok diyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alman86

Merhaba Arkadaşlar ,

Sony xperia j'deki tüm numaralarım (rehber) gitti nasıl geri getirebilirim bilmiyorum :/. Tahminim internet paketi aldığımdan dolayı olduğunu ve virüs bulaştığını düşünmekteyim. 40 yılda bir internet alalım dedik telefona ondada pişman etti beni. Numarayı tekrardan kaydetmek istediğimde kaydetti diyor. Rehbere baktığımda kişi yok diyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Androide internetten hiçbir şekilde virüs bulaşmaz. Ancak aşırı nadir ne olsa internetten apk kurunca bulaşabiliyor, virüsü silmek için de programı silmek yeterlidir.
    Eğer silinen numaraları tekrar kaydetme seçeneğiniz varsa, Ayarlar/Uygulamalar/ Hepsi ( ya da Tümü) bölümünden rehber ya da ismi her telefonda farklı olduğu için kişiler, telefon rehberi ya da benzeri bir şey olabilir. Rehber programını bulup zorla durdur ve veriyi sil yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alman86 kullanıcısına yanıt
    Kişileri Google hesabına eşitlediyseniz geri getirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: Alman86

Merhaba Arkadaşlar ,

Androide internetten hiçbir şekilde virüs bulaşmaz. Ancak aşırı nadir ne olsa internetten apk kurunca bulaşabiliyor, virüsü silmek için de programı silmek yeterlidir.
    Eğer silinen numaraları tekrar kaydetme seçeneğiniz varsa, Ayarlar/Uygulamalar/ Hepsi ( ya da Tümü) bölümünden rehber ya da ismi her telefonda farklı olduğu için kişiler, telefon rehberi ya da benzeri bir şey olabilir. Rehber programını bulup zorla durdur ve veriyi sil yapın.

Numaraları göremiyorumki hepsini seçip kaydediğim Apk uzantılı program olup olmadığını bilmiyorum. google play store'dan kuruyorum.

Google hesabını değiştirmedim ve eşitlemedim telefona kaydettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alman86 -- 10 Eylül 2013; 13:06:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.