Şimdi Ara

Telefonumu düşürdüm.. yardım(fake değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okuldan çıktım eve doğru gidiyordum montumun iç cebinde telefon var.. ama montumu giymedim elimde götürüyorum.. eve geldiğimde telefonun olmadığını fark ettim.. gittiğim yola felan baktım.. yok... (telefonun iç cebimde olduğunu kesin biliyorum) .... şimdi o telefonu biri almış olsa neasıl bulablirim..?? (gerçe çok daiyi bir tel değildi bozuk gibi bişeydi(D900i).. şimdi kendimi şöyle avutuyorum.. satsam zaten 80 lira edicek.. ama bulablir miyim bi yardımcı olun arkadaşlar.. bir IMEI numarası demişsiniz.. o ne nasıl bakılıyo ben bilmiyorum.. he bi de bu arada.. sim kartı telin içindeydi o sim kartını bir daha çıkartabilir miyim masraf ne kadar olur? (avea)

Not: Telefon kapalıydı..

• havada bulut sen ı telefonu unut...

hattınıda çıkartablirsin. Ana bayilerden
  • numaranı ara kapalıysa hiç uğraşma yeni tel al bu vesileyle telefonuda yenilemiş olursun, aynı numarayı avea bayiiden çıkarttırabilirsin
  •  Telefonumu düşürdüm.. yardım(fake değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Telefonumu düşürdüm.. yardım(fake değil)

teşkkürler.. IMEI ne bilen yok mu??

bir de alırsam nasıl bişe aliyim(takoz olsun.. renkli olsun iyi mesaj yazsın pili uzun olsun nokia olsun)
  • Avea şubesinden hattını kimlik bilgilerinle 8 tlye çıkarabilirsin.
  • ancak calıntı ihbarı verip imei numarasından arattırmayı deneyebilirsin polislere fakat artık bu islem 1 senemi surer aylarmı surer bilinmez benimde basıma geldi hala haber yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.