Şimdi Ara

Telefonumu iOS beta dan düşüremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    modeli A1507
    buna uygun 8.4 ipsw indirdim dfu moddan shift+güncelle yapıyorum ancak yüklenemedi hatası alıyorum hata kodu falan da yazmıyor uyumlu değil yazıyor. oysa ki A1507 için uygun olanı indirdim. sorun ne arkadaşlar lütfen söyleyin ya ios 9 beta kasım kasım kasılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgahanekiz

Telefonum iphone 5c
    modeli A1507
    buna uygun 8.4 ipsw indirdim dfu moddan shift+güncelle yapıyorum ancak yüklenemedi hatası alıyorum hata kodu falan da yazmıyor uyumlu değil yazıyor. oysa ki A1507 için uygun olanı indirdim. sorun ne arkadaşlar lütfen söyleyin ya ios 9 beta kasım kasım kasılıyor

5C için 2 adet fw var. GSM ve Global. Diğerini denemek gerekebilir.

http://getios.com/
  • Cihazı bilgisayarınıza bağladıktan sonra açma kapama tuşu ve ana ekran tuşuna, ekrana iTunes logosu gelene kadar basılı tutun. Geri Yükle ve Güncelle deyin sorunun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZYMANDIAS -- 14 Temmuz 2015; 23:15:19 >
  • OZYMANDIAS kullanıcısına yanıt
    sanırım cihazı DFU moda almayı söylediniz hocam. dfu moda alabiliyorum ancak firmware yüklenemedi diyor. her yolu denedim iTunes u bile güncelledim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam. yarın deneyeceğim diğerini de ama A1507 GSM sürümü yani neden olmuyor anlamış değilim.

• Shift+geri yukle yi dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

çok teşekkürler hocam. yarın deneyeceğim diğerini de ama A1507 GSM sürümü yani neden olmuyor anlamış değilim.

Ikisi de GSM aglar icindir ancak model nosundan farkedebilir.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    model no nerede yazıyor söyler misiniz

• quote:

model no nerede yazıyor söyler misiniz

Telefonun arkasında yazması lazım ancak oraya fazla takılmayın derim. Bir fw olmadıysa diğerini çekin, yeterli olacaktır. Başka zaman çekecekken gsm mi global mı olduğuna bakarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.