Şimdi Ara

Telefonumun recovery modu bozuldu yardımlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://discover****.net/konu-General-Mobile-Discovery-Root-Atma-ve-Cwm-Recovery-Yukleme-Full-HD-Anlatim.html

yukarıdaki konudaki anlatımı birebir eksiksiz bir şekilde yeni aldığım gm discovery 16gb telefonuma uyguladım ama artık telefonum recovery modunda açılmıyor ses açma ve güç tuşuna bastığım zaman açıldıktan sonra siyah bir ekran geliyor cwm açılmıyor ve bu siyah ekran bir süre sonra gidip telefon normal bir şekilde açılıyor eski recovery e dönmek için costumizer den dönmeye çalıştım ama hala aynı hatayı alıyorum siyah ekran geliyor ve sonra telefon normal açılıyor.

Daha önceden telefonumun recovery modu çalışıyordu şuan çok zor bir durumdayım telefonumu sıfırlayamıyorum hiç bir işlem yapamıyorum recovery tamamen gitmiş durumda lütfen bana yardım edin 1 haftadır uğraşıyorum denemediğim recovery kalmadı daha öncede bu sorunu çözmek için eski discoveryme sıfır stock orjinal rom yükledim sp flash ile o telefonda brick oldu bir daha düzelmedi ama bu telefondada şimdi böyle olunca bir türlü yapamadım sadece recoverysini kurtarsam yeter lütfen yardıme din bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.