Arkadaslar yurtta kaliyorm ve surekli bu sorunu yasiyorum. Suan telle rahat baglandigim modeme laptop ile baglanamiyorm 169lu ip veriyor laptopa, elle ip giriyorun yine olmuyo ama dogru mu giriyorum bilmiyorum. Kablosuz aga tiklayip ozelliklerdrn ipv4 yazan yere yaziyorum. Mesela telefona verdigi ip 192.168.1.23 diyelim ben 25 yaziyorum sonuna olmuyor. Modem markasi zyxel ne. yapmaliyim? Reset atmakla da olmuyo.. Bazen kendi kendine geliyo ama bi oldu mu 5 gun suuyor sorun.
Bi yardimci olun ya sonra konu disina aciyor millet tabi bu konulari
muhtemelen ip çakışması oluyordur. 169lu ip demek bilgisayarın modemden ip alamadığını gösterir. otomatik ip olarak ayarla. denk gelip ip aldığın zaman modem arayüzüne gir. lan istemcilerinden kendi pcni bulup yanında rezerve et kısmına tıkla. bi daha sorun yaşamazsın ;)
muhtemelen ip çakışması oluyordur. 169lu ip demek bilgisayarın modemden ip alamadığını gösterir. otomatik ip olarak ayarla. denk gelip ip aldığın zaman modem arayüzüne gir. lan istemcilerinden kendi pcni bulup yanında rezerve et kısmına tıkla. bi daha sorun yaşamazsın ;)
Sagol oncelikle cevap icin, laptop ip alirsa yapacagim dedigini ama arayuze girebilirim umarm sonucta yurt.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme