Şimdi Ara

Telefonun bataryasını kendim değişmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar batarya değişimini kendi yapan var mı aranızda ? Telefonum huawei p20 pro

Videolar izledim de

Centrepoint Saatçi Tornavida Seti Telefon Tornavida Seti Fiyatı (hepsiburada.com)

Zhanlida Dokunmatik Ekran Çerçeve Yapıştırıcı T7000 15ML Fiyatı (hepsiburada.com)

bu 2 sini alıp

90 Tlden de batarya alıp 150 200 tl ye evde kendim yapmayı deneyebilriim. Aldığım ürünler ve özgüven de yanıma kar kalır :) 300 Tl fiyat çektiler yan sanayi batarya için. 350 tl iyisi için fiyat verdiler. Aman diiyim kaş yaparken göz çıkarma diyecek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okn360 -- 6 Mayıs 2022; 16:42:57 >

• Neyle yapıştırmıştınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elin yatkın değilse,bu işlerde beceriksizsen hiç bulaşma...

• 168 tlye
    T7000
    Cep telefonu açma tamir seti
    P20 pro batarya
    3 ünü birden kargo dahil olarak aldım. Bakalım ne olacak

• Yetenekle de ilgili tabi ama elim az çok alet tutmasına rağmen htc one m8 telefonumun ekranını değiştirirken bi vida yalama olup çıkmadındiye uğraşırken kartı ana kartı kırmıştım.

Öyle bir şey olursa hiç uğraşma, zorlama.

Bir de kasayı açarken ısıtma şiddetine ve kasayı çizmemeye özen göster.

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam dikkat edeceğim teşekkürler. Isıtmayı fön makinesiyle yapmayı düşnüüyorum.

• Bende lenovo p2 bataryasını değiştirmek için batarya sipariş vermiştim diğer malzemeler bende mevcuttu daha öncedende lg g5 ekran değişimi yapmıştım ama o çok kolaydı zaten modüler bir telefondu. Lego gibi takılıp sökülüyordu. P2 ise biraz daha zahmetli zor ve riskliydi bu yüzden bataryayı alıp bir telefoncuya gittim. Bataryayı ve telefonu çıkarıp masasına bıraktım ne kadara değişimini yaparsınız dedim 30 lira gibi bir fiyat demişti o zaman 30 lira için o riski almaya değmeyeceği için telefoncuya vermiştim yarım saate takıp teslim etmişti. Sağolsun şarj soketindeki tozu kiride temizlemişti. O 30 lira için cihazı açmaya çalışırken cihazı çizme riskim, ekranda oluşabilecek bir çatlak kırık ya da soket kopması riski parmak izi soketinin kopma riski falan düşünüldüğünde 30 lira için gerçekten riskliydi ve risk almadım. Bu şekilde kendi telefonunun parçasını değiştirmeye çalışırken telefonunu çöp eden çok adamda var piyasada. Let goda görmüşsündür parça niyetine satılık yazan ilanların çoğunun hikayesi ya ekranı ya bataryayı değiştirmeye çalışırken anakarta hasar verip cihazı çöp olanların ilanları. Yani kendini bilirsin olay sana kalıyor birazda videolar aldatıcı olabiliyor videoda adam 2 pena sallıyor ekran yağ gibi eline geliyor ben g5in ekranını sökene kadar anakart gitti mi o çatırtı neydi falan diye öldüm öldüm dirildim. Videoda 5 dakkada hallediyorlardı ben yarım saat uğraşmıştım. Hatta son kapatma işleminde de bir o kadar uğraşmıştım. Videolarda göründüğü gibi değil kesinlikle. El yatkınlığı istiyor. Sabır istiyor, dikkat istiyor vs vs.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Hocam bu da güzel bir taktikmiş gerçekten ne kadar zaman önce 30 tl ye yaptırdınız

• quote:

Orijinalden alıntı: okn360

Hocam bu da güzel bir taktikmiş gerçekten ne kadar zaman önce 30 tl ye yaptırdınız

Çok olmadı aslında kasım aralık gibi falandı geçen sene, malzemeyi aldığın zaman işçiliğe pek para almıyor buradaki telefoncular gerçi bana denk geldi birazda biri 40 tl demişti o adam o gün birinin düğününe mi ne gitmiş o sokakta gezerken denk geldim 30a yaparım sen yarım saat dolaş gel abi dediler. Temizde işçilikleri vardı şansıma.

• Son zamanlarda yapmak istediğim bir olay. Elime hiç bataryası değişmesi gereken telefon gelmedi, gelse cesaret edebilir miyim emin değilim. Kolay gelsin, umarım sorunsuz değiştirirsiniz.

• marslan1999 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bataryayı bekliyorum. 60-100 TL arasında sorumluluk kabul etmeden değiştireceğnii söyledi telefoncular. En kötü onlara giderim diye düşünüyorum bataryayla.

• Patlıyabilir üzerinde tahminen o telefonun kasası kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 8 Mayıs 2022; 15:12:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zamanında Nokia N73'ün komple kapağını değiştirme işlemim telefon tamircisinde son bulduğu için girişmiyorum böyle işlere.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.