Şimdi Ara

telefonun çağrı sesi kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonun sesi açık durumda iken.telefonun çağrı sesi kapalı olsun (diğer bildirimler sesi açık olsun ama)bu yapılabilir mi gelen çağrılar açık olacak tabi

• diğer seslerin açık. çağrı sesinin kapalı olmasını istiyorum.
  • Ayarlardan zil sesini sessiz olarak secerseniz yapabilirsiniz. Sonra zil sesi acik olsa da telefon sesli calmaz. Zil sesi acikken de diger sesleri istediginiz duzeye getirebilirsiniz.
    (Benim telefonum samsung, direkt boyle bir secenek var. Eger yoksa youtubetan sessiz bir videoyu mp3e cevirip zil sesi olarak ayarlayin.)
    Bu yontemin kotu yani sessizi acmak icin bir daha zil sesini degistirmek gerekiyor. Pratik değil. Onemli cagrilar için kisiye ozel zil sesi koyabilirsiniz.

Şöyle bir uygulama buldum bazi ses ayarlarini degistirebiliyor. Benim telefonumda cok iyi calismadi. Deneyebilirsiniz:
    play.google.com
    Volume Button - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.igriti.volumebutton

Telefon rootsuz diye dusunerek bunu yazdim. Rootlu ise kesin kolay bir yolu vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk öneriniz benim samsung telefonumda işe yaramadı malesef neden olmadı acaba? zil sesini kapatınca bildirim sesi de kapanıyor.

sessiz bir video indirip mp3 e çevirip zil seslerine ekleyince oldu. çok teşekkürler.

fakat zil sesini değiştirmek istediğimde eski zil seslerini bulamıyorum.acaba hangi klasördeler.
  • uygulamayı indirip denedim. zil sesini kapatınca bildirim sesi de kapanıyor aynı şekilde
  • wa$abi kullanıcısına yanıt
    Uygulama benim telefonumda da istedigim calismadi.Sesi acik gosteriyor ama ses aclimiyor. Belki benim telefonda problem cikariyordur diye deneyin dedim.

Download klasorunde olabilir. Ayarlarda zil sesi secme bolumunde eskiden zil sesi olarak muzikler de listelenmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • download klasörüne baktım orada yok.zil seçmede bu ekran var.
     telefonun çağrı sesi kapatma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internetten ringtones indirip hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.