Şimdi Ara

TELEFONUN EKRANINDA KILCAL İZLER OLUŞTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumun arkasini kolonyayla- alkolle siliyordum. Sonra elime aldim anaekran da gezerkenbirden sağ alttan peçeteye su damlamış gibi bi karartı yaklaştı yavaş yavaş ele geçiriyordu . ne yapacagimi sasirdim ekrani kapatip saç kurutma makinesiyle delicesine ısıttım ekranı açtım hala orda . Ne yapmalıyım ? LCD gitti mi sizce? Yoksa 1 gün kurutsam geçer mi ?

• Ekranın önündeki, ekranı gözle görmemize yarayan şey hasar almış olabilir (mi?)
  • Eğer ekran koruyucudan bahsediyorsanız ,kötü bi ekran koruyucu var kenarindan kaldirip baktim ekranin görüntü aşağıdan ve yukarıdan bakınca parlaklığa göre değişiyor kontrastı o bölgenin. Ben içerdeki LCDmi TFT mi o ekranda sıkıntı olduğunu düşünüyorum :( herşeyi yaptm hiçbirşey gelmedi aklima kavanoza pirinci doldurup ortasina telefonu koydum 3-4 gün bekleticem. olmazsa fırına koyun falan diyorlar ...

Contadan içeri bir şey kaçmasının imkanı yok telefonu silerken ama kaçsa bile kaçan şey alkol olduğu için oksijenle temas ettiğinde uçmasi gerekli. Haksız mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MidnightRider -- 12 Aralık 2019; 9:33:46 >
  • Yabancı forumdan aldığım cevaba göre LCD arka ışığı gitmiş. Batarya ömrü de 73 e düşmüştü çoktan değiştirme vakti geldi. LCD 100₺ lira civarinda gittigidiyorda var. batarya da 120-150 arasi.Telefonu baştan aşağı sökmem gerek. Acaba direk telefonu satip 2.ellere mi baksam

• Elinden geliyorsa memnunsan parçaları alıp kullanmaya devam et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrandaki leke nedir?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.