Şimdi Ara

Telefonunuz Telekomünikasyon Kurumuna Kayıtlımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telekomünikasyon Kurumu, 12 milyon kayıtdışı cihazı, kayıt altına almaya hazırlanıyor. Telekomünikasyon Kurumu'na göre her 3 cep telefonundan birisi, yani 12 milyon cihaz kayıtdışı. Yeni sistemde, bu tablo değişecek. Telekomünikasyon Kurumu, ilk aşamada kayıtdışı ve çalıntı olduğu belirlenen cihazların kullanıcılarını mesaj yoluyla uyaracak. Telefonunuzun, Telokomünikasyon Kurumu kayıtlarında yer alıp almadığını,http://imei.tk.gov.tr adresinden kontrol edebilirsiniz. Eğer cep telefonununuz kayıtlarda yer almıyorsa 5 ay içinde Kuruma başvurmanız gerekiyor. Kayıt işlemi, 5 YTL karşılığında Telekomünikasyon Kurumu tarafından yapılacak. Kayıt ettirilmeyen cep telefonları ise bir daha kullanıma sokulmamak üzere şebeke bağlantıları kesilerek devre dışı bırakılacak.
    IEM Numaranızı telefonunuza *#06# girerek bulabilirsiniz.

Sizin ki kayıtlımı?

• su an baktım benimki kaçakmış 5 ytl verip kayıda almak lazım çok sağol kardeş hemen yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_euphrates

su an baktım benimki kaçakmış 5 ytl verip kayıda almak lazım çok sağol kardeş hemen yapıcam
    aldigimizda biliyorduk kacak oldugunu zaten... gettii 5 YTL...
  • quote:

Orijinalden alıntı: granddevil

aldigimizda biliyorduk kacak oldugunu zaten... gettii 5 YTL...

Alıntıları Göster
    bitanesi kayıtlı bi tanesi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenvirus

bitanesi kayıtlı bi tanesi değil

Alıntıları Göster
    kayitsizi bana ver ben kayit yaptirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: granddevil

kayitsizi bana ver ben kayit yaptirim

Alıntıları Göster
    :D Benimkide bulunamadı kacamıs :D

• quote:

Orijinalden alıntı: west

:D Benimkide bulunamadı kacamıs :D

Alıntıları Göster
    kayıtlıyım yaşasın eheuehe :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchy

kayıtlıyım yaşasın eheuehe :D

Alıntıları Göster
    devlet resmen 5 milyona hırsılığa göz yumuyor yazzzıııhhlar olsun.o zaman şimdi kap kap kap kaç git 5 milyona hoooop kayıt altına aldır.oda iyi valla.bu yüzden tellerinizin imei nolarını biyerlerde bulundurun dostlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okeyn

devlet resmen 5 milyona hırsılığa göz yumuyor yazzzıııhhlar olsun.o zaman şimdi kap kap kap kaç git 5 milyona hoooop kayıt altına aldır.oda iyi valla.bu yüzden tellerinizin imei nolarını biyerlerde bulundurun dostlarım.

Alıntıları Göster
    benimkide kayıtsızmış. Bu 5 ytl olayı kısa bi süre için. Eğer işlem yapılmazsa suçlu gözüyle bakılabilir dikkat edin arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cafeins

benimkide kayıtsızmış. Bu 5 ytl olayı kısa bi süre için. Eğer işlem yapılmazsa suçlu gözüyle bakılabilir dikkat edin arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    15 haneden oluşur diyor benimki 17 haneli kayıt ettirecem demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz17

15 haneden oluşur diyor benimki 17 haneli kayıt ettirecem demekki

Alıntıları Göster
    benim suuddan aldıgımda imei numaradan sonra /1 01 gibi rakamlar var.sadece no yu yazdım olmadı bi suru şekil denedim no yanlıs dio.

o zaman kayıt ettirmicem heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: dökümcübaba

benim suuddan aldıgımda imei numaradan sonra /1 01 gibi rakamlar var.sadece no yu yazdım olmadı bi suru şekil denedim no yanlıs dio.

o zaman kayıt ettirmicem heralde

Alıntıları Göster
    kayıtlar başladımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalezar -- 17 Temmuz 2005, 23:28:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalezar

kayıtlar başladımı?

Alıntıları Göster
    kayıtlı çıktı
    Milletten nasıl para koparsak diye gece gündüz düşünüyorlar,başka da bişiy yaptıkları yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: baldaSSare

kayıtlı çıktı
    Milletten nasıl para koparsak diye gece gündüz düşünüyorlar,başka da bişiy yaptıkları yok

Alıntıları Göster
    Kendiminkisi değilmis 3 arkadas'ada baktık onlarda değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Afacan

Kendiminkisi değilmis 3 arkadas'ada baktık onlarda değil

Alıntıları Göster
    formu takip edince çoğunluk kayıt dışı ee ozaman baya bi para kazanacaklar desene
    bendeki tel kayıtlı çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Halil

formu takip edince çoğunluk kayıt dışı ee ozaman baya bi para kazanacaklar desene
    bendeki tel kayıtlı çıktı

Alıntıları Göster
    İyi güzelde diyelimki ben yurt dışında yaşıyorum ve doğal olarak telefonum Türkiye nin telekonimikasyan kurumuna kayıtlı değil. Ülkeme tatile gelince telefonumu herhangi bir türkiye hattı ile kullanamayacakmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

İyi güzelde diyelimki ben yurt dışında yaşıyorum ve doğal olarak telefonum Türkiye nin telekonimikasyan kurumuna kayıtlı değil. Ülkeme tatile gelince telefonumu herhangi bir türkiye hattı ile kullanamayacakmıyım?

Alıntıları Göster
    Benim kayıtlı çıktı.
    Anlamadığım kayıtlı olmayanlara ver 5 milyon kutul deniyor.Hiçbir sorgu sual ve araştırma yapmadan.Bu ne demek şimdi...............
    Kayıtlı olmayanlar ülkeye legal yollardan giriş yapmayanlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memhisar -- 18 Temmuz 2005, 13:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memhisar

Benim kayıtlı çıktı.
    Anlamadığım kayıtlı olmayanlara ver 5 milyon kutul deniyor.Hiçbir sorgu sual ve araştırma yapmadan.Bu ne demek şimdi...............
    Kayıtlı olmayanlar ülkeye legal yollardan giriş yapmayanlar mı ?

Alıntıları Göster
    basarıdan garantili faturalı aldım amma bulamıyor IMEI no. sunu. basarıda kacak satıyo galiba
    Yada bi sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: berto

basarıdan garantili faturalı aldım amma bulamıyor IMEI no. sunu. basarıda kacak satıyo galiba
    Yada bi sorun var

Alıntıları Göster
    12 milyon kacak telefon oldugu varsayılırsa bunların 10 milyonu bile kayıt yaptirsa 50 trilyon TL gibi bir para ediyor. Vallahi simdikiler kaynak yaratma konusunda cok basarililar.

• quote:

Orijinalden alıntı: thundox

12 milyon kacak telefon oldugu varsayılırsa bunların 10 milyonu bile kayıt yaptirsa 50 trilyon TL gibi bir para ediyor. Vallahi simdikiler kaynak yaratma konusunda cok basarililar.

Alıntıları Göster
    Benimkiler de kayıtlı çıktı ama ilk girdiğimde, yazıldığı gibi xxxxxx-xx-xxxxxx-x şeklinde girmiştim. Her ikisine de "yazdığınız numara yanlış" dedi. Söylesene be adam "numaraları girerken arada boşlık bırakmayın, tire (-) kullanmayın" diye Hem telefonun içinde minicik harf ve rakamlardan oluşan 4-5 tane numara var. Hangisi tam olarak 15 rakamdan oluşuyor diye saymak da ne zor oldu yaw. Hiçbirinin de üzerinde veya yanında "imei no:" diye de yazmıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.