Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
318.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpergndz

28 mayısta vatanda 237 idi world karta şimdi 210 olmuş.Acaba az daha mı beklesem? kafam karışık

neyi bekleyecen al gitsin hem unutma bu yılın son ayına kadar ömürboyu güncelleme li cihazlar satılacak sonra alınan cihazlarda güncelleme ücrete tabi
  • Şu an satılan cihazlarda üç'er yıllık paketler halinde güncelleme verilmekte.Bu üç yılın sonunda firma uzatırsa devam edecek uzatmazsa sizde alamayacaksınız. Zaten bu ömür boyu güncelleme olayını cihaz satan firmalardan başka deklare eden yok. Gerek harita sağlayıcı Başarsoft,gerek yazılım firması NNG nin bu yönde resmi sitelerinde şu marka cihazlara ömürboyu harita desteği vereceğiz diye bir deklarasyon yok.
  • İkiside aynı kalitede hangisini istersen al...

quote:

Orijinalden alıntı: Focuser

Arkadaşlar Merhaba
    Telefunken Navigasyon almayı düşünüyorum,bu başlık altındaki bütün mesajları okudum hazır fiyatıda Vatan Bilgisayarda taksitle 210 TL seviyelerine gelmişken sipariş vereyim .250 ile 350 modellerini karşılaştırdım gördügüm kadarıyla bütün özellikler aynı resimlerden anlayabildigim kadarıyla 250 dikdörtgen 350 kareye yakın bir ekrana sahip .Acaba dogrumu gördüm siz kullanıcılar hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

İkiside aynı kalitede hangisini istersen al...

quote:

Orijinalden alıntı: Focuser

Arkadaşlar Merhaba
    Telefunken Navigasyon almayı düşünüyorum,bu başlık altındaki bütün mesajları okudum hazır fiyatıda Vatan Bilgisayarda taksitle 210 TL seviyelerine gelmişken sipariş vereyim .250 ile 350 modellerini karşılaştırdım gördügüm kadarıyla bütün özellikler aynı resimlerden anlayabildigim kadarıyla 250 dikdörtgen 350 kareye yakın bir ekrana sahip .Acaba dogrumu gördüm siz kullanıcılar hangisini tavsiye edersiniz?

350 nin görüntüsü daha şık

• quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

28 mayısta vatanda 237 idi world karta şimdi 210 olmuş.Acaba az daha mı beklesem? kafam karışık

neyi beklicen bugün son gün zaten al gitsin
  • Niye böyle bir al baskısı var bu konuda anlamadım ? Düşen fiyat zaten artmaz,belki alacak olan firmaların yeni modellerini bekliyordur.Fikrinizi yazıp beklemek daha iyi olmazmı ? Hadi firma ile bağlantısı olanlar yazıyorlar eh herkesmi alakalı anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 31 Mayıs 2011; 10:47:42 >
  • Açılışta menüyü değil, navigasyon yazılımını direk çalıştırmasını istiyorum bunu sağlayabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Niye böyle bir al baskısı var bu konuda anlamadım ? Düşen fiyat zaten artmaz,belki alacak olan firmaların yeni modellerini bekliyordur.Fikrinizi yazıp beklemek daha iyi olmazmı ? Hadi firma ile bağlantısı olanlar yazıyorlar eh herkesmi alakalı anlamadım

Kendi adıma markayla bir alakam olmadığı gibi evimdeki Sinbo markalı tek ürün olan ekmek kızartma makinasını her kullandığımda küfrediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunixx

Güç sıkıntısından değil sanırım uyduya bağlanmaması. Bence evde denediğinden. Sonuçta uyduya bağlanması için gökyüzünü görmesi gerekiyor... Kapalı alanda uyduya bağlanamaz

Sanırım bu cevap banaydı, çünkü üst mesajlara baktığmda birtek ben uyduya bağlanamadığı belirtmişim.

Çıkıp balkonada denedim, dakikalarca bekledim uyduyu bulamadı. Araca takıp marşı basınca tak buldu uyduları.
  • Biraz önce TLF 350 modelini vatan compueterdan sipariş ettim. Fiyatı uygun geldi. 210 TL + kargo ücreti mevcutmuş. 10 gün içinde teslim edilecektir yazıyor. Bakalım hayırlısı umarım üründe bir aksaklık olmaz.
  • Güle güle kullanın...

Bende TLF 350'yi aynı şekilde Vatan'dan almıştım...

Geç gelmişti (10 gün içinde) ama cihazda herhangi bir sorun yoktu...

quote:

Orijinalden alıntı: adrenallin83

Biraz önce TLF 350 modelini vatan compueterdan sipariş ettim. Fiyatı uygun geldi. 210 TL + kargo ücreti mevcutmuş. 10 gün içinde teslim edilecektir yazıyor. Bakalım hayırlısı umarım üründe bir aksaklık olmaz.
  • Şahsen benimde Telefunken ve Sinbo markalarının yanı sıra DEPA ve DEİMA şirketleriyle de herhangi bir ilişkim yok...

İlgilendiğim tek şey TLF 350...

Ben cihazdan memnunum ve almak isteyenlere de bunu söylüyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: ceyarar

quote:

Niye böyle bir al baskısı var bu konuda anlamadım ? Düşen fiyat zaten artmaz,belki alacak olan firmaların yeni modellerini bekliyordur.Fikrinizi yazıp beklemek daha iyi olmazmı ? Hadi firma ile bağlantısı olanlar yazıyorlar eh herkesmi alakalı anlamadım

Kendi adıma markayla bir alakam olmadığı gibi evimdeki Sinbo markalı tek ürün olan ekmek kızartma makinasını her kullandığımda küfrediyorum.

• Selamlar,
    Bu cihaza orta avrupa haritası satın almak ve koymak mümkün mü. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Mümkün, naviextras.com'dan istediğin haritayı kiralayabilir veya satın alabilirsin.
  • Arkadaşlar haftasonu 2 saatlik bir yolda kullandım. 250 kullanıcısıyım. Görüntü ve kullanım açısından hiç bir sorun yaşamadım . Tıkır tıkır çalışıyor. Herhangi bir sorun yok. 250 daha şık sanki 350 ye göre ben 350 gördüm fakat 250yi fotoğraflardan bakarak almaya karar verdim. Şıklık göreceli tabi ama yazılım açısından 1-1 hiç bir fark yok bilginize ... Alan arkadaşlara hayırlı olsun bence güzel bir ürün aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirty_tux

Açılışta menüyü değil, navigasyon yazılımını direk çalıştırmasını istiyorum bunu sağlayabilir miyim ?

malesef..
  • quote:

yarın vatana bak fiyat nasıl artmış olacak 2 gün için adamlar %25 indirim yaptılar uygun diye söyledim
    yoksa firmayla fakan hiçbir bağlantım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Şu an satılan cihazlarda üç'er yıllık paketler halinde güncelleme verilmekte.Bu üç yılın sonunda firma uzatırsa devam edecek uzatmazsa sizde alamayacaksınız. Zaten bu ömür boyu güncelleme olayını cihaz satan firmalardan başka deklare eden yok. Gerek harita sağlayıcı Başarsoft,gerek yazılım firması NNG nin bu yönde resmi sitelerinde şu marka cihazlara ömürboyu harita desteği vereceğiz diye bir deklarasyon yok.

şimdi naviextras toolbox ta gördüğüm ömütboyu güncelleme ibarelari bir çeşit deklere sayılmaz mı? dersem
    siz de dersiniz ki hayır declaration of conformty isterim bende firmadan deklarasyon isterim firmada derki kutunun üzerinde yazıyor ya
    daha nasıl deklare edelim tüketicinin korunması ile ilgili maddelerde ve ayıp lı mal satışı ile ilgili maddelerde bunu arayın ben nasıl çıkarım bunun içerisinden

• quote:

ya cihazı aldım kullanıyorum çok da memnunum bir çok arkadaşım da memnun neden alma diyeyim siz söyleyin bu firma ile dolaylı ilişkim var ama bu ürünle ilgili sadece kullandığım için ilintiliyim başka cihazlarıda biliyorum hiç biri hakkında öyle böyle dememeye gayret sarfediyorum.sinbonun deimanın deserin ürünleri ile ilgili kısmi bilgi sahibiyim satış sonrası hizmetlerinin hakkında bilgiliyim bu bilgilerimi burada paylaşmayayımmı?
    firmadan burada yazan arkadaş varmı bilmiyorum ama yetkililerle görüştüm yazın buraya diye telefunken sitesi ile meşgul olduklarını bir an evvel hayata geçirip oradan sorulara cevap vereceklerini burası içinde vakit bulduk ça konulara bakacaklarını söylediklerinden bu yana görüşmem olmadı alın derken fiyatının düşeceğini zannetmiyorum donanım forum da yazı yazıyoruz işlemcisini ve dahili belleğini diğerleriyle kıyaslayın lütfen deyin ki şu daha iyi onu alın bizde onu inceleyelim.benim fikrimdir navigasyon almak isteyenler telefunkeni gönül rahatlığıyla albilir kanpanyaları takip ederek pişman olmazlar.tabi teknolojinin sonu yok herzaman yenisi ve daha iyisi çıkar ama iyi paraya satılır.bekleyip daha ucuza alayım dersin yenisi çıkmıştır bile ozamanda böyle sürer gider ömür boyu güncellemelerinde yılsonundan sonra satılan cihazlarda olmayacağı başarsoft yetkilisi tarafından forumda gündeme getirilmişti e o halde
    uzun oldu galiba lütfen sürç-ü lisan ettimse affedin saygılarımla

• arkadaşlar en sonunda biraz önce bende 350 modelini bonusa 5 taksit olarak 224 liraya aldım.umarım pişman olmam...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.