Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
318.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler arkadaşlar... biraz bekleyeyim hepsiburadan kampanya yakalayabilirim..okullar kapanmadan almam lazım yaz tatili için...
  • Vatan Bilgisayardaki kampanyaları da kollayın...

quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

teşekkürler arkadaşlar... biraz bekleyeyim hepsiburadan kampanya yakalayabilirim..okullar kapanmadan almam lazım yaz tatili için...
  • ben shopping tv den aldım. 229 TL ye. 2 gün sonra Hepsiburada da 209 TL ye satıldı. Ama şimdi 279 orada. Ben shopping TV den yana sıkıntı yaşamadım. SD kartı hepsiburadadan HP 27 TL ye aldım. ( 8 gb) gayet memnunum.
  • ben bt ile telefon görüşmesi yapamıyorum. bağlantıda sorun yok. bluetooth hemen bağlanıyor. ama telefondan da, navigasyon üzerinden de arama yaptığımda karşı taraf daha çalmadan pat diye kapanıyor. bendeki telefon General Mobile QST100. Telefonu değiştireceğim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavsanolusu

ben teknomarketimden aldım söylediğim gibi dün istedim şimdi yolu yarılamıştır. Site kurucuları Ankara da ilk başta tereddüt ettim aslında fakat telefonlarını açmamazlık yapmadılar sorularımı cevaplandırdılar ben 12 taksitle kargo dahil 243 e hallettim peşin alırsan shopingtv daha iyi galiba...

hayırlı olsun güle güle kullan
  • Orijinalden alıntı: semih37

Orijinalden alıntı: tavsanolusu

ben teknomarketimden aldım söylediğim gibi dün istedim şimdi yolu yarılamıştır. Site kurucuları Ankara da ilk başta tereddüt ettim aslında fakat telefonlarını açmamazlık yapmadılar sorularımı cevaplandırdılar ben 12 taksitle kargo dahil 243 e hallettim peşin alırsan shopingtv daha iyi galiba...

hayırlı olsun güle güle kullan
    [/quotE] SAĞOL SEMİH37 BUGÜN BOŞ ZAMANLARIMDA CİHAZLA UĞRAŞTIM BİR SIKINTI YOK GAYET BAŞARILI SON SÜRÜMÜDE YÜKLEDİM. ŞİMDİ SADECE BİR TEK MİCRO SD KART KALDI SANIRIM 16GB LIK ALICAM. CLASS 6 UYGUN FİYAT YAKALARSAM KAÇIRMAM.

Orijinalden alıntı: franticis

ben bt ile telefon görüşmesi yapamıyorum. bağlantıda sorun yok. bluetooth hemen bağlanıyor. ama telefondan da, navigasyon üzerinden de arama yaptığımda karşı taraf daha çalmadan pat diye kapanıyor. bendeki telefon General Mobile QST100. Telefonu değiştireceğim sanırım.

Başka bir telefonla deniyeceksindir dimi ?
    BU ARADA ARKADAŞLAR BİR SIKINTI OLURSA SEVE SEVE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavsanolusu -- 26 Mayıs 2011; 23:59:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: franticis

ben bt ile telefon görüşmesi yapamıyorum. bağlantıda sorun yok. bluetooth hemen bağlanıyor. ama telefondan da, navigasyon üzerinden de arama yaptığımda karşı taraf daha çalmadan pat diye kapanıyor. bendeki telefon General Mobile QST100. Telefonu değiştireceğim sanırım.

telefonunda sıkıntı var sanırım nokia telefonlarda olmuyor genelde
  • arkadaşlar bende tlf 250 veya 350 almak üzeriyim ancak fm transmitteri kullanan arkadaşlar netlik konusunda fikirleri nedir acaba bir sıkıntı yaşadılarmı... dün bimexe baktım 270 dediler yarında vatana bakıcam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vagus35

arkadaşlar bende tlf 250 veya 350 almak üzeriyim ancak fm transmitteri kullanan arkadaşlar netlik konusunda fikirleri nedir acaba bir sıkıntı yaşadılarmı... dün bimexe baktım 270 dediler yarında vatana bakıcam...

vatanda world karta 6 taksit 237 havale ilede 237. shoppingtv.com da 229 taksitlerde var ama shoppingtv.com da 250 serisi var.
  • Arkadaşlar merhaba cihaz iphone 3g ile uyumlu mu?Kullanan arkadaşlardan yorumlarını alabilirmiyim?

Teşekkürler
  • evet bugün vatandan aldım 250 modelini evde kurcaladım biraz yarın araçta deniycem bakalım . yarın fikirlerimi belirtirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vagus35

arkadaşlar bende tlf 250 veya 350 almak üzeriyim ancak fm transmitteri kullanan arkadaşlar netlik konusunda fikirleri nedir acaba bir sıkıntı yaşadılarmı... dün bimexe baktım 270 dediler yarında vatana bakıcam...

netliği başarılı yeterki uygun boş kanal bulasın
  • bu gün transmitteri denedim şimdiye kadar nasılsa boşluk yok diye denememiştim aux kablosunu kaldırdım bence çok başarılı
  • TLF 350 modelini bugün aldım. Cihazın menü hızı ve harita yönlendirmesi güzel.
    FM transmitter'i başarılı fakat radyoda boş veya zayıf bir istasyon bulmak zor oluyor.
    MP3 müzik ve MP4 video oynattım.Gayet başarılı.
    Bana göre cihazın tek eksisi var.O da navigasyon esnasında cihazın kendi hoparlörünü kullanırsanız(FM Transmitter kapalı iken) ses
    çok anlaşılır değil.
  • Arkadaşlar Bende 350 modeli var ama yeni haritayı yükledikten sonra cihaz uyduya bağlanamıyor. Ne yapmam gerek?

Yardım edecek yokmu?

Ekleme: Cihaz bir süre sonra Navigasyon menüsünede girmemeye başlamıştı. Araca takıp aracı çalıştırınca çalıştı, uyduya da bağlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 30 Mayıs 2011; 8:26:33 >
  • arkadaşlar konu içinde bulamadım.
    sık kullanılan adresler oluşturup kısayoldan çağırma özelliği gibi bir özellik var mı?
    teşekkürler
  • VATAN 210 TL World Kart ile 6 taksit.

stokta halen var.

ben bir tane aldım. geçen gün kaybolup sinirlerim bozulmuştu, almaya karar vermiştim.

takip eden arkadaşlar, fiyat çok uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Arkadaşlar Bende 350 modeli var ama yeni haritayı yükledikten sonra cihaz uyduya bağlanamıyor. Ne yapmam gerek?

Yardım edecek yokmu?

Ekleme: Cihaz bir süre sonra Navigasyon menüsünede girmemeye başlamıştı. Araca takıp aracı çalıştırınca çalıştı, uyduya da bağlandı.

212 4229494-1139 emre beyle görüş veya yedek aldı isen yedeği geri yükle sonra 2011 i yeniden indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Arkadaşlar Bende 350 modeli var ama yeni haritayı yükledikten sonra cihaz uyduya bağlanamıyor. Ne yapmam gerek?

Yardım edecek yokmu?

212 4229494-1139 emre beyle görüş veya yedek aldı isen yedeği geri yükle sonra 2011 i yeniden indir

Yedeklemiştim. Yedeği geri yükledim yine çalışmamıştı. Araca takınca çalıştı artık. Sanırım güç sıkıntısı çekiyordu usb ile bağlayınca.

• quote:

Orijinalden alıntı: uhf

TLF 350 modelini bugün aldım. Cihazın menü hızı ve harita yönlendirmesi güzel.
    FM transmitter'i başarılı fakat radyoda boş veya zayıf bir istasyon bulmak zor oluyor.
    MP3 müzik ve MP4 video oynattım.Gayet başarılı.
    Bana göre cihazın tek eksisi var.O da navigasyon esnasında cihazın kendi hoparlörünü kullanırsanız(FM Transmitter kapalı iken) ses
    çok anlaşılır değil.

auxa bağlamanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.