Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
318.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • transmitteri kullanırken şarza bağlı olursa parazit falan kalmıyor dikkatimi çekti aux tan daha iyi geldi ses belkide çok iyi bir frekans yakaladım burada bir sürü tepede denedim problem yok gibi bulduğum boşlukta parazitli normalde
  • Selamlar,

209.90 TL/5 taksit biraz önce aldım Vatandan. Eve gidene kadar pil bitti tabi şimdi şarj edeyimde karıştırmaya başlayayım.

Karıştırmaya başlamadan önce bir tavsiyeniz varmı.

Selametle.
  • Çok uygun olmuş güle güle kullanın...

quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Selamlar,

209.90 TL/5 taksit biraz önce aldım Vatandan. Eve gidene kadar pil bitti tabi şimdi şarj edeyimde karıştırmaya başlayayım.

Selametle.
  • quote:

Selamlar,

Selametle.

tavsitem bu topiği oku güzelce ve kurcala durmadan
  • Selamlar,

Naviextras toolbox ile yedek aldım güncelleme yapmadan önce, ama aldığı yedeği nereye kaydettiğini bulamadım birtürlü. Bilen varmı?

399mb boyutunda bir mp4 film yükledim fakat oynatmadı nedense. 624*264 çözünürlüğü, çözünürlük ile ilgili bir sıkıntımı acaba, illa cihazın çözünürlüğündemi olması gerekiyor.

Selametle.
  • quote:

Selamlar,

Naviextras toolbox ile yedek aldım güncelleme yapmadan önce, ama aldığı yedeği nereye kaydettiğini bulamadım birtürlü. Bilen varmı?

399mb boyutunda bir mp4 film yükledim fakat oynatmadı nedense. 624*264 çözünürlüğü, çözünürlük ile ilgili bir sıkıntımı acaba, illa cihazın çözünürlüğündemi olması gerekiyor.

Selametle.

Windows 7 için konuşursak aşağıdaki yolu takip ederek bulabilirsiniz. Fakat aşağıdaki yolu takip edebilmek için gizli dosyaları göster seçeneğini aktif etmelisiniz.

C:\Kullanıcılar\Kullancı adınız\AppData\Roaming\Naviextras\backup
  • Teşekkürler buldum.

Hala mp4 video oynatabilmiş değilim. Video dosyasını oynatmıyor öylece bekliyor. Ya boyut yada çözünürlükle ilgili bir sıkıntı var heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 30 Mayıs 2011; 15:12:19 >
  • arkadaslar bende bu tlf350 modeline yönelik uygun yorumlar alıyorum navitech ile telefunken arasında kaldım hangisi daha uygun uyduya geç bağlanma gibi sorunlar varmı tlf350 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan.07

arkadaslar bende bu tlf350 modeline yönelik uygun yorumlar alıyorum navitech ile telefunken arasında kaldım hangisi daha uygun uyduya geç bağlanma gibi sorunlar varmı tlf350 de

Çok hızlı olduğunu söyleyebilirim
  • tfl350 modelinin ömür boyu güncellemesi ücretsiz mi ?
  • Evet...

Çok fazla düşünmeyin ve alın...

Memnun kalırsınız...

quote:

tfl350 modelinin ömür boyu güncellemesi ücretsiz mi ?
  • navitech ile telefunken arasında kalmıstım tercihim telefunkenden yana oldu..navitechin güncelleyememe gibi sorunları oluyormus herhalde ?
  • Doğru tercih olmuş...
    quote:

navitech ile telefunken arasında kalmıstım tercihim telefunkenden yana oldu..navitechin güncelleyememe gibi sorunları oluyormus herhalde ?
  • cihazın GPS sistemini kullanmanın pratik yolunu bilen var mı ?

rastgele bir yere gittim ve navigasyonu orada çalıştırdım . koordinatlarımı ve harita üzerindeki yerimi nasıl gösterebilirim .?

bir defa uzun uğraşlarla buldum ama tekrarını yapamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebu

cihazın GPS sistemini kullanmanın pratik yolunu bilen var mı ?

rastgele bir yere gittim ve navigasyonu orada çalıştırdım . koordinatlarımı ve harita üzerindeki yerimi nasıl gösterebilirim .?

Tam bilmiyorum ama Haritayı göster dedikten sonra açılan haritada sağ üstte bir işaret varya kare gibi ama kenarları oval. Oraya basınca bir menü açılıyor. Orada Ben Neredeyim? gibi bir seçenek olmalıydı.

Eğer yanlış hatırlamıyorsam konumunuzu gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 30 Mayıs 2011; 19:27:03 >
  • Güç sıkıntısından değil sanırım uyduya bağlanmaması. Bence evde denediğinden. Sonuçta uyduya bağlanması için gökyüzünü görmesi gerekiyor... Kapalı alanda uyduya bağlanamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebu

cihazın GPS sistemini kullanmanın pratik yolunu bilen var mı ?

navigasyon ayarlarında otomobil ve yaya modu seçenekleri var
  • quote:

navigasyon ayarlarında otomobil ve yaya modu seçenekleri var

soru ile nasıl bir alakası var
  • Arkadaşlar Merhaba
    Telefunken Navigasyon almayı düşünüyorum,bu başlık altındaki bütün mesajları okudum hazır fiyatıda Vatan Bilgisayarda taksitle 210 TL seviyelerine gelmişken sipariş vereyim .250 ile 350 modellerini karşılaştırdım gördügüm kadarıyla bütün özellikler aynı resimlerden anlayabildigim kadarıyla 250 dikdörtgen 350 kareye yakın bir ekrana sahip .Acaba dogrumu gördüm siz kullanıcılar hangisini tavsiye edersiniz?
  • 28 mayısta vatanda 237 idi world karta şimdi 210 olmuş.Acaba az daha mı beklesem? kafam karışık
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.