Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
318.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de TLF-250 modelini satın aldım. 238 TL/ 9 Taksite...

Müzik ve film dosyalarını nereye atıyoruz acaba?
  • Kullanma kılavuzu çıkmadımı kutudan?Kılavuzda yazması lazım
  • naviextras güncelleme yüklediğimde laptopumdaki toolbox cihazım sayfası normal boyutlarına geldi güncelleme işe yaramış
  • navigasyon ekranındaki araç resimleri için ilave dosyası olan var mı. başka şekiller, arabalar vs..
  • birsürü var nette ama içerik yeterli bence steyşin bana uygun onu kullanıyorum
    hem internetten edinilen bilgi %100 doğru değildir ama değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Kullanma kılavuzu çıkmadımı kutudan?Kılavuzda yazması lazım

Klavuzda göremedim, sd karta değil de, kendi hafızasına nereye atıyoruz acep mp3 dosyalarını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behceth

quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Kullanma kılavuzu çıkmadımı kutudan?Kılavuzda yazması lazım

Klavuzda göremedim, sd karta değil de, kendi hafızasına nereye atıyoruz acep mp3 dosyalarını?

kendi hafızası 4 gb zaten yaklaşık 3 gb boş alan var klipleri bir klasör aç yeni içerisine mp3 leride başka bir klasöre yükle ve kullan güle güle bu kadar basit
    yani direk içerisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih37 -- 22 Mayıs 2011; 0:48:04 >

• Teşekkür ederim, kolaymış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

Denedim söylediğin gibi ses diğer tarafa gidiyor ama karşıdaki şahsın sesi aux bağlantısı yapılmış teyp hoporlörlerinden gelmiyor
    niye gelmiyor gelseydi iyi olurdu falan demiyeceğim çünkü kullanmıyorum buluetoot'u niyemi çünkü bağırarak konuşmak hoşuma gitmiyor

Abi ben de arıza var zannettim teşekkür ederim dostum.
    fm açıkken karşı tarafın sesi geliyor aklında olsun ama aux ta gelmiyor anlamak mümkün değil o da ayrı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: drozia

quote:

Denedim söylediğin gibi ses diğer tarafa gidiyor ama karşıdaki şahsın sesi aux bağlantısı yapılmış teyp hoporlörlerinden gelmiyor
    niye gelmiyor gelseydi iyi olurdu falan demiyeceğim çünkü kullanmıyorum buluetoot'u niyemi çünkü bağırarak konuşmak hoşuma gitmiyor

fm açıkken karşı tarafın sesi geliyor aklında olsun ama aux ta gelmiyor anlamak mümkün değil o da ayrı konu

transmitter için boş kanal bulunmuyo fm i nasıl kullanıyorsun bir arkadaş tepe antenini çıkardığı halde parazit çok

• quote:

quote:

quote:

transmitter için boş kanal bulunmuyo fm i nasıl kullanıyorsun bir arkadaş tepe antenini çıkardığı halde parazit çok

İstanbuldamısın bilmiyorum ama boş frekans aralığı orada bulman çok zor
    ben Adanadayım inan çok zor buldum o da cızırtılı ama uzun yolda otoyolda boş kanal bulabilirsin rahatlıkla

• Selam forum sakinleri ben de bugünhttp://www.teknomarketim.com/asp/index.asp sitesinden bir adet 250 sipariş ettim perşembe günü elimde olacak inşallah , forumun hepsini okudum. Hemen hemen her sorun çözülmüş gördüğüm kadarıyla... kullanan herkese tatmin etmesi temennisiyle... Micro sd SDHC alan arkadaşlara bir sorum var acaba nerden ve kaç gb lık aldılar ? bu konuda araştırma yaptım ve class 2,4, 6 ve 10 olmak üzere hızı değişen çeşitleri var bize en uygunu fiyat açısından class 6 gibi geldi. kullananlar acaba hangi kartı kullanıyorlar söylerler mi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: tavsanolusu

Selam forum sakinleri ben de bugünhttp://www.teknomarketim.com/asp/index.asp sitesinden bir adet 250 sipariş ettim perşembe günü elimde olacak inşallah , forumun hepsini okudum. Hemen hemen her sorun çözülmüş gördüğüm kadarıyla... kullanan herkese tatmin etmesi temennisiyle... Micro sd SDHC alan arkadaşlara bir sorum var acaba nerden ve kaç gb lık aldılar ? bu konuda araştırma yaptım ve class 2,4, 6 ve 10 olmak üzere hızı değişen çeşitleri var bize en uygunu fiyat açısından class 6 gibi geldi. kullananlar acaba hangi kartı kullanıyorlar söylerler mi ...

16 gb clas4 kullanıyorum para vermedim sorun yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

İstanbuldamısın bilmiyorum ama boş frekans aralığı orada bulman çok zor
    ben Adanadayım inan çok zor buldum o da cızırtılı ama uzun yolda otoyolda boş kanal bulabilirsin rahatlıkla

daha kötü burada durum gebze transmitter aralığı yok istanbul kocaeli arası yalova bursa karşıda fena zaten aux u kullanıyorum fm transmitter fazlalık daha önce teknosadan aldığım piranha transmitter ide hediye etmiştim bir arkadaşa

• Ben Transcend 8 GB Class 6 kullanıyorum...

quote:

Selam forum sakinleri ben de bugünhttp://www.teknomarketim.com/asp/index.asp sitesinden bir adet 250 sipariş ettim perşembe günü elimde olacak inşallah , forumun hepsini okudum. Hemen hemen her sorun çözülmüş gördüğüm kadarıyla... kullanan herkese tatmin etmesi temennisiyle... Micro sd SDHC alan arkadaşlara bir sorum var acaba nerden ve kaç gb lık aldılar ? bu konuda araştırma yaptım ve class 2,4, 6 ve 10 olmak üzere hızı değişen çeşitleri var bize en uygunu fiyat açısından class 6 gibi geldi. kullananlar acaba hangi kartı kullanıyorlar söylerler mi ...

• semih37 ve dammak teşekkürler cevap için, ben de 16gb alayım kurtulayım bu işten diyorum toplamda 20Gb alan film+music için yeterde artar . şu an kargoda cihaz yarın elime ulaşssın ben de ayrıntıları geçerim. Başka arkadaşlarda kullandıkları micro sd leri söylerse sevinirim
  • Fazlasıyla yeterli olacaktır...

quote:

semih37 ve dammak teşekkürler cevap için, ben de 16gb alayım kurtulayım bu işten diyorum toplamda 20Gb alan film+music için yeterde artar . şu an kargoda cihaz yarın elime ulaşssın ben de ayrıntıları geçerim. Başka arkadaşlarda kullandıkları micro sd leri söylerse sevinirim
  • http://www.shoppingtv.com/1-G.558.05-119504-oto-aksesuarlari-telefunken-250-gps-bluetooth--5---navigasyon-cihazi.aspx

arkadaşlar topiği baştan sona okudum.bende telefunken navigasyon ailesine katılmak istiyorum.

yukarıdaki linkte 250 serisi 229 lira hepsiburada.com da 279 lira . arada baya bi fark var. acaba shopping tv den alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

http://www.shoppingtv.com/1-G.558.05-119504-oto-aksesuarlari-telefunken-250-gps-bluetooth--5---navigasyon-cihazi.aspx

arkadaşlar topiği baştan sona okudum.bende telefunken navigasyon ailesine katılmak istiyorum.

yukarıdaki linkte 250 serisi 229 lira hepsiburada.com da 279 lira . arada baya bi fark var. acaba shopping tv den alan var mı?

kanpanyalar oluyor takip edersen karlı çıkarsın hepsiburada tamam da shoping tv yi bilmiyorum alışıldık bir alışveriş yöntemi değil benim için

• ben teknomarketimden aldım söylediğim gibi dün istedim şimdi yolu yarılamıştır. Site kurucuları Ankara da ilk başta tereddüt ettim aslında fakat telefonlarını açmamazlık yapmadılar sorularımı cevaplandırdılar ben 12 taksitle kargo dahil 243 e hallettim peşin alırsan shopingtv daha iyi galiba...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.