Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
318.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk resimde görüldüğü gibi 3B araç galerisinde sadece kırmızı üçgen işareti mevcut.

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları
  • araba seçeneğinin seçip içine girdiğim aşağıdaki resimdeki gibi saedece yine kırmızı üçgen ok çıkıyor.

usb bellek olarak gözüken \NNG\CONTENT\CAR klasörü içinde sizde dosyalar mevcutmu. eğer mevcutsa tahmine göre bendeki bu dosyalar eksik. CAR klasörünün içinde dosyalar varsa paylaşabilirmisiniz.

• Bende cihazı dün VatanBilgisayardan aldım. Alan arkadaşlara mutlaka yedek almalarını tavsiye ederim. Ben ilk yüklediğimde navigasyon ingilzceye dönüştü. Tekrar yedekten geri yükleyerek düzelttim. Buraya 3D araç resimlerini de yükleyecektim ama dosya nasıl yükleniyor bulamadım. Resim ve Video yükle var sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsy64 -- 2 Haziran 2011; 22:15:06 >
  • Cihaz iade edilip yeniden satılan veya teşhir ürünü olabilir mi adrenalin83?
  • Müşteri hizmetlerini arasam olurmu acaba?

Ceyarar sizin cihazda 3d araba seçenekleri çıkıyormu??
  • 3d bisiklet seçenekleri bile çıkıyor ayıptır söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyarar

3d bisiklet seçenekleri bile çıkıyor ayıptır söylemesi.

ceyarar beni feci gaza getiriyorsun :))

Sabah ilk işim müşteri hizmetlerini arayıp cihazı geri iade edip düzeltilmesini isteyecem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyarar

3d bisiklet seçenekleri bile çıkıyor ayıptır söylemesi.

Ceyarar sendeki cihaz tlf 350 mi??

Bir şey dikkatimi çekti benim gönderdiğim ilk resimdeki 3B araç galerisi yazısının sağına doğru bakarsan cizgi yarım gözüküyor sendekidemi bu şekilde gözüküyor?? Başka resimlerde bu çizgi bluetooth işaretine kadar gidiyor.
  • Ikisini de kullandim, ikisinde de mevcuttu bol bol arac grafigi. Sordugunu soylemek icin bakmam lazim ama benim tahminim Vatan ve digerleri zaman zaman boyle kampanyalarla ellerindeki temiz iade mallardan kurtuluyorlar. Boyle ise senden once alan kimse kurcalarken silmis olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrenallin83

araba seçeneğinin seçip içine girdiğim aşağıdaki resimdeki gibi saedece yine kırmızı üçgen ok çıkıyor.

usb bellek olarak gözüken \NNG\CONTENT\CAR klasörü içinde sizde dosyalar mevcutmu. eğer mevcutsa tahmine göre bendeki bu dosyalar eksik. CAR klasörünün içinde dosyalar varsa paylaşabilirmisiniz.

üzerlerine tıkladığında klasör içeriğini görüyor olman lazım

• quote:

ilk resimde görüldüğü gibi 3B araç galerisinde sadece kırmızı üçgen işareti mevcut.

üzerine tıkladığında klasör içeriğini göremiyor musun?
  • drozia

Ben 350 ile Win Ce ye girebiliyorum. Acaba bununla İnternete girebilirmiyim.
  • herkese merhaba bugün gps350 modelini ben de aldım. gps sinyali arıyor sürelkli :) ne yapmam lazım. kılavuzda "başlarken" vs gibi bi kısım yok.. yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • gps sinyali bulunduğum yeri göstermiyor,, ne yapmalıyım?
  • Cihazı açık alanda açın,uyduları bulmasını bekleyin.Uydulara bağlandığında bulunduğunuz konumu gösterecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

herkese merhaba bugün gps350 modelini ben de aldım. gps sinyali arıyor sürelkli :) ne yapmam lazım. kılavuzda "başlarken" vs gibi bi kısım yok.. yardımcı olursanız çok memnun olurum.

kapalı ortamda evde zor alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmettr

drozia

Ben 350 ile Win Ce ye girebiliyorum. Acaba bununla İnternete girebilirmiyim.

Bilemiyorum win ce dediğin nedir? Windows mu? eğer bunu kastediyorsan internete girebilirmiyim diye soruyorsun bilemiyorum
  • Evet Windows
  • Emre bey sağolsun sorunu halletti. Sorun CAR klasörünin içi boşmuş. Gerekli araba modeli yüklemelerini yaptıktan sonra düzeldi. Şu an araç seçenklerinden çeşitli araçlar geliyor.

Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim..
  • Çok güzel...

Böylelikle TELEFUNKEN'in müşteri destek hattı da test edilmiş oluyor...

quote:

Emre bey sağolsun sorunu halletti. Sorun CAR klasörünin içi boşmuş. Gerekli araba modeli yüklemelerini yaptıktan sonra düzeldi. Şu an araç seçenklerinden çeşitli araçlar geliyor.

Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.