Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
318.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    buraya bi göz atsa iki laf etse iyi olurdu
    özellikle şu herkezin kafasında soru işareti olan ömür boyu güncelleme konusunda
    yani sözkonusu insanların ömrü mü? cihazın bozulmadan gidebilgi yere kadarmı ?yoksa sanayi bakanlığının belirlemiş olduğu 7- 10 yıl mı? yoksa 3 yıl mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih37 -- 3 Haziran 2011; 22:02:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

tlfteknik
    buraya bi göz atsa iki laf etse iyi olurdu
    özellikle şu herkezin kafasında soru işareti olan ömür boyu güncelleme konusunda
    yani sözkonusu insanların ömrü mü? cihazın bozulmadan gidebilgi yere kadarmı ?yoksa sanayi bakanlığının belirlemiş olduğu 7- 10 yıl mı? yoksa 3 yıl mı?

ömür boyu evet güzel bir soru kime göre ömür boyu? neye göre ömür boyu?
    ömürlük bir cihaz mı demek istiyorlar yani senin ömrün bunu eskitmeye yetmez mi diyorlar nedir bunun açılımı:)
  • gercekten güzel cihazmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan.07 -- 3 Haziran 2011; 23:19:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan.07

gercekten güzel cihazmıs

bu 243 önceki model
  • Bugün öğleden sonra aldığım cihazı bütün gün kurcaladım:) Kesimlikle doğru bir iş yapmışım. Navigasyon, rota, tarif kısımların çok hoş ki bu işi daha tam çözemedim.

Esas olarak beğendiğim kısım fm transmitter bölümü aracın devri ile alakalı diğer(fm transmitter cihazlardan bahsediyorum) cihazlarda olan vızıltı sesini yapmıyor. Müzik kalitesi çok iyi.
  • hayırlısı olsun ıyı gunlerde kullanın cıhazınızı arkadaslar telefunken cıhazlarda uydu goruntusu kullanılabılırmı bu tıp cıhazlar var ılk sayfada lınkı var aynı anda prımoda kullanıyormus 260 tl cıvarı galıba telefunken bu ısı yaparsa super olur
  • Bugün yaklaşık 5 saatim araç içinde geçti...

Gebze'de özellikle de GOSP, Pelitli ve Balçık bölgelerinde biraz işim vardı...

İstanbul'dan yola çıktım... O bölgeyi çok iyi bilmediğim için cihazı kullanayım dedim...

Keşke demeseydim... Hem cihaz hem de ben perişan olduk... Resmen ikimizde kafayı yedik...

Bütün yolları kazmışlar ve güzergahlar alt üst olmuş... Kimse hiç biri yeri tarif edemez hale gelmiş... Sabah açık olan yol öğlenden sonra yok...

Yani sonuç olarak Gebze bölgesi için cihazlardaki haritalar tamamen bitmiş durumda...

Umarım bundan sonraki güncelleme öncesinde Başarsoft'un haritacıları bu bölgeleri gezer ve gerekli düzeltmeleri yaparlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 4 Haziran 2011; 21:39:20 >

• telefunken cihazlarda seri numarasının cihaza gömülü geldiğini öğrendim yani cihaz seri numarası kopyalanarak başka cihazda kullanılamıyor
  • sayın @semih37 bu sadece telefunkende olan bir özellik veya ayrıcalık değil.Yarın size kullandığım cihazlardan resim koyarım bu hepsinde böyledir.Şunu merak ettim ilk navigasyon cihazınız telefunken mi?Emin olun her yönüile daha kaliteli cihazlarda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

sayın @semih37 bu sadece telefunkende olan bir özellik veya ayrıcalık değil.Yarın size kullandığım cihazlardan resim koyarım bu hepsinde böyledir.Şunu merak ettim ilk navigasyon cihazınız telefunken mi?Emin olun her yönüile daha kaliteli cihazlarda var

yok tomtom kullandım piranhayla tanıştım iphone var ama gömülü key i yeni öğrendim ama itiraf edeyim en çok bu cihazı kurcaladım o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih37 -- 4 Haziran 2011; 22:39:59 >
  • semih37

Bence de alınganlık yapmayın...

Hiç birimizin firma temsilcisi olmadığı çok açık...

Sonuçta yaptığımız şey kullandığımız ürünlere ilişkin deneyimlerimizi başkalarıyla paylaşmak...

_imkansız_

Elbette TLF 250 - 350 piyasadaki en kaliteli GPS değil...

Ancak fiyat performans değerleri dikkate alındığında PRC üretimi rakipleri arasından sıyrılıp açık ara öne çıktığını söyleyebilirim...

Diğer başlıklarda yazılanlardan da bunu çok rahat anlayabiliyoruz zaten...

Bana göre bir GPS cihazına çok fazla para bağlamanın bir anlamı da yok... Bunları en fazla 3 - 4 senede bir fiyat performans değerleri öne çıkan yenisiyle değiştireceksin... Sonuçta söz konusu olan şey teknoloji...

quote:

quote:

sayın @semih37 bu sadece telefunkende olan bir özellik veya ayrıcalık değil.Yarın size kullandığım cihazlardan resim koyarım bu hepsinde böyledir.Şunu merak ettim ilk navigasyon cihazınız telefunken mi?Emin olun her yönüile daha kaliteli cihazlarda var

yok tomtom kullandım piranhayla tanıştım iphone var ama gömülü key i yeni öğrendim ama itiraf edeyim en çok bu cihazı kurcaladım o kadar
    zaten yanlış anlaşılmaya başladığımın farkındayım daha burayada yazmıyacağım.kusur ettimse affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 4 Haziran 2011; 22:26:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dammak

semih37

Sonuçta yaptığımız şey kullandığımız ürünlere ilişkin deneyimlerimizi başkalarıyla paylaşmak...

_imkansız_

Ancak fiyat performans değerleri dikkate alındığında PRC üretimi rakipleri arasından sıyrılıp açık ara öne çıktığını söyleyebilirim...

Bana göre bir GPS cihazına çok fazla para bağlamanın bir anlamı da yok... Bunları en fazla 3 - 4 senede bir fiyat performans değerleri öne çıkan yenisiyle değiştireceksin... Sonuçta söz konusu olan şey teknoloji...

quote:

quote:

zaten yanlış anlaşılmaya başladığımın farkındayım daha burayada yazmıyacağım.kusur ettimse affola

alınganlığım inanın sizlere değil b soft hrt da bir arkadaşın uslubuna oldu yukarıdaki mesajı değiştirdim problem yok
    birkaç yazısını okudum normal uslubu action olan bir arkadaşımız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dammak

semih37

_imkansız_

quote:

quote:

alınganlığım inanın sizlere değil b soft hrt da bir arkadaşın uslubuna oldu yukarıdaki mesajı değiştirdim problem yok
    birkaç yazısını okudum normal uslubu action olan bir arkadaşımız

O zaman ne yapmak lazım ?

1- Hangi alandaysa o sorunu orada bırakmak lazım
    2- Bir şey yazarken sonrasını tartmak lazım

Size tavsiyem çok eski mesajlarımı bir boş zamanınızda okuyun.Bu alandaki korsanın sonra ermesine ve bu alanın faydalı kullanılmasına burada barınan korsancıların sepetlenmesine ciddi katkım olmuştur.Belkide bu alan illegal yazılım paylaşımları nedeni ile forumun başına bela olacaktı.

Bir şeye ön yargı yapmadan sadece o andaki mesajlar yerine bu adam kimmiş diye çok eskiyede bir göz atın derim.Size tepkim sadece verdiğiniz örnek hoş olmadığı içindir,yoksa ne benim mahalle arkadaşımsınız nede akrabam sizle ne alıp veremediğim olur ?

• Dünkü Gebze macerasından sonra cihazı bugün İstanbul içinde ve çevresinde kullandım...

Sonuç olarak herhangi bir sorun yok... Başarsoft harita İstanbul içinde başarılı...

Tabii bir diğer başarılı olan şey benim aracın kliması...

Yoksa bu sıcakta araçla yolculuk hiç çekilmez...
  • kılıf bulan alan oldu mu arkadaşlar
  • ARKADAŞLAR 2 sorum var

tlf 350 almayı düşünüyorum ama

çakmaklıktan şarj okurken kullanılabiliyyor değil mi?

bir de çakmaklık şarj kablosunun uzunluğu nedir ? bu çok önemli ona göre alacağım 50 cm kadar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: franticis

kılıf bulan alan oldu mu arkadaşlar

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaegir

ARKADAŞLAR 2 sorum var

bir de çakmaklık şarj kablosunun uzunluğu nedir ? bu çok önemli ona göre alacağım 50 cm kadar var mı?

çakmaklıktan şarj olurken kullanılır.

benim sipariş yarın gelecek ama kablonun 50 cm den uzun olması lazım.arkadaşta navitech var 1m den fazla kablo var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

quote:

Orijinalden alıntı: vaegir

ARKADAŞLAR 2 sorum var

çakmaklıktan şarj olurken kullanılır.

benim sipariş yarın gelecek ama kablonun 50 cm den uzun olması lazım.arkadaşta navitech var 1m den fazla kablo var.

TLF 250 kablosu Çakmalık ile cam arasında oldukça fazla mesafe olmasına rağmen yeni kangoolarda bile kablo yeterli oluyor. kablo uzunluğu konusunda problem yaşayacağınızı sanmam.

• Dostlar şimdi gelen bir maile göre tlf 250 bimekste 219TL! 3 gün önce vatandan alarak 35tl zarar ettim :)

bu arada çözünürklük için 640 x 480 yazmışlar, ben daha düşük olduğunu sanıyordum..
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.