Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
318.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende bir kaç gün içinde çıkacağım tatil için navigasyon cihazı araştırdım... ( yaklaşık 2 hafta kadar )

form siteleri ve elektronik mağazaları gezdikten sonra şikayet olmayan model olarak telefunkende karar verdim 350 modeli...

vatan bilgisayardan aldım cihazımı eve geldiğinde çok heyecenlandım ama o gün kullanamadım ertesi gün işyerime götürdüm, gerekli siteye üye olup güncellemeri yaptım. cihazımı ilk açtığımda uzunca bir süre uydu bulamadı bağlanmak için... işyerimde fazla ilgilenemedim akşam mesaim bittiğinde kadıköyden göztepeye geldiğimde hala bağlanacak uydu arıyordu ( hava açık ve güneşliydi ) bu beni çok üzdü çünkü ümraniyede oturan biri olarak yolu yarılamıştım...
    Akşam olunca bir arkadaşımıza ziyarete gidiyorduk deneme için ikinci fırsat dedim ama daha evden çıkar çıkmaz 2.ci dakika cihaz dondu ve reset yapmadan kendine gelmedi ve yine kullanamadım... tabii bu arada alırken öve öve bitiremediğim hatunumada mahçup oldum...

ertesi gü işe geldiğimde form sitesinde adını duyduğum emre beye ulaştım ve şimdiye kadar hiç bir yerde görmediğim bir hızla cihazımı ücretsiz olarak benden aldırdı ve yaptığımz görüşmede cihazın bugün teste olduğunu söyledi... şimdiye kadar görmediğim hızda bir servis olduğu için gerçekten çok sevindim...
    ama asıl cihazım elime sorunsuz geçtiği zaman ve çalıştığını gördüğüm zaman sevineceğim ve bunuda sizinle paylaşağım...

tekrar ilgisinden dolayı emre beye teşekkür ediyorum...

herkese iyi naviler diyor ve aranıza katılacağım zamanı dört gözle bekliyorum...

• Geçmiş olsun. Ben de bu cihazı alırken aslında gayet standart olan özelliklerinden çok Sinbo'nun müşteri hizmetleri yaklaşımına güvenerek almıştım.
    Emre Bey her kimse müşteri ile ilgileniyor ve sorunları çözüyor görünüyor. Müşterisine çok iyi hizmet verdiğini duyduğum Next firmasının yanında düşük fiyat segmentinde de bir firma olması çok önemliydi. Ben de buradan tavsiye ederek bir kaç kişinin almasına vesile olduğum için vebalini boynumda taşımak istemem, böyle olmasına sevindim.

Umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür ve cihazınızı uzun zaman tadını çıkartarak kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

Dostlar şimdi gelen bir maile göre tlf 250 bimekste 219TL! 3 gün önce vatandan alarak 35tl zarar ettim :)

bu arada çözünürklük için 640 x 480 yazmışlar, ben daha düşük olduğunu sanıyordum..

çözünürlük 480X272 dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drozia -- 6 Haziran 2011; 20:19:00 >
  • Ben halen uygun bir kılıf bulamadım...

Bir el çantasının içinde taşıyorum... Ama bu şekilde içime sinmiyor...

Bulan neyi, nereden kaç paraya bulduysa haber versin bizde alalım...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: franticis

kılıf bulan alan oldu mu arkadaşlar

+1
  • Takmayın kafanıza ve güle güle kullanın...

480 x 272 çözünürlük bu cihazda yeterli oluyor...

quote:

Dostlar şimdi gelen bir maile göre tlf 250 bimekste 219TL! 3 gün önce vatandan alarak 35tl zarar ettim :)

bu arada çözünürklük için 640 x 480 yazmışlar, ben daha düşük olduğunu sanıyordum..
  • Evet müşteri destek hattı, daha doğrusu Emre Bey gerçekten çok iyi iş çıkartıyor...

Umarım Emre Bey tatile falan çıkmaz yada Emre Beyin onun kadar iyi bir yedeği vardır...

NOT:

Bu konu içinde peş peşe 3 mesaj yazdım diye şimdi beni Sinbo'nun elemanı sananlar olabilir...

Eğer öyle düşünenler varsa daha önce yazdığım mesajları kontrol etsinler ve Navitech, Piranha, Sony, Panasonic, Toshiba ve daha onlarca marka elektronik cihaz ve Fenerbahçe hakkında yazdıklarımı okusunlar ve öyle karar versinler...

quote:

Orijinalden alıntı: khanherz

selamlar,

bende bir kaç gün içinde çıkacağım tatil için navigasyon cihazı araştırdım... ( yaklaşık 2 hafta kadar )

form siteleri ve elektronik mağazaları gezdikten sonra şikayet olmayan model olarak telefunkende karar verdim 350 modeli...

vatan bilgisayardan aldım cihazımı eve geldiğinde çok heyecenlandım ama o gün kullanamadım ertesi gün işyerime götürdüm, gerekli siteye üye olup güncellemeri yaptım. cihazımı ilk açtığımda uzunca bir süre uydu bulamadı bağlanmak için... işyerimde fazla ilgilenemedim akşam mesaim bittiğinde kadıköyden göztepeye geldiğimde hala bağlanacak uydu arıyordu ( hava açık ve güneşliydi ) bu beni çok üzdü çünkü ümraniyede oturan biri olarak yolu yarılamıştım...
    Akşam olunca bir arkadaşımıza ziyarete gidiyorduk deneme için ikinci fırsat dedim ama daha evden çıkar çıkmaz 2.ci dakika cihaz dondu ve reset yapmadan kendine gelmedi ve yine kullanamadım... tabii bu arada alırken öve öve bitiremediğim hatunumada mahçup oldum...

ertesi gü işe geldiğimde form sitesinde adını duyduğum emre beye ulaştım ve şimdiye kadar hiç bir yerde görmediğim bir hızla cihazımı ücretsiz olarak benden aldırdı ve yaptığımz görüşmede cihazın bugün teste olduğunu söyledi... şimdiye kadar görmediğim hızda bir servis olduğu için gerçekten çok sevindim...
    ama asıl cihazım elime sorunsuz geçtiği zaman ve çalıştığını gördüğüm zaman sevineceğim ve bunuda sizinle paylaşağım...

herkese iyi naviler diyor ve aranıza katılacağım zamanı dört gözle bekliyorum...

• Herkese merhaba bende vatandan telefunken 250 cihazı aldım bugün geldi. İçerde denedim ara ara uydu kayboluyor tekrar buluyır bu normalmi? Anlamadığım ve merak ettiğim bir şey daha var. Cihazı sallayınca içinde ağr bir şey örneğin pil sallanması gibi bir ses geliyormu. Yoksa sadece benimkindemi bir sorun var .
  • kapalı yerde uydu bulmamaması normal.Cihaz gök yüzünü görmeli.İçinde sallanan her ne ise normal değil.
  • Cihaxlar gokyuzunu rahatca gorebilirse duzgun calisir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Evet müşteri destek hattı, daha doğrusu Emre Bey gerçekten çok iyi iş çıkartıyor...

Umarım Emre Bey tatile falan çıkmaz yada Emre Beyin onun kadar iyi bir yedeği vardır...

NOT:

Bu konu içinde peş peşe 3 mesaj yazdım diye şimdi beni Sinbo'nun elemanı sananlar olabilir...

Eğer öyle düşünenler varsa daha önce yazdığım mesajları kontrol etsinler ve Navitech, Piranha, Sony, Panasonic, Toshiba ve daha onlarca marka elektronik cihaz ve Fenerbahçe hakkında yazdıklarımı okusunlar ve öyle karar versinler...

quote:

Orijinalden alıntı: khanherz

selamlar,

Siz takılmayın dammak bunlara,kimin neyle,nasıl alakası olduğunu filan anlayacak durumdayız sadece 3-5 mesaja bakmakla zaten olmaz o işler

• Cihazı açık alanda kullanırsanız herhangi bir görüntü kaybı yaşamazsınız...

Sallayınca gelen ses normal değil... Hemen en yakın Vatan mağazasına başvurun ve cihazı değiştirin...

quote:

Orijinalden alıntı: dokuma

Herkese merhaba bende vatandan telefunken 250 cihazı aldım bugün geldi. İçerde denedim ara ara uydu kayboluyor tekrar buluyır bu normalmi? Anlamadığım ve merak ettiğim bir şey daha var. Cihazı sallayınca içinde ağr bir şey örneğin pil sallanması gibi bir ses geliyormu. Yoksa sadece benimkindemi bir sorun var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokuma

Herkese merhaba bende vatandan telefunken 250 cihazı aldım bugün geldi. İçerde denedim ara ara uydu kayboluyor tekrar buluyır bu normalmi? Anlamadığım ve merak ettiğim bir şey daha var. Cihazı sallayınca içinde ağr bir şey örneğin pil sallanması gibi bir ses geliyormu. Yoksa sadece benimkindemi bir sorun var .

öyle bir sallanma olamaması lazım aldığın yere göster istersen
    kapalı yerde evde zor çeker açık alan olması lazım
  • sinboyla alakamızın detayını zaten açıklamıştık sinboya bazı ürünlerin imalatını yapıyoruz türkiyede made in turkey navigasyonla alakamız yok satış sonrası hizmetlerinde çalışan arkadaşları tanıyoruz hepsinin samimiyetinden ve iyi niyetinden şüphemiz yokbunu gizlemedik açıkça söyledik ve diğer firmalarla ilgili kem söz de söylemedik yanlışa yanlış doğruya doğru bunu anlamamak zor anlamak değil.
    söylediklerim bana göre doğru
    gps navigasyon hatalı söz söyledimse bunu kötü niyetle yapmadım hayatın gerçeklerini herkez biliyor buraya yazı yazamaz oldum yanlış anlaşılacak diye aslında siz anlarsınız diye çünkü başka biri yanlış anlamadı şimdiye kadar bu konuyu devam ettirmekte istemiyorum tarafıma sanal atıf yapıldığı için yazdım sadece....

• İlgilenenlerin dikkatine...

TLF 250 Bimeks'te halen 219 TL...

Almak isteyenler için oldukça cazip bir fiyat...

Bugüne kadar en çok Vatan'da 210 TL ye düşmüştü...
  • selamlar,

emre bey bugun cihazımla ilgili testin bittiğini, sorunun harita yazılımı ile ilgili bir probklem olduğunu düzeltildiğini ve bugun kargo yapılacağını söyledi.
    yarın cihazım elimde olacak...
    cihazda hata - ücretsiz alım - test - düzeltme ve geri gönderim.... hafta sonu dahil toplam 5 gün bir servis olarak bence çok kısa bir süre...
    gerçekten çook teşekkürler...

cihaz yarın elimde olacak, incelemeden sonra tekrar görüşlerimi yazarım.

iyi günler.
  • cihazım bugün geldi 350 modeli.ilk defa böyle bir alet kullandığım için baya bi yabancıyım. micro sd kartım olmadığı için şimdilik aletin hafızasyla yetineceğim.

kurcalarken şarjını bitiridim pc ye ara kablo ile takıp baya bi kurcaladım.

*ilk olarak güncelleme sitesine üye olup yedekleme yaptıktan sonrra güncellemeleri yükledim.(haritanın ne zamana ait olduğunu bilmiyorum)
    *zorla kalemi buldum
    *gece gündüz ayarlarını yaptım
    *aracımın yakıt değerlerini ve lpg fiyatını yeşil rotaya ekledim.
    *po ilere nerden ulaşılıyor bilmiyorum ama ana menüdeki navigasyondan bi yerlere girip alışveriş merkezlerini benzin istasyonlarını hastaneleri vb. orada ne varsa işaretledim.
    *telefonumlar bluetooth eşleştirmesini yapıp hanımla kısa bi görüşme yaptım gps üzerinden hanım sesimi duydu kanoştuk sorunsuzca
    *alet kendisini hala istanbul fetih cad zannediyor onu çözemedim.
    *rota bul dedim ve memleketteki adresi bi türlü giremedim. Burdur-bucak seçiyorum ama ne mahalleyi nede evin caddesni yazamadım
    *mecburen sinem hanımla çalışacaz şimdilik diğer sesleri nette bulana kadar
    *akşam bi araca takıp deneyecem.

pcmdeki müzikleri nasıl yükleyecem gps in hafızasına bilmiyorum!!!!!

şimdilik benden bu kadar hanımla yürüyüşe çıkacaz alet pc ye bağlı şarj oluyor.

• Aleti uyduyu gorebilecegi bir yerde acar ve baglanti kurmasini beklerseniz konum mevcut konumunuz olarak gosterecektir. Bu aletler uydular vasitasiyla yer belirledikleri icin kapali alanda calismazlar.

Gule gule kullanin.

Semih37, sensiz olmaz bu konu. :)
  • arkadaşlar gps im pc ye ara kabloyla bağlı ve şarjda.Acaba ne kadar sürede şarj olur?

Cep telefon bataryasınin ilk şarjı uzun yapılıyor bu aletin de mi şarjı uzun olcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

arkadaşlar gps im pc ye ara kabloyla bağlı ve şarjda.Acaba ne kadar sürede şarj olur?

Cep telefon bataryasınin ilk şarjı uzun yapılıyor bu aletin de mi şarjı uzun olcak?

Eğer bataryası, Lityum-Ion, yada polimer ise uzun olmasına gerek yok. Alkali pil ise ilk şarjı uzun olmak zorunda.
  • Güle güle kullanın...

En kısa zamanda bir microSD kart edinin ve müziklerinizi ona yükleyin...
    quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

cihazım bugün geldi 350 modeli.ilk defa böyle bir alet kullandığım için baya bi yabancıyım. micro sd kartım olmadığı için şimdilik aletin hafızasyla yetineceğim.

kurcalarken şarjını bitiridim pc ye ara kablo ile takıp baya bi kurcaladım.

*ilk olarak güncelleme sitesine üye olup yedekleme yaptıktan sonrra güncellemeleri yükledim.(haritanın ne zamana ait olduğunu bilmiyorum)
    *zorla kalemi buldum
    *gece gündüz ayarlarını yaptım
    *aracımın yakıt değerlerini ve lpg fiyatını yeşil rotaya ekledim.
    *po ilere nerden ulaşılıyor bilmiyorum ama ana menüdeki navigasyondan bi yerlere girip alışveriş merkezlerini benzin istasyonlarını hastaneleri vb. orada ne varsa işaretledim.
    *telefonumlar bluetooth eşleştirmesini yapıp hanımla kısa bi görüşme yaptım gps üzerinden hanım sesimi duydu kanoştuk sorunsuzca
    *alet kendisini hala istanbul fetih cad zannediyor onu çözemedim.
    *rota bul dedim ve memleketteki adresi bi türlü giremedim. Burdur-bucak seçiyorum ama ne mahalleyi nede evin caddesni yazamadım
    *mecburen sinem hanımla çalışacaz şimdilik diğer sesleri nette bulana kadar
    *akşam bi araca takıp deneyecem.

pcmdeki müzikleri nasıl yükleyecem gps in hafızasına bilmiyorum!!!!!

şimdilik benden bu kadar hanımla yürüyüşe çıkacaz alet pc ye bağlı şarj oluyor.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.