Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
318.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dammak

Sayılan bu teknik özellikler dışında bence en önemli husus müşteri destek hattı...

Telefunken'de her türlü sorunuz Emre Bey tarafından anında cevaplanırken cihazla ilgili sorunlarınıza da en kısa sürede çözüm bulunuyor...

Bence bundan iyisi can sağlığı...

Zaten sonuçta cihazı evlat edinmiyorsunuz... Kullanabileceğiniz süre en fazla 3 hadi bilemedin 4 sene... Teknolojik gelişmeler daha fazlasına izin vermez...

quote:

Orijinalden alıntı: semih37

quote:

Orijinalden alıntı: leganda

Arkadaşlar sorularıma bu kadar çabuk cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim... Buna sığınarak bir soru daha geliyor :
    Gerçi burası Telefunken bölümü ama sizlerin samimiyetine inanıyorum;

Sizce Piranha Avatar ya da Fuga modellerinden herhangi birini mi yoksa Tlf 250-350'den birini mi almalıyım? Malum Piranha'da 2+3 yıl garanti var, bu biraz aklımı karıştırdı....

dahili hafıza 2 gb işlemci 500mhz fuga ve avatarda infiniti hd yi gördüm kurcaladım tercihim tlf 250-350 olurdu fuga ve avatar hakkında int üzerindeki bilgiler kadar bilgim var

belkide: çıkacak olan yazılımlar mevcut donanımlardan max performans alınabilecek türde yazılm olur. örn.win7

• Hiç sanmıyorum...

Bu sektörün gelişmesi için satış rakamlarının hızlı bir şekilde artması gerekir...

O nedenle sürekli yeni cihaz ve yeni yazılım çıkacaktır...

quote:

quote:

Sayılan bu teknik özellikler dışında bence en önemli husus müşteri destek hattı...

Telefunken'de her türlü sorunuz Emre Bey tarafından anında cevaplanırken cihazla ilgili sorunlarınıza da en kısa sürede çözüm bulunuyor...

Bence bundan iyisi can sağlığı...

Zaten sonuçta cihazı evlat edinmiyorsunuz... Kullanabileceğiniz süre en fazla 3 hadi bilemedin 4 sene... Teknolojik gelişmeler daha fazlasına izin vermez...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leganda

Arkadaşlar sorularıma bu kadar çabuk cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim... Buna sığınarak bir soru daha geliyor :
    Gerçi burası Telefunken bölümü ama sizlerin samimiyetine inanıyorum;

Sizce Piranha Avatar ya da Fuga modellerinden herhangi birini mi yoksa Tlf 250-350'den birini mi almalıyım? Malum Piranha'da 2+3 yıl garanti var, bu biraz aklımı karıştırdı....

dahili hafıza 2 gb işlemci 500mhz fuga ve avatarda infiniti hd yi gördüm kurcaladım tercihim tlf 250-350 olurdu fuga ve avatar hakkında int üzerindeki bilgiler kadar bilgim var

belkide: çıkacak olan yazılımlar mevcut donanımlardan max performans alınabilecek türde yazılm olur. örn.win7

• http://www.vatanbilgisayar.com/telefunken-tlf_350-tlf-350-5.0-gps-navigasyon-cihazi/productdetails.aspx?I_ID=52984
    tf 350 vatanda 190 tl şuan. Kullananlar önerirmisiniz bu cihazı?
    Ortalama 3-4 aydır bu bölümde ve çeşitli forumlarda cihazları araştırıyorum ama şuanki fiyatına göre tek sanırım bu cihaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 9 Haziran 2011; 15:19:51 >
  • Fiyat gerçekten çok iyi.
  • bende aranıza katıldım az once arkadaslar....350 modelını aldım.vatanda kampanya var 6 taksıt 190 tl.
  • arkadaşlar piranha fuga A101 de 189TL
    telefunken tlf 350 vatanda 189TL

hangisi alınır yıllarca sorunsuz kullanılır ???
  • Rekabet ortamına bak
    Demek ki ne paralar kazanıyor bu firmalar 260 satarlarken 189 a yuh
  • Yahu bir hafta olmadı 260a aldım, cihazdan soğuyacam valla ayıp ya! Çin malı işte ver şunu ucuz ucuz, içimize oturtma!
  • 189 TL aldım. stok durumu 43.

• 350'nin kasası kare şeklindemi
    250 dikdötgen gibi resimlerde
  • bu fiyatlara kaçırılmaz rekabet sen ne güzel şeysin
  • quote:

Benim TLF 350 geldi...

Gerçekten harika...

Henüz aracımda test edemedim... Ancak malzeme kalitesi bile beklentilerimin ötesinde...

Cihaz elime geçer geçmez kapalı ortamda (evde) bir kaç tane fotoğraf çektim...

Bunları sizlerle paylaşıyorum...

Daha sonra araç içerisinde de çekim ve ayrıntılı testler yapıp paylaşacağım...

Ancak şu kadarını söyleyeyim... Evin içinde uydu yakalamakta hiç zorlanmadım... Cihazı açar açmaz uydulara bağlandı

350 kasa dammak ın görsellerinde var ilk mesajlarda dahası da var

• quote:

Orijinalden alıntı: scarface0537

bende aranıza katıldım az once arkadaslar....350 modelını aldım.vatanda kampanya var 6 taksıt 190 tl.

2 SAAT OLMADI YA.KARGOYA VERİLMİŞ BİLE :) VATAN ARTIK TEK GECERİM
  • 34.ürünü almış bulunmaktayım 35i almak istemiştim izmir olsun diye ancak yetişemedim sanırım
  • 31. yide ben aldım, heyecanla bekliyoruz.
  • 30. ÜRÜN benim :) Navitech ten balonundan sonra...
  • ben de aldım bakalım
    pek inceleyemedim forumu.
    hiç aklımda yoktu telefunken
    navitec ya da pirhana düşünüyordum.
    pişman olmam inşallah.
    geri görüş kamera takılabiliyor mu buna
  • quote:

geri görüş kamera takılabiliyor mu buna

AT V işlemcili cihalarda AV-İN yok işlemci desteklemiyor AT V işlemci olup AV-İN olan sadecehttp://www.goldmaster.com.tr/Urun_Detay.aspx?q=870 var.O da donanımdan destekli
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/goldmaster-nav-514-navigasyon-cihazi/ProductDetails.aspx?productId=otgldnav-514&categoryId=257643
    kaliteli görünüyor fiyat uçuk 2gb dahili hafıza 500mhz işlemci geriye aynadan bakmaya devam
  • 28. urun benim umarim kisa surede gelir. Burada yorumlarini paylasan tum arkadaslara tesekkurler..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.