Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
318.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet cihazın şarjı biraz süre alıyor...

Ancak gerekli ayarlar da yapıldıktan sonra kullanması bayağı bir keyifli oluyor...

quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

arkadaşlar gps im pc ye ara kabloyla bağlı ve şarjda.Acaba ne kadar sürede şarj olur?

Cep telefon bataryasınin ilk şarjı uzun yapılıyor bu aletin de mi şarjı uzun olcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaegir

ARKADAŞLAR 2 sorum var

tlf 350 almayı düşünüyorum ama

çakmaklıktan şarj okurken kullanılabiliyyor değil mi?

bir de çakmaklık şarj kablosunun uzunluğu nedir ? bu çok önemli ona göre alacağım 50 cm kadar var mı?

şarz başlığı hariç bir metre 16 cm kablo uzunluğu 2011 model grand tour a anca yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih37 -- 7 Haziran 2011; 20:43:37 >
  • quote:

cihazım bugün geldi 350 modeli.ilk defa böyle bir alet kullandığım için baya bi yabancıyım. micro sd kartım olmadığı için şimdilik aletin hafızasyla yetineceğim.

kurcalarken şarjını bitiridim pc ye ara kablo ile takıp baya bi kurcaladım.

*ilk olarak güncelleme sitesine üye olup yedekleme yaptıktan sonrra güncellemeleri yükledim.(haritanın ne zamana ait olduğunu bilmiyorum)
    *zorla kalemi buldum
    *gece gündüz ayarlarını yaptım
    *aracımın yakıt değerlerini ve lpg fiyatını yeşil rotaya ekledim.
    *po ilere nerden ulaşılıyor bilmiyorum ama ana menüdeki navigasyondan bi yerlere girip alışveriş merkezlerini benzin istasyonlarını hastaneleri vb. orada ne varsa işaretledim.
    *telefonumlar bluetooth eşleştirmesini yapıp hanımla kısa bi görüşme yaptım gps üzerinden hanım sesimi duydu kanoştuk sorunsuzca
    *alet kendisini hala istanbul fetih cad zannediyor onu çözemedim.
    *rota bul dedim ve memleketteki adresi bi türlü giremedim. Burdur-bucak seçiyorum ama ne mahalleyi nede evin caddesni yazamadım
    *mecburen sinem hanımla çalışacaz şimdilik diğer sesleri nette bulana kadar
    *akşam bi araca takıp deneyecem.

pcmdeki müzikleri nasıl yükleyecem gps in hafızasına bilmiyorum!!!!!

şimdilik benden bu kadar hanımla yürüyüşe çıkacaz alet pc ye bağlı şarj oluyor.

cihazı pc ye taktığınızda şarz ı değil de usbyi seçiniz ekrana secenekler gelmiyorsa bilgisayarımdan dahili belleği açınız yeni klasör açıp isim veriniz misal mp3 avi mp 4 wma gibi görseller için klip film vs yeni klasör açıp isimlendirip içini doldurup boşluğa göre biliyorsunuz 4 gb alan mevcut yüklü sistem haritalar bunun içerisinde yükleyiniz zaten cihaz bunları ayırıyor müzik medya şeklinde ulaşabiliyorsunuz aux kullanıyordum şimdi transmitteri tercih ediyorum iletim çakmaklık şarzı takılı halde tatmin edici kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih37 -- 7 Haziran 2011; 20:51:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyarar

Aleti uyduyu gorebilecegi bir yerde acar ve baglanti kurmasini beklerseniz konum mevcut konumunuz olarak gosterecektir. Bu aletler uydular vasitasiyla yer belirledikleri icin kapali alanda calismazlar.

Gule gule kullanin.

Semih37, sensiz olmaz bu konu. :)

ilginize teşekkür ederin sayın ceyarar
  • Ben evde şarj etmek için buna şarj aleti alacağım. Kaç volt , kaç Amper olması gerekiyor.

Malum Telefunkenlerde yanında vermiyorlar. Bilen birisi yardımcı olabilirmi. SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmettr

Ben evde şarj etmek için buna şarj aleti alacağım. Kaç volt , kaç Amper olması gerekiyor.

Malum Telefunkenlerde yanında vermiyorlar. Bilen birisi yardımcı olabilirmi. SAYGILAR

Bu tür cihazlara şarj cihazı almak için tavsiye almak doğru değil.Firmaya mail atarak tavsiye alın en doğru tavsiyeyi cihaz satan firma verecektir.
  • quote:

Ben evde şarj etmek için buna şarj aleti alacağım. Kaç volt , kaç Amper olması gerekiyor.

http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=879 bunu alın,bulacağınız en iyi şarj cihazı.Next'in cihazlarından bu çıkıyor,dünya devi HTC firmasının ürettirdiği yerden alıyorlar.
  • Bu telefondan 0212-4229494-1139 Emre Beyi arayın ve sorun...

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

quote:

Bu tür cihazlara şarj cihazı almak için tavsiye almak doğru değil.Firmaya mail atarak tavsiye alın en doğru tavsiyeyi cihaz satan firma verecektir.

tamamen katılıyorum ama şöyle bir fikrim de var usb den direk şarz olduğuna göre 5v olacak bir kere yani usb nin siyah ve kırmızı renkli kabloları DC 5v verir akıma gelince en az 1.5 amp olmalıbuda cihazın arkasında var buradaki önemli olan durum dc ibaresi tama yakın bir doğrultma yapabiliyor olmalı adaptör 1200mAh pil var içerisinde servis in söyleyeceğide bunlar bence ama sormak en doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih37 -- 7 Haziran 2011; 21:32:15 >

• arkadaşlar biraz önce aracımla az bi tur attım çok hoşuma gitti.

cama yapışan vantuz camı ii bi şekilde tuttu. alet hemen olduğu yeri buldu.Artık kendisini fetih cad zannetmiyor.

ben rotayı burdur bucak olarak girdim.hız sınırını gerek ş içinde gerekse ana yolda aşınca bayan hemen uyarıyor.yolu değiştirince hemen yeni rotayı bulup beni ona göre yönlendiriyor anında.ilçedeki en küçük benzinliği bile gösteriyor.

Evde cep telefonumun micro sd vardı.Ona biraz mp4 ve mp3 attım izledim ve dinleyebildim.Ama .flv uzantılı videoları göstermiyor.FM transmitter gayet güzel çalıştı.Aracımın orjinal teybi güzel ses verdi.

Anlayamadığım aracımın hızını ekranda göstermedi.Bu nasıl olcak?

Ben sürekli burdura giderken yozgat-nevşehir-aksaray-konya-ısparta üzeri giderim ama alet bana ankara üzeri yol gösterdi.Tamam ankara üzeride gidiliyor ama ben konya üzeri gitmek istiyorum.Yeni rota bul dedim ama bana hep ankara üzeri buldu.Konya üzeri göstermedi.Bunu nasıl ayarlayacağım?

Memleketteki evimin adresini giremedim.şehiri seçiyorum burdur bucak sonra cadde soruyor oraya bizim caddedi girmeye çalışıyorum ama bana bizim caddenin ismine benzer yerleri çıkarıyor.Bizim caddeyle yada mahalleyle uzaktan yakından ilgisi yok.Bunu nasıl halledecem?

Arkadaşlar kusura bakmayın ilk kez böyle bir alet kullanıyorum baya bi kurcaladım ama bazı şeyleri yapamadım.

Ama aklıma gelen başıma geldi.Benim aracın çakmaklık şarjı sanırım çalışmıyor.kabloyu taktım ama aleti şarj etmedi.Zaten sigara çakmağınıda ısıtmıyor.Yarın birde arkadaşım fm transmitteri deneyeceğim aracımda.Umarım sadece sigortasında sorun vardır.Yoksa burda elektrikten anlayan usta yok.

• quote:

Anlayamadığım aracımın hızını ekranda göstermedi.Bu nasıl olcak?

Ben sürekli burdura giderken yozgat-nevşehir-aksaray-konya-ısparta üzeri giderim ama alet bana ankara üzeri yol gösterdi.Tamam ankara üzeride gidiliyor ama ben konya üzeri gitmek istiyorum.Yeni rota bul dedim ama bana hep ankara üzeri buldu.Konya üzeri göstermedi.Bunu nasıl ayarlayacağım?

hız mesafe ve buna benzer şeylerin gösterildiği kısma parmağınız ile basılı tutarakbu kısımda neleri görmek istediğinizi seçebilirsiniz.. seçtim ekranında ise sol üst kısımda rotal hali ve rotasız halde iken seçenekleri var ikisi için de istediğinizi seçin.

konya konusunda ise önce bulunduğunuz yerden konyaya oradan da istediğiniz diğer yyeri belirleyip gidebilirsiniz..

hayırlı olsun ben de alalı 4 gün oldu her gün oynuyorum :))

• quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Güle güle kullanın...

En kısa zamanda bir microSD kart edinin ve müziklerinizi ona yükleyin...

hocam neden ekstra sd kart? 4gb hafıza??
  • Arkadaşlar bende uzun araştırmalar sonucnuda telefunken navigasyon almaya karar verdim ama sizlere nacizane 2 sorum olacak:

1- Bluetooth ile cep telefonu ve navigasyonu eşleştirip direk navigasyonun dahili hoparlorlerinden konustugunuzda ses seviyesi ve kalitesi nasıl?

2-Tlf 250 ve Tlf 350'nin altyapı olarak birebir aynı oldugunu bilmekle beraber sizce hangisi daha şık durmakta?

3-Cihazda AV-out çıkış portu var mı? Tv'ye bağlayıp filmi Tv'den izlemek için...

cevaplarınız için şimdiden tesekkurler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leganda -- 8 Haziran 2011; 1:03:21 >
  • Vay beee..

Konuyu ben başlattım ama ilginçtir bende çin malı 7'' cihaz var

Ama Telefunkeni aldım ilk gün düştü elimden, parçalandı.. Cihazla çok kısa münasebetim olsa da iyi bir cihaza benziyordu..
    Tüm kullanan arkadaşlara cihaz nhayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: leganda

Arkadaşlar bende uzun araştırmalar sonucnuda telefunken navigasyon almaya karar verdim ama sizlere nacizane 2 sorum olacak:

1- Bluetooth ile cep telefonu ve navigasyonu eşleştirip direk navigasyonun dahili hoparlorlerinden konustugunuzda ses seviyesi ve kalitesi nasıl?

2-Tlf 250 ve Tlf 350'nin altyapı olarak birebir aynı oldugunu bilmekle beraber sizce hangisi daha şık durmakta?

3-Cihazda AV-out çıkış portu var mı? Tv'ye bağlayıp filmi Tv'den izlemek için...

1-fena değil kullanılır sıkıntı yok ama aux çıkışından teyp hoparlörüne verildiği gibi değil
    2-tlf 350 daha şık bence ince
    3-av çıkışı yok com çıkışı mevcut
    usb ile bağlandığında ki hiç denemedim lcd tv belleği tanırsa seyredilebilir. ama 4 gb bir alana ne filmi yükleyebilirsiniz ki bendeki lcd samsung 2tb hdd yi tanıyor ve mkv filmleri izleyebiliyorum lcd üzarinden

• quote:

Orijinalden alıntı: semih37

quote:

Arkadaşlar bende uzun araştırmalar sonucnuda telefunken navigasyon almaya karar verdim ama sizlere nacizane 2 sorum olacak:

1-fena değil kullanılır sıkıntı yok ama aux çıkışından teyp hoparlörüne verildiği gibi değil
    2-tlf 350 daha şık bence ince
    3-av çıkışı yok com çıkışı mevcut
    usb ile bağlandığında ki hiç denemedim lcd tv belleği tanırsa seyredilebilir. ama 4 gb bir alana ne filmi yükleyebilirsiniz ki bendeki lcd samsung 2tb hdd yi tanıyor ve mkv filmleri izleyebiliyorum lcd üzarinden

ben ikisini de görsel olarak karşılaştırarak 250 modelini aldım.350 modeli biraz daha köşeli 250 modeli ise daha yuvarlak hatlara sahip.250 modeli daha kibar gözüktüğü için gözüme ben 250 modelini aldım.

• hayırlı olsun teknik özellikleri aynı iyi günlerde kullanın
  • Arkadaşlar sorularıma bu kadar çabuk cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim... Buna sığınarak bir soru daha geliyor :
    Gerçi burası Telefunken bölümü ama sizlerin samimiyetine inanıyorum;

Sizce Piranha Avatar ya da Fuga modellerinden herhangi birini mi yoksa Tlf 250-350'den birini mi almalıyım? Malum Piranha'da 2+3 yıl garanti var, bu biraz aklımı karıştırdı....
  • quote:

Arkadaşlar sorularıma bu kadar çabuk cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim... Buna sığınarak bir soru daha geliyor :

Sizce Piranha Avatar ya da Fuga modellerinden herhangi birini mi yoksa Tlf 250-350'den birini mi almalıyım? Malum Piranha'da 2+3 yıl garanti var, bu biraz aklımı karıştırdı....

dahili hafıza 2 gb işlemci 500mhz fuga ve avatarda infiniti hd yi gördüm kurcaladım tercihim tlf 250-350 olurdu fuga ve avatar hakkında int üzerindeki bilgiler kadar bilgim var

• Sayılan bu teknik özellikler dışında bence en önemli husus müşteri destek hattı...

Telefunken'de her türlü sorunuz Emre Bey tarafından anında cevaplanırken cihazla ilgili sorunlarınıza da en kısa sürede çözüm bulunuyor...

Bence bundan iyisi can sağlığı...

Zaten sonuçta cihazı evlat edinmiyorsunuz... Kullanabileceğiniz süre en fazla 3 hadi bilemedin 4 sene... Teknolojik gelişmeler daha fazlasına izin vermez...

quote:

Orijinalden alıntı: semih37

quote:

Arkadaşlar sorularıma bu kadar çabuk cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim... Buna sığınarak bir soru daha geliyor :

dahili hafıza 2 gb işlemci 500mhz fuga ve avatarda infiniti hd yi gördüm kurcaladım tercihim tlf 250-350 olurdu fuga ve avatar hakkında int üzerindeki bilgiler kadar bilgim var

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.