Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
318.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Patlama olmuş satışlarda, ne çok takip eden varmış demek.
  • sipariş verdim. arkadaşlar primo için birkaç sorum olacak; 5.sayfadan sonra yoruldum :)

1. Driver alert özelliği var mı bu cihazda?
    2. igo8 deki user poi ve favorilerimi (px 120) tlf350 me atabilir miyim?
    3. igo 8 deki ses dosyalarını primo 1.1 sorunsuz okur mu?
    4. nav px 120 için aldığım toolbox kullanıcı adımı bu cihaz için kullanabilir miyim sıkıntı yaratır mı?
    5. internetten inen 700 mb lik divx avi leri sorunsuz dvrip oynatır mı?
    6. birde micro sd kartta (lisanslı olan px 120 deki orjinal igo 8) çalıştırır mı 2. navigasyon yazılımını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 9 Haziran 2011; 21:50:57 >
  • 27. benım hayırlı olsun
  • neden 350 modelini veriyolar bu fiyata? 250 modeli aynı fiyatta duruyo.bu 350 modeli pek piyasada olmadığı için herhalde.250 modelini her sitelerde mevcut
  • 22'yide ben aldım.
  • arkadaşlar 23 de bende :))
  • arkadaşlar o değilde bu ürünü kullananlar olarak, bir grup vs bir şey oluştursak bilgileri aktarmak adına. yazılım ile ilgili şeylerin paylaşılması DH de yasak sanıyorum, o yüzden farklı bir platforma geçsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

arkadaşlar o değilde bu ürünü kullananlar olarak, bir grup vs bir şey oluştursak bilgileri aktarmak adına. yazılım ile ilgili şeylerin paylaşılması DH de yasak sanıyorum, o yüzden farklı bir platforma geçsek

yasadışı crackli vs. yazılımlar yasak sadece diğerleri için açılabiliniyor bir sürü grup var
  • ben dh disinda bi platformda bulussak anlaminda demistim, msn olabilir mesela?
  • Vatan'daki 189 TL'lik indirim halen devam ediyor....

Bence bu fırsat kaçmaz...

Daha pahalıya satılan cihazlar yoğun trafikte (özellikle de İstanbul trafiğinde) yapacakları bir hokus pokusla bizi helikopterle eve bırakacak değil ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

quote:

geri görüş kamera takılabiliyor mu buna

AT V işlemcili cihalarda AV-İN yok işlemci desteklemiyor AT V işlemci olup AV-İN olan sadecehttp://www.goldmaster.com.tr/Urun_Detay.aspx?q=870 var.O da donanımdan destekli

kamyon ve kamyonetlerde geri görüş kamerası önemli bence böyle bir aracım olsa av-in girişli cihaz tercih ederdim

• 16. cihaz bende. İyi ki Bimekste kalmamış. Dün alacaktım.
  • az evvel yaptığım görüşmeyi burayada aktarayım bilgi olması açısından güncellemelerle alakalı:
    ben size şimdi görüştüğümü paylaşayım isim de vereyim sinbodan umut bey ve emre bey
    evvela telefunken in anlaşması aybo firması ile ömür boyu güncelleme basmış parayı almış güncellemeyi next in anlaşnası başarsoft la basmış parayı almış güncellemeyi 3 yıllık basmış tabiki
    cihazın gidebildiği yere kadar güncelleme vaad ediyorlar durum bu ha yeni yazılımı desteklemez diyecekler arkadaşlar vs vs vs uzar gider desteklemediği zaman görevini yapmadığı zaman o konularıda tartışırız
  • diyorumki bende basıp parayı aldığı ömür boyu güncellemenin sözleşme metnini buraya koysunlar,devlet sırrı değil ya?Bende özür dileyerek çekileyim bu konulardan Ben bukadar iddalıyım
  • kaldıki Başarsoft'ta ve NNG de ömürboyu harita satışı diye birşey yok.Üç yıllık paket satışlar var
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

az evvel yaptığım görüşmeyi burayada aktarayım bilgi olması açısından güncellemelerle alakalı:
    ben size şimdi görüştüğümü paylaşayım isim de vereyim sinbodan umut bey ve emre bey
    evvela telefunken in anlaşması aybo firması ile ömür boyu güncelleme basmış parayı almış güncellemeyi next in anlaşnası başarsoft la basmış parayı almış güncellemeyi 3 yıllık basmış tabiki
    cihazın gidebildiği yere kadar güncelleme vaad ediyorlar durum bu ha yeni yazılımı desteklemez diyecekler arkadaşlar vs vs vs uzar gider desteklemediği zaman görevini yapmadığı zaman o konularıda tartışırız

Öyle bilip bilmeden firmaları aradım şunu dedi laflarını buraya böyle kulaktan dolma yazmayın.Kimin kiminle anlaşması olduğunu 7 düvel bilir,hiç bir anlaşma direk NNG ile (yani sizin AYBO neyse herhalde bu) olmaz,arada harita üretici firma Başarsoft her halikarda müdahildir.Ömür boyu diye bir anlaşmada yok,yazdırmayın beni sonra kimsenin buraya yazacak ne yüzü olur nede cesareti.O anlaşmalar 3 yıllıktır,her 3 yılda bir firma uzatma alıp yapmak zorunda.Bunu 100 kere yazdık tekrar tekrar temcit pilavı gibi yazdırıyorsunuz,sonrada yazdı üstüme geldi yazıları ortada uçuyor.

Tekrar yazayım bunu........

Firmaların ömür boyu diye ettikleri beyanı isimlendirmeleri gerekiyor.Yani neye göre ömür boyu ? Bunu deklere etmedikleri sürece geriye dönük suç işliyorlar.Yazmaları gerekiyor bunun adını o kadar.Kimse kıvırmasın öyle oldu böyle oldu.

Siz bir firmanın sahibisiniz,haritayı aldığınız firma başka,yazılımı aldığınız başka.Siz firma sahibi olarak ömür boyu diyebiliyorsanız (vicdanen) daha bu tip konulara yazmam.Ama vakti geldiğindede lafımı öyle bir yazarım ki ne burada o yazıları kalanlar durabilir nede firmalar buraları mesken tutar.

Biz bu forumda ne firmalar gördük,ne vaadler gördük.O nedenle kimse bana bunları anlatmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

diyorumki bende basıp parayı aldığı ömür boyu güncellemenin sözleşme metnini buraya koysunlar,devlet sırrı değil ya?Bende özür dileyerek çekileyim bu konulardan Ben bukadar iddalıyım

bu yazdıklarınızı okuduklarını zannediyorum siz görüştünüz mü bu konu hakkında herhangi bir firma ile ?
  • Bunu görüşmeye gerek yok azıcık bu konuları bilen herkes anlayabilir bunun ne olduğunu.Bakın ben bunu yazıyorum artık yazmayacağım siz araştırıp soruşturun bana gerek buraya gerek özelden Bu firmanın anlaşması ömürboyudur diye bir anlaşma metni gösterin ben artık yazmayacağım buralarda.Çünki yok böyle birşey yukarıda gps.navigation daha açık anlatmış
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

az evvel yaptığım görüşmeyi burayada aktarayım bilgi olması açısından güncellemelerle alakalı:

Öyle bilip bilmeden firmaları aradım şunu dedi laflarını buraya böyle kulaktan dolma yazmayın.Kimin kiminle anlaşması olduğunu 7 düvel bilir,hiç bir anlaşma direk NNG ile (yani sizin AYBO neyse herhalde bu) olmaz,arada harita üretici firma Başarsoft her halikarda müdahildir.Ömür boyu diye bir anlaşmada yok,yazdırmayın beni sonra kimsenin buraya yazacak ne yüzü olur nede cesareti.O anlaşmalar 3 yıllıktır,her 3 yılda bir firma uzatma alıp yapmak zorunda.Bunu 100 kere yazdık tekrar tekrar temcit pilavı gibi yazdırıyorsunuz,sonrada yazdı üstüme geldi yazıları ortada uçuyor.

Firmaların ömür boyu diye ettikleri beyanı isimlendirmeleri gerekiyor.Yani neye göre ömür boyu ? Bunu deklere etmedikleri sürece geriye dönük suç işliyorlar.Yazmaları gerekiyor bunun adını o kadar.Kimse kıvırmasın öyle oldu böyle oldu.

Siz bir firmanın sahibisiniz,haritayı aldığınız firma başka,yazılımı aldığınız başka.Siz firma sahibi olarak ömür boyu diyebiliyorsanız (vicdanen) daha bu tip konulara yazmam.Ama vakti geldiğindede lafımı öyle bir yazarım ki ne burada o yazıları kalanlar durabilir nede firmalar buraları mesken tutar.

Biz bu forumda ne firmalar gördük,ne vaadler gördük.O nedenle kimse bana bunları anlatmasın.

bakın yine buluştuk burada ben firma değilim sadece görüştügümü yazıyorum isim de vererek isterseniz yine söylüyorum bu gibi şeylere girmem sizin eğerki bana yalancı demiyorsanız ve güvenmiyorsanız başka bunlardan haberinizin olması kötü mü? burada çok şey görmüş olabilirsiniz ne firmalar görmüş olabilirsiniz bu yaşayıp gördükleriniz bağlamında her firmayı aynı değerlendiriyorsanız sorun var demektir.
    hem öyle yazarım böyle yazarım diyorsunuz yazın kim altından kalkamayacak ben mi? nedir istediğiniz burada kimse kalmasın ben söyleyeyim herkez beni dinlesin mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

bakın yine buluştuk burada ben firma değilim sadece görüştügümü yazıyorum isim de vererek isterseniz yine söylüyorum bu gibi şeylere girmem sizin eğerki bana yalancı demiyorsanız ve güvenmiyorsanız başka bunlardan haberinizin olması kötü mü? burada çok şey görmüş olabilirsiniz ne firmalar görmüş olabilirsiniz bu yaşayıp gördükleriniz bağlamında her firmayı aynı değerlendiriyorsanız sorun var demektir.
    hem öyle yazarım böyle yazarım diyorsunuz yazın kim altından kalkamayacak ben mi? nedir istediğiniz burada kimse kalmasın ben söyleyeyim herkez beni dinlesin mi?

Semih bey bakın,sizinle bir alıp veremediğim yok,olacağınıda düşünmüyorum.Ben diyorum ki telefonla alınan bilgilerin buraya böyle yansıması tüketici açısından yanıltıcı.Hadi gelsin piranha'dan bir yetkili bana desin ki bizim satış sonrası hizmetimiz 1 numara,yok evden alıyor eve bırakıyorlar vs.vs hade ordan derim biter gider.Kendi kullanıcıları bile inanmıyor adamlara.Eee diğeri kalkmış onuda yazayım Navitech,bakın HB deki satış sayfasına,neymiş satış sonrası destekte 1 numara ? Kim yapmış yahu bu anketide onu oraya yazıyorsun.

Benim Telefunken için dediğim bir şey yok,ama siz telefonla görüşmüşsünüz bir vatandaş demişki (bakın Emre bey veya Umut bey yazmıyorum) biz başmışız parayı bilmemkim basamamış vs.vs. Sizde bunu buraya böyle taşıyorsunuz,e o zaman bizde konuştuklarımızı taşıyalım diyeceğim ama benim konuştuğum 2 firma oluyor genelde ve hiç kimsede başka bir firma için bu kelimeleri kullanıp ÇİĞ'lik yapmıyor.Eğer söyleneni siz yorumlayıp yazıyorsanız böyle sıkıntı burada demektir.

Sonuçta işin özü şu: İsteyen istediği yazsın olan kullanıcıya oluyor sonuçta,bu arada atı alan üsküdarı geçiyor.Yani haksız kazanç,benim için kazanç tarafı umurumda değil.Ama yeri gelip birisi ya ben bu aleti aldım ama buna güncelleme gelmiyor dediğinde.Bende oh olsun size deme hakkımı bile genelde kullanmıyorum.Ama sonra ne oluyor biliyormusunuz bir zamanlar piyasanın içinde eden gelişmesini en az 3 sene geriye götüren Navturk gibi oluyor.Birine navigasyon cihazı dediğinizde genelleme oluyor ve gelişimi engelleniyor.

Biz bu forumda bir ton korsancı gördük,şimdi onlar admin oldular forumcuklarında.
    Biz bu forumda bir lcd'yi 130 tl ye satan firmalar gördük.
    Biz bu forumda eline kadar gelen kargoyu 3-5 kuruş aramak için geri yollayan firmalar gördük.
    Biz bu forumda bir sitede yayınlanan dosyaları alı(çalıp) kendi sitelerinde biz yaptık diyenler gördük.
    Yani neler gördük neler.

Benim sadece dediğim şudur,bırakın cihazları alıp kullananlar yorumlarını paylaşsınlar.Bırakın bir Navking'ciler gibi ortam olmasın,adamlar 4-5 kişi gelip kullanıcı gibi yazıp gidiyorlar.

Neyse gerisini siz bilirsiniz,sizi sevdim

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.