Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
317.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın Dammak siz cihazı alabildinizmi?Enson stokta kalmamıştı demiştiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

com girişi

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları

bence bu video out çıkışı
  • böyle bir cihazda video out çıkışı olamaz
  • Neden??
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

böyle bir cihazda video out çıkışı olamaz

piranhada varken bunda niye olmasın?
  • taşınabilir navigasyon aletlerinde video-out konnektörü olduğunu şu ana kadar hiç görmedim, duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: drozia

quote:

siz "video in" ile "video out"u karıştırıyor olmayasınız?
  • Maalesef ayın 16 sından beri "Sipariş Hazırlanıyor"...

quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Sayın Dammak siz cihazı alabildinizmi?Enson stokta kalmamıştı demiştiniz..
  • quote:

quote:

quote:

in veya out ne fark eder kelimeye takılma
    video çıkışı televizyona bağlamak veya geri kamerası bağlantısı için

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok şey fark eder

"video in": kamera gibi harici bir cihazı bağlayıp, ondan görüntü almak içindir

"video out": ise televizyon gibi bir cihazı bağlayıp, ona görüntü aktarmak içindir

taşınabilir navigasyon cihazlarında gördüğüm kadarıyla sadece "video in" özelliği olabiliyor, o da hepsinde değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 24 Nisan 2011; 18:22:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok şey fark eder

"video in": kamera gibi harici bir cihazı bağlayıp, ondan görüntü almak içindir

"video out": ise televizyon gibi bir cihazı bağlayıp, ona görüntü aktarmak içindir

taşınabilir navigasyon cihazlarında gördüğüm kadarıyla sadece "video in" özelliği olabiliyor, o da hepsinde değil

piranhada var video -in
    amaç navigasyon ekranını tamamen tv ye yansıtmak filmleri oynatmak için

• quote:

piranhada var video -in
    amaç navigasyon ekranını tamamen tv ye yansıtmak filmleri oynatmak için

video-in özelliği ile onu yapmak mümkün değil
  • yarın com girişinin ne olduğunu öğrenip yazacağım bir aksilik olmazsa
  • dun 350 alayım dedim yer edırne kıpa fıyat 399 tl yazıyor şaka gıbı elemana 240 tl ye satılıyor dedım abı gecen hafta kampayadaydı yok sattı dedi ıkı hafta sonra tekrar kampanya olacakmıs mecburen beklıyecem ama kampanyalı kaca satıldı sormadım....
  • com girişi tmc alıcısı bağlamak için gerekli olan giriş cihazda av in girişi bulunmuyor yeni modellerde tv ve av in girişi olacağı söyleniyor
  • yukarıda bı mesajda arkadas yetkılı bırıyle gorustugunu tmc alıcısının bu alette hem yazılımsal hemde donanım olarak hazır oldugunu yazmıstı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartucan

yukarıda bı mesajda arkadas yetkılı bırıyle gorustugunu tmc alıcısının bu alette hem yazılımsal hemde donanım olarak hazır oldugunu yazmıstı..

ben com girişi için aradım yetkili bir arkadaşla görüştüm ve bana söylenenin aynısını yazdım istanbulda deneme yayını yapılan bilgilendirme servisi alıcısı için giriş olduğu söylendi açıkcası cihaz üzerinde alıcı varmı diye sorma ihtiyacıda duymadım böyle dendiği için
    dhf ye göz atacaklarını söylediler müsait olduklarında buraya detay yazmalarını rica ettim kendilerinden bilgi eksikliği olabilir küçük bir ihtimalde olsa bende isterim alet üzerinde dahili alıcı olmasını çünkü tlf gps 350 kullanıyorum

• En doğrusu bu konuyu müşteri destek hattına sorup öğrenmek... Yani 444 66 86...

Ama olmasa ne keder...

Zaten bu haliyle de gerek donanım, gerekse de yazılım olarak piyasanın en iyilerinden birisi...

quote:

Orijinalden alıntı: bartucan

yukarıda bı mesajda arkadas yetkılı bırıyle gorustugunu tmc alıcısının bu alette hem yazılımsal hemde donanım olarak hazır oldugunu yazmıstı..
  • Aynı şey bunun içinde geçerli... Yani konuyu müşteri destek hattına sorup öğrenmek...

Tabii kendileri DH'de bu başlık altında yazarlarsa çok daha iyi de olabilir...

Kendilerine aklımıza takılan başka konuları da sorabiliriz...

quote:

ben com girişi için aradım yetkili bir arkadaşla görüştüm ve bana söylenenin aynısını yazdım istanbulda deneme yayını yapılan bilgilendirme servisi alıcısı için giriş olduğu söylendi açıkcası cihaz üzerinde alıcı varmı diye sorma ihtiyacıda duymadım böyle dendiği için
    dhf ye göz atacaklarını söylediler müsait olduklarında buraya detay yazmalarını rica ettim kendilerinden bilgi eksikliği olabilir küçük bir ihtimalde olsa bende isterim alet üzerinde dahili alıcı olmasını çünkü tlf gps 350 kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Aynı şey bunun içinde geçerli... Yani konuyu müşteri destek hattına sorup öğrenmek...

Tabii kendileri DH'de bu başlık altında yazarlarsa çok daha iyi de olabilir...

Kendilerine aklımıza takılan başka konuları da sorabiliriz...

quote:

onları yazmaları konusunda sıkıştıracağımdan emin olabilirsin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.