Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
317.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Foruma duyrulur dammak cihazına kavuşmak üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

@dammak

Foruma duyrulur dammak cihazına kavuşmak üzere

...hayırlı olsun ıyı gunlerde kullanın
  • Merhabalar;
    Bu cihaza sahip olupta kullanan arkadaşlar bluetooth ile telefonu denedilermi acaba.Sonuç nasıl.Telefonun rehberine ulaşabiliyormuyuz.Cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
  • kullanıyorum ama sadece gelen aramalara cevap verdim rehberi hiç denemedim deneyince yazarım
  • Yukarıda yazmıştım, rehber yok, görüşme kalitesi iyi sayılır.
  • slm.

arkadaşlar birileride gps350 de bulunan fm aktarıcı hakkında bilgi verebilirmi?

tam olarak nedir ben bu kısma girince radyo ekranı gibi bir ekranla karşılaşıyorum ama herhangi bir ses gelmiyor ?

cihazda ses problemi yok mp3 ve navigasyon da ses normal.

ayrıca navigasyondaki yol bilgisayarında ortalama hız,ve en yüksek hız bilgileri varış noktasında gösteriyor ama bu yakıt bilgisi,mesafe ve ortalama varış süresi gibi bilgiler yok kuvvetle muhtemel bunlarıda gösteriyor ama nasıl? bilgisi olan varsa paylaşması hususu...

saygılar...!
  • fm transmitter radyonun frekansını bu bölüm ile eşleştirip(herhengi bir boş frekansı navigasyondaki sesleri oto radyosu üzerinden hopörlerlerden alıyorsun
  • yani bildiğimiz radyo ile bir alakası yok diyorsun öylemi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikoinfaz

yani bildiğimiz radyo ile bir alakası yok diyorsun öylemi....

evet radyo değil transmitter
  • istanbul da yaşayan arkadaşların dikkatine hak mar marketlerde telefunkan navigasyon tlf 250 229 tl 5 mayısta satışta
  • Benim TLF 350 geldi...

Gerçekten harika...

Henüz aracımda test edemedim... Ancak malzeme kalitesi bile beklentilerimin ötesinde...

Cihaz elime geçer geçmez kapalı ortamda (evde) bir kaç tane fotoğraf çektim...

Bunları sizlerle paylaşıyorum...

Daha sonra araç içerisinde de çekim ve ayrıntılı testler yapıp paylaşacağım...

Ancak şu kadarını söyleyeyim... Evin içinde uydu yakalamakta hiç zorlanmadım... Cihazı açar açmaz uydulara bağlandı

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları

• hayırlı olsun dammak iyi günlerde kullan üzerindeki ekran koruyucu naylon sticker i çıkarma çıkardığında tekrar yapıştırırsan hava kabarcıkları kalıyor mutlaka
    cihaz gerçekten güzel ve kaliteli
  • Sayın dammak,cihazın hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın..

quote:

ekran koruyucu naylon sticker i çıkarma

@semih37 neden koruyucu sticker'i çıkartmıyor??? O sticker kalıcı olsun diye cihaza yapıştırılmıyor sadece montaj esnasında panel zarar görmesin,çizilmesin vs diye montaj evresinde yapıştırılıyor.Sonrasında onu sökmezseniz,güneşte dokunmatik panele iyice yapışacaktır ve zarar verebilir..
  • koruyucu stiker fazla dayanmıyor zaten kenarlardan kalkıyor zamanla
  • haritayı göstere basınca istanbulda Fatihte mithat paşa cd falan diye bir yer çıkıyor sizde de öyle mi
    fabrikasyon ilk o adres tanımlanmış sanırım
  • Uydu bağlantısı olduğunda cihazın bulunduğu konumu gösterir.
  • cihazın ses çıkışını aracın audio girişine bağlayınca parazit var, zemin gürültüsü, zaten bu parazit cihazın kendi hoparlörü aktifken de duyuluyor, ses vermediği anlarda hışırtı şeklinde ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Uydu bağlantısı olduğunda cihazın bulunduğu konumu gösterir.

gps bağlantısı yapılıyor diyor bağlanmıyor ve o bahsettiğim muhit hep ekranda
    bul dediğim an yerimi gösteriyor ondan bahsetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebu

cihazın ses çıkışını aracın audio girişine bağlayınca parazit var, zemin gürültüsü, zaten bu parazit cihazın kendi hoparlörü aktifken de duyuluyor, ses vermediği anlarda hışırtı şeklinde ..

bunu sordum müşteri hizmetlerine cihaz açıkken gps bağlantısı için güç sarfediyor bu seseneden oluyor isterseniz gönderin sesle ilgili yapabileceğimiz varmı bakalım dediler bende gerek yok dedim
    cihaz aux girişinden bağlı iken araç şarzını takınca hışırtı dahada artıyor başka cihazlarda deneyen varmı acaba yazarsa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Uydu bağlantısı olduğunda cihazın bulunduğu konumu gösterir.

uzun sürüyormu bu bağlantı ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.