Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
317.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım 1.1 versiyonu bozmadan 1.2 versiyonu kullanabilirsin... Bunu becerebilen çok az...

Aslında Igo Primo orijinal lisanslı yazılımına sahip olanlar bu güncellemeyi çok kolay yapabilmeli... Kimse sorun yaşamamalı...

Ama maalesef gel gör ki; bunlar insanlara takla attırıyorlar... Halbuki herkes parasını ödemiş ve cihazla birlikte lisanslı yazılımı satın almış...

Kimi 1.0, kimi de 1.1 ken almış...

Şimdi 1.2 çıkmış...

Diyelim ki; 6 ay sonra 1.3, 12 ay sonra da 1.4 çıkacak...

Her yeni yazılım için her seferinde yeni bir cihaz mı alacağız yani...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Merhaba
    Bildiğiniz gibi forumda illagal yazılım paylaşımı tavsiyesi ve bunların paylaşımı forum kuralları gereği yasaktır..
    Lütfen kurallara uyarak konu konu başlığına uygun olarak devam etsin..Duyarlılığınız için teşekkürler..
  • Farkındayız ve kesinlikle niyetimiz illegal yazılım paylaşmak değil...

Ben sadece Igo Primo firmasına biraz dokundurmak ve teessüflerimi iletmek istedim...

Sonunda bana parasıyla sattıkları lisanslı yazılımı aynen Başarsoft haritasında olduğu gibi güncelliyorlar... Yaptıkları başka bir şey yok...

Benim merak ettiğim Başarsoft'un verdiği izini Igo Primo'nun neden vermediği?

quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Merhaba
    Bildiğiniz gibi forumda illagal yazılım paylaşımı tavsiyesi ve bunların paylaşımı forum kuralları gereği yasaktır..
    Lütfen kurallara uyarak konu konu başlığına uygun olarak devam etsin..Duyarlılığınız için teşekkürler..
  • Biliyorum o niyetle yazmadığınızı hatırlatayım istedim
    İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

quote:

Orijinalden alıntı: bartucan

yukarıda bı mesajda arkadas yetkılı bırıyle gorustugunu tmc alıcısının bu alette hem yazılımsal hemde donanım olarak hazır oldugunu yazmıstı..

ben com girişi için aradım yetkili bir arkadaşla görüştüm ve bana söylenenin aynısını yazdım istanbulda deneme yayını yapılan bilgilendirme servisi alıcısı için giriş olduğu söylendi açıkcası cihaz üzerinde alıcı varmı diye sorma ihtiyacıda duymadım böyle dendiği için
    dhf ye göz atacaklarını söylediler müsait olduklarında buraya detay yazmalarını rica ettim kendilerinden bilgi eksikliği olabilir küçük bir ihtimalde olsa bende isterim alet üzerinde dahili alıcı olmasını çünkü tlf gps 350 kullanıyorum

sayın semıh37 ılgınıze tesekkur ederım bu cıhaz ıcın bayagı ugras verıyorsunuz aslında tmc alıcısı benım ıcın hıc onemlı degıl cunkı yogun trafıgı olan bı yerde degılım cıhaz asıl ısını yapsın yeter bence..ama varsada hayır demeyızsız cıhazı almıs kullanıyorsunuz darısı basıma artık ama bıraz bekleyecez anlasılan yukarıda yazdım 400 tl yazmıslar kıpada netten gormeden almak ıstemıyorum sorunu varsa alırken degıstırmek daha mantıklı gelıyor next tı navıtech tı derken bunda karar verdım sızın gıbı arkadaslarda arastırıp bılgı verdikce sorun yok... tekrar tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: dammak

En doğrusu bu konuyu müşteri destek hattına sorup öğrenmek... Yani 444 66 86...

Ama olmasa ne keder...

Zaten bu haliyle de gerek donanım, gerekse de yazılım olarak piyasanın en iyilerinden birisi...

quote:

yukarıda bı mesajda arkadas yetkılı bırıyle gorustugunu tmc alıcısının bu alette hem yazılımsal hemde donanım olarak hazır oldugunu yazmıstı..

evet suan ıcın en ıyı ve uygun secenek gıbı......cıhazı suan almadım ama ınceledım gayet ıyı duruyor en kısa zamanda almayı dusunuyorum alıp kullanan arkadaslar ıyı gunlerde kazasız belasız kullansınlar..

• quote:

quote:

quote:

ben com girişi için aradım yetkili bir arkadaşla görüştüm ve bana söylenenin aynısını yazdım istanbulda deneme yayını yapılan bilgilendirme servisi alıcısı için giriş olduğu söylendi açıkcası cihaz üzerinde alıcı varmı diye sorma ihtiyacıda duymadım böyle dendiği için
    dhf ye göz atacaklarını söylediler müsait olduklarında buraya detay yazmalarını rica ettim kendilerinden bilgi eksikliği olabilir küçük bir ihtimalde olsa bende isterim alet üzerinde dahili alıcı olmasını çünkü tlf gps 350 kullanıyorum

sayın semıh37 ılgınıze tesekkur ederım bu cıhaz ıcın bayagı ugras verıyorsunuz aslında tmc alıcısı benım ıcın hıc onemlı degıl cunkı yogun trafıgı olan bı yerde degılım cıhaz asıl ısını yapsın yeter bence..ama varsada hayır demeyızsız cıhazı almıs kullanıyorsunuz darısı basıma artık ama bıraz bekleyecez anlasılan yukarıda yazdım 400 tl yazmıslar kıpada netten gormeden almak ıstemıyorum sorunu varsa alırken degıstırmek daha mantıklı gelıyor next tı navıtech tı derken bunda karar verdım sızın gıbı arkadaslarda arastırıp bılgı verdikce sorun yok... tekrar tesekkurler

Sayın bartucan rica ederim benim niyetim sadece deneyimlerimden başka insanların da faydalanması kimseyi yanlış yönlendirmek istemem doğrusu bütün bu cihazlar bize dışarıdan geliyor sonucunda made ın prc yazıyor
    çoğunda bu prc memleketinde çok iyi mal da var çok kötü malda alıcının adetdi alımda fiyat açısından etkili oluyor çok miktarda alındığında kaliteli bir ürünün fiyatı düşüyor sinbo bir marka satın almış para vermiş
    haliyle bu markayı ayağa düşürmeyecektir ab ülkelerine satılması sözkonusu buda ürünün kaliteli olmasını gerektiriyor mutlaka daha iyi ürünler mevcuttur ama ben kullandıklarımı biliyorum topu topu üç marka bunların arasında en iyisi olduğuna karar verdiğim için burada yazıyorum yoksa başka derdim yok sizde bir an evvel alırsınız inş hayırlı olsun şimdiden.

• quote:

Merhaba

merhaba
    benimde böyle bir niyetim yok sayın yönetici tavsiye etmedim ve paylaşmadım sadece orjinal igoprimo1.1 yüklü cihazıma1.2 versiyonu yüklediğimde donanımının işlemci ram vs ne tepki vereceğini
    test etmeyi düşündüm ve bunu paylaşmak istedim sadece bu dammak ın da dediği gibi kullnmış olduğumuz bütün proğramlar uptadaler içeriyor neden igoprimo bunu müşteriye sağlamıyor irdelenmesinin gerekli olduğunu düşünüyorum.saygılarımla
  • Merhaba
    Tabiki bunu irdeleye bilirsiniz,kendi cihazınızada istediğinizi yaparsınız buna karışamayız.Lakin bu yaptıklarınızı forumda anlattığınız zaman işin rengi değişiyor.İyi forumlar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Merhaba
    Tabiki bunu irdeleye bilirsiniz,kendi cihazınızada istediğinizi yaparsınız buna karışamayız.Lakin bu yaptıklarınızı forumda anlattığınız zaman işin rengi değişiyor.İyi forumlar

bilgilendirme için teşekkürler
  • quote:

quote:

Merhaba

merhaba
    benimde böyle bir niyetim yok sayın yönetici tavsiye etmedim ve paylaşmadım sadece orjinal igoprimo1.1 yüklü cihazıma1.2 versiyonu yüklediğimde donanımının işlemci ram vs ne tepki vereceğini
    test etmeyi düşündüm ve bunu paylaşmak istedim sadece bu dammak ın da dediği gibi kullnmış olduğumuz bütün proğramlar uptadaler içeriyor neden igoprimo bunu müşteriye sağlamıyor irdelenmesinin gerekli olduğunu düşünüyorum.saygılarımla

Esasen 1.1 ve 1.2 arasinda bazi ek ozellikler geliyor. Bunlarda bellek gerektiren bazi ek ozellikler oldugundan, her cihazda tek tek test gerektirebilecegini ongorduler.
    Hata duzeltmesi ve benzeri durumlari, ve ek test gerektirmeyen guncellemeleri de IGO caktirmadan yapiyor ve veriyor aslinda... herkesin derdi maksimum musteri memnuniyeti... sadece burada guncelleme verilmesi, verilmemesinden daha cok sorun olusturur diye gorduler sanirim...

keyifli naviler...

alim k

• çaktırmadan nasıl yaptığını bilemiyorum çaktırmıyolar alim bey ama söylediklerinize aklım yatıyor uptade ile düşük donanımlı cihazlarda sorun oluşması demek müşteri memnuniyetsizliği demek bunuda istemezler
  • Igo Primo bu işi asgari donanım gereksinimlerini sıralayarak çözebilirdi... Böylelikle yasal sorumluluk ve müşteri memnuniyetsizliği sorunlarından da kurtulmuş olurdu...

Yani güncellemeyi elindeki cihazın donanımına göre yükleyip yüklememeyi kullanıcının inisiyatifine bırakmak suretiyle yeni güncellemeleri bedelsiz olarak (lisanslı kullanıcılar için) yayınlayabilirdi...

Bu durumda Igo Primo'nun yapması gereken tek şey lisanslı yazılım kontrolü olurdu...

Ama gel gör ki Igo Primo'nun yaptığı şey bambaşka...

Her bir yeni versiyon (lisanslı yazılım) için yeni bir cihaz satın almak zorundasın...

Bu olacak iş değil...

Igo Primo'nun bunu acilen çözmesi gerekiyor...

quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

Esasen 1.1 ve 1.2 arasinda bazi ek ozellikler geliyor. Bunlarda bellek gerektiren bazi ek ozellikler oldugundan, her cihazda tek tek test gerektirebilecegini ongorduler.
    Hata duzeltmesi ve benzeri durumlari, ve ek test gerektirmeyen guncellemeleri de IGO caktirmadan yapiyor ve veriyor aslinda... herkesin derdi maksimum musteri memnuniyeti... sadece burada guncelleme verilmesi, verilmemesinden daha cok sorun olusturur diye gorduler sanirim...

keyifli naviler...

alim k

• quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Igo Primo bu işi asgari donanım gereksinimlerini sıralayarak çözebilirdi... Böylelikle yasal sorumluluk ve müşteri memnuniyetsizliği sorunlarından da kurtulmuş olurdu...

Yani güncellemeyi elindeki cihazın donanımına göre yükleyip yüklememeyi kullanıcının inisiyatifine bırakmak suretiyle yeni güncellemeleri bedelsiz olarak (lisanslı kullanıcılar için) yayınlayabilirdi...

Bu durumda Igo Primo'nun yapması gereken tek şey lisanslı yazılım kontrolü olurdu...

Ama gel gör ki Igo Primo'nun yaptığı şey bambaşka...

Her bir yeni versiyon (lisanslı yazılım) için yeni bir cihaz satın almak zorundasın...

Bu olacak iş değil...

Igo Primo'nun bunu acilen çözmesi gerekiyor...

quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

keyifli naviler...

alim k

çözmezzz herbir proğrama ayrı para almak varken neden çözsün ayrıca şimdiye kadar böyle idare etmiş işi rekabet lazım igoprimoya güçlü bir alternatif olursa hem gelişme kaydeder hemde güncelleme sorununu çözer

• Aslında var...

Ancak Igo Primo dışındaki yazılımları tercih eden cihaz üreticisi firmaların sorunu kullandıkları harita...

Teleatlas, Navcity vb. haritaları kullandıkları ve birazda pahalı oldukları için Türkiye'de tercih edilmiyorlar...

Bunlarda Başarsoft haritası kullansalar ve rekabetçi fiyat politikası izleseler... En fazla 1 yılda piyasadaki bütün fason PRC üretimi markaları bitirirler...

quote:

çözmezzz herbir proğrama ayrı para almak varken neden çözsün ayrıca şimdiye kadar böyle idare etmiş işi rekabet lazım igoprimoya güçlü bir alternatif olursa hem gelişme kaydeder hemde güncelleme sorununu çözer

• Navcity Başarsoft zatenBunu kullanan Garmin Türkçe ismi yakıştıramıyormu nedir Haritanın ismini Navcity diyor
  • Muhtemelen lisansla ilgili bir konudur...

quote:

Navcity Başarsoft zatenBunu kullanan Garmin Türkçe ismi yakıştıramıyormu nedir Haritanın ismini Navcity diyor
  • garmin "navcity" adını hiç bir yerde kullanmıyor
    bu adı baytekin şirketi seçmiş olmalı
  • Vatan Bilgisayar nihayet benim TLF 350'nin gönderimini yaptı...

Eğer bir terslik olmazsa cihaz Cumartesi günü elimde olacak...

Görüntülü incelemelerde ardından gelir...
  • nihayet senden çok ben sevindim hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.