Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
317.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semih37

quote:

Orijinalden alıntı: lebu

cihazın ses çıkışını aracın audio girişine bağlayınca parazit var, zemin gürültüsü, zaten bu parazit cihazın kendi hoparlörü aktifken de duyuluyor, ses vermediği anlarda hışırtı şeklinde ..

bunu sordum müşteri hizmetlerine cihaz açıkken gps bağlantısı için güç sarfediyor bu seseneden oluyor isterseniz gönderin sesle ilgili yapabileceğimiz varmı bakalım dediler bende gerek yok dedim
    cihaz aux girişinden bağlı iken araç şarzını takınca hışırtı dahada artıyor başka cihazlarda deneyen varmı acaba yazarsa iyi olur.

hışırtı var ama bağlantı yaptığının anfini sesini kısmak navinin sesisi açmak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: drozia

quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Uydu bağlantısı olduğunda cihazın bulunduğu konumu gösterir.

uzun sürüyormu bu bağlantı ?

Açık alanda çok sürmemesi lazım
  • quote:

Sayın dammak,cihazın hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın..

quote:

ekran koruyucu naylon sticker i çıkarma

@semih37 neden koruyucu sticker'i çıkartmıyor??? O sticker kalıcı olsun diye cihaza yapıştırılmıyor sadece montaj esnasında panel zarar görmesin,çizilmesin vs diye montaj evresinde yapıştırılıyor.Sonrasında onu sökmezseniz,güneşte dokunmatik panele iyice yapışacaktır ve zarar verebilir..

adı üzerinde koruyucu ekranı korusun diye piyasada nano teknoloji ile üretilmiş ekran koruyucular dahi var maksat çizilmesin bu stiçkerlerden biz imalatta kullanıyoruz bunların bir yapıştıktan sonra kalkmayanı iki yapıştıktan sonra kalkanı birde sizinde dediğiniz gibi aradan bir süre geçtiğinde artık burakarak kalkanları var ama tlf 350 de kullanılan artık bırakmadan kolay kalkan cinsten sizcede imalatta ki butip imalatlarda cizilen ürün defolu olarak ayrılır çizilme riski olan ekranın araçta çizilmemesi sözkonusu olabilirmi ben çıkarmadan kullanıyorum eminim herkez de çıkarmadan kullanıyordur bozulduğunda zamanla yerinede yenisini yapıştıracağım
    kolay kalkan koruyucu naylon var elimde ama söyledikllerim 350 modeli için geçerli bunların testini yaptığım için biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih37 -- 30 Nisan 2011; 12:23:01 >

• naylon bir kere kalktı araya kıl tüy girdi , sökmek zorunda kaldım .
    yapışkan olan yada piyasada ipod ekran koruycu olarak satılan (electroworld) ürünler var.
    onları yapıştırabilirim . sonuçta sök tak kalem dürt , torpidoya at, bir kez çizilirse can sıkar...

bir de sorum var -peki zeki müren de bizi görüyor mu?
    yani bu cihazlarda sinyal gönderen bir aparat , devre , modül , hazırlık vs var mı.
  • naylon sökülse de ekranın kalem kullanılarak çizilmeyeceğini söylüyor üretici
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drozia

quote:

Uydu bağlantısı olduğunda cihazın bulunduğu konumu gösterir.

uzun sürüyormu bu bağlantı ?

Açık alanda çok sürmemesi lazım

evin içinde zorlandım da o yüzden doğru açık alanda veya arabada kolay bulmalı daha denemedim
  • Teşekkürler...
    quote:

Sayın dammak,cihazın hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın..

• Teşekkürler...

Evet bende cihazı üzerindeki stickerı çıkartmadan kullanmaya başladım...

quote:

hayırlı olsun dammak iyi günlerde kullan üzerindeki ekran koruyucu naylon sticker i çıkarma çıkardığında tekrar yapıştırırsan hava kabarcıkları kalıyor mutlaka
    cihaz gerçekten güzel ve kaliteli
  • igoprimotlf 350 hakkında yazacaklarım var ama yazamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyarar

Alet naviextras'ta tanımlı artık.

Başka bir başlıkta gördüm, bu alette kavşak görüntüleri konusunda bir sıkıntı yok. Kendi çektiğim resim aşağıda:

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları

Bu ekran görüntüsünü elde etmek için ne gibi bir ayar kullanıyoruz???

• igo primo kavşaklarda kendisi bu şekilde gösteriyor
  • TLF 350 ve dolayısıyle primo 1.1 'i kullanıyorum.Bu özelliği daha doğrusu bu şekilde gösterimi ekran üzerinde elde edemedim.Cihazı Bursa'da deneme imkanım oldu.Sadece basit bir harita görüntüsü var.Ayarlardan işaretledim ama,böyle bir görsellik yok.Kavşaklarda da oluşmadı.
    quote:

igo primo kavşaklarda kendisi bu şekilde gösteriyor
  • Henüz bende bu kavşak görüntüsü işini test edemedim...

Bugün niyetliydim ama kısmet olmadı...

Ama mutlaka test edip görüntüleri buraya koyacağım...

Normalde kavşak görüntülerinin aşağıdaki biçimde olması gerekiyor (bu görüntüleri DD252Admin'den ödünç aldım)...

Bakalım bizim TLF 350 de durum nasıl olacak...

quote:

Orijinalden alıntı: orse

TLF 350 ve dolayısıyle primo 1.1 'i kullanıyorum.Bu özelliği daha doğrusu bu şekilde gösterimi ekran üzerinde elde edemedim.Cihazı Bursa'da deneme imkanım oldu.Sadece basit bir harita görüntüsü var.Ayarlardan işaretledim ama,böyle bir görsellik yok.Kavşaklarda da oluşmadı.
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Henüz bende bu kavşak görüntüsü işini test edemedim...

Bugün niyetliydim ama kısmet olmadı...

Ama mutlaka test edip görüntüleri buraya koyacağım...

Normalde kavşak görüntülerinin aşağıdaki biçimde olması gerekiyor (bu görüntüleri DD252Admin'den ödünç aldım)...

Bakalım bizim TLF 350 de durum nasıl olacak...

quote:

Orijinalden alıntı: orse

TLF 350 ve dolayısıyle primo 1.1 'i kullanıyorum.Bu özelliği daha doğrusu bu şekilde gösterimi ekran üzerinde elde edemedim.Cihazı Bursa'da deneme imkanım oldu.Sadece basit bir harita görüntüsü var.Ayarlardan işaretledim ama,böyle bir görsellik yok.Kavşaklarda da oluşmadı.
    quote:

aynen bu şekilde haritaya geçtiğiniz kavşakların girilmemesi ihtimali var gebze istanbul arasındaki kavşaklarda resimdeki şekilde görüntü oluşuyor kavşaklara yaklaşınca geçince harita konumuna geri dönüyor tlf 350 ile ilgili değil harita ile ilgili

• Evet kavşak görüntüsünü bugün İstanbul Kozyatağı bölgesinde test ettim...

Her hangi bir sıkıntı yok...

Kavşak görüntüsü yukarıdaki resimlerdeki gibi...

Demek ki DEPA Elektronik gerekli bütün yazılımları eksiksiz olarak satın alıp TELEFUNKEN GPS cihazlarına yüklenmesini sağlamış...

İlk başlarda bayağı bir endişeliydim...

Ancak cihazı kullandıkça endişelerimin ne kadar yersiz olduğunu gördüm...

Bu kadar uygun fiyata gerek yazılım, gerek donanım ve gerekse de işçilik olarak kaliteli bir navigasyon cihazı ürettirip piyasaya sürdükleri için DEPA Elektronik'i kutlamak lazım...

Kalan tek eksik; TELEFUNKEN GPS cihazlarıyla ilgili bir web sayfasının olmaması... Umarım kısa süre içerisinde onu da hallederler...

• quote:

Evet kavşak görüntüsünü bugün İstanbul Kozyatağı bölgesinde test ettim...

Her hangi bir sıkıntı yok...

Kavşak görüntüsü yukarıdaki resimlerdeki gibi...

Demek ki DEPA Elektronik gerekli bütün yazılımları eksiksiz olarak satın alıp TELEFUNKEN GPS cihazlarına yüklenmesini sağlamış...

İlk başlarda bayağı bir endişeliydim...

Ancak cihazı kullandıkça endişelerimin ne kadar yersiz olduğunu gördüm...

Bu kadar uygun fiyata gerek yazılım, gerek donanım ve gerekse de işçilik olarak kaliteli bir navigasyon cihazı ürettirip piyasaya sürdükleri için DEPA Elektronik'i kutlamak lazım...

Kalan tek eksik; TELEFUNKEN GPS cihazlarıyla ilgili bir web sayfasının olmaması... Umarım kısa süre içerisinde onu da hallederler...

site yapım aşamasında görünüyor

• Bu cihaz için koruyucu deri kılıf bulabilir miyiz acaba?

Bulabilirsek çok iyi olur...
  • ben biraz aradım ama uygun olanını bulamadım.
    olmazsa yaptırırız artık.
  • quote:

Teşekkürler...

quote:

hayırlı olsun dammak iyi günlerde kullan üzerindeki ekran koruyucu naylon sticker i çıkarma çıkardığında tekrar yapıştırırsan hava kabarcıkları kalıyor mutlaka

O kaplama o iş için değil,sadece satılana kadar ekranı koruması için konulur.Kullanılmaya (ekrana baskı) başladığında çıkartmanız lazım.Yoksa kısa sürede ekranla ilgili sıkıntınız başlar.

• Haklı olabilirsiniz... Ama cihazın ekranını bir şekilde korumak lazım... 5" ekran koruyucu varsa onlardan alınabilir...

quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Teşekkürler...

quote:

O kaplama o iş için değil,sadece satılana kadar ekranı koruması için konulur.Kullanılmaya (ekrana baskı) başladığında çıkartmanız lazım.Yoksa kısa sürede ekranla ilgili sıkıntınız başlar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.