|
Bildirim
alışkanlıktan başka bir şey değil zaten. facebook whatsapp'ı satın aldığında tamamen telegrama geçtim ve yakın çevremi telegrama geçmesini söyledim. Whatsapp bildirimlerimi kapattım acil değilse oradan gelen mesajlara cevap vermedim. Bana ulaşmak isteyeni telegrama zorladım. Yakın arkadaşlarımla var olan grupların tamamını telegramda açtık. ilk başta sırf benim için telegram kullanan arkadaşlarım kendi aralarında whatsapp kullanırken artık kendi aralarında da telegrama döndüler.
niye bu kadar uğraştım? çünkü gerçekten whatsapptan daha iyi, hızlı az pil tüketiyor ve apple watch-ipad gibi whatsapp'ın olmadığı yerlerde var, bir kaç bilgisayarda birden kullanabiliyorum, telefonun yanımda ve açık olması gerekmiyor ve en önemlisi opensource. ne yediğimi bilmek istiyorum. |
Bunu kullanmak istiyorum, ama çevremde kimse kullanmadığı için bi türlü kullanamıyorum şu telegramı.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castigatetr -- 28 Temmuz 2020; 10:44:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkek -- 28 Temmuz 2020; 13:6:42 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Ne para piyasasının sohbeti, şeysi?.. Telegram'da ne ile ilgiliyseniz her şeyin grubu var yahu, ne kriptosu. Yıllardır kullanırım, en sakin grupları belki onlardır ama kriptocu üç kağıtçısı çok... |