Şimdi Ara

Telegram sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
16.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Internet bağlantılarını kontrol ettim whatsap viber gibi programlarda sorun yok fakat telegram da sorun yaşıyorum Bağlantı kurulmuyor kurulsa bile gelen mesaj düşmüyor ve gitmiyor sorun nedir acaba bilen var mı yada aynı sorunu yaşayan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telegram Bağlantı Sorunları: Nedenleri ve Çözümleri

Telegram uygulamasını kullanırken mesajlarınızın gitmediğini, sürekli "Bağlanıyor" yazdığını veya bağlantı kurmada sorunlar yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Bu sorunların çeşitli nedenleri olabilir.

Yaygın Telegram Bağlantı Sorunları ve Çözümleri:

• "Telegram Mesaj Gitmiyor": İnternet bağlantınızı kontrol edin ve mesajlarınızı tekrar göndermeyi deneyin.

• "Telegram Bağlanıyor Yazıyor": Uygulamayı kapatıp tekrar açmayı deneyin. Ayrıca, cihazınızın Wi-Fi veya mobil veri bağlantısının aktif olduğundan emin olun.

• "Telegram Bağlanıyor Sorunu": Uygulamanın en son sürümüne güncellendiğinden emin olun. Ayrıca, cihazınızın tarih ve saat ayarlarının doğru olduğundan emin olun.

• "Telegram Bağlantı Kuruluyor Ne Demek?": Bu mesaj, uygulamanın sunuculara bağlanmaya çalıştığı anlamına gelir. Sabırlı olun ve uygulamanın birkaç dakika içinde bağlanmasına izin verin.

• "Telegram Connecting Hatası": İnternet bağlantınızı kontrol edin ve yeniden bağlanmayı deneyin. Uygulamayı yeniden yüklemeyi de deneyebilirsiniz.

• "Telegram Mesajlarım Gitmiyor": Mesajınızın karşı tarafa ulaşmadığını görüyorsanız, karşı tarafın çevrimdışı olma ihtimalini göz önünde bulundurun. Ayrıca, mesajın gönderildiği sohbetin bağlantısının kopmadığından emin olun.

• "Telegram Mobil Veri Açılmıyor": Cihazınızın mobil veri ayarlarını kontrol edin ve veri kullanımının açık olduğundan emin olun. Ayrıca, operatörünüzle iletişime geçerek veri bağlantınızda bir sorun olup olmadığını öğrenin.

Bu çözümleri denedikten sonra hala sorun yaşıyorsanız, Telegram'ın destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Telegram alakalı görünüyor silip tekrar yüklenmeyi deneyın. Şahsen kullanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yüklü ve WhatsApp ı artık çok az kullanıyorum. Hiç bir sorunumda yok. Hatta internet paketim yoksa bile hücresel veriyi açtığımda mesajlarim gidiyor. Yani sunucu kaynaklı bişey değil, bende takır takır çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leame

Bende yüklü ve WhatsApp ı artık çok az kullanıyorum. Hiç bir sorunumda yok. Hatta internet paketim yoksa bile hücresel veriyi açtığımda mesajlarim gidiyor. Yani sunucu kaynaklı bişey değil, bende takır takır çalışıyor

Bir süre sonra kendisi düzeldi
    bende telegram kullanıcısıyım zaten whatsapdan eksik bir yanı olmadığını düşünüyorum sesli konuşma dışında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN PROBLEMİ
    17 yıl önce açıldı
    İnstagram Android sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.