Şimdi Ara

Telekinezi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
6
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Temizlenen Adam

Kağıda donanım haber yazın ve video çekip gösterin inanalım.

Dediğim Gibi Videouyu Ancak Yarın Atabilirim..
  • lucid rüya bende doğuştan var heralde , yapmak için uğraşmadım ama haftada bir oluyor . böyle şeylere inanmayanlar da var , ben rüyalarımı kontrol ettiğimi , hatta bazen astral seyahat ve lucid arası rüyalar görüyorum , bir kaç kişiye anlattım , bana yalan söylüyor gözüyle bakıyorlar :) rüyalardaki maceralarım anlatsam şaşırırsınız :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: r4hm4n

lucid rüya bende doğuştan var heralde , yapmak için uğraşmadım ama haftada bir oluyor . böyle şeylere inanmayanlar da var , ben rüyalarımı kontrol ettiğimi , hatta bazen astral seyahat ve lucid arası rüyalar görüyorum , bir kaç kişiye anlattım , bana yalan söylüyor gözüyle bakıyorlar :) rüyalardaki maceralarım anlatsam şaşırırsınız :))

Bende Psi-wheel Yaparken Birkaç Kişiye Gösterdim Boş İş Dediler :)
  • Ah siz gençler yok musunuz ? Olmayan şeylere inanıyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Horner

Ah siz gençler yok musunuz ? Olmayan şeylere inanıyorsunuz..

Ben Sadece Yaptığım Şeye İnanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankascu

quote:

Orijinalden alıntı: James Horner

Ah siz gençler yok musunuz ? Olmayan şeylere inanıyorsunuz..

Ben Sadece Yaptığım Şeye İnanıyorum.

Helal kanka süper devam
  • bugün gene aklıma getirdiniz uyurken lucid yapmayı deniyeceğim , normalde hep kendiliğinden oluyor birkerede denemeyle yapayım :)) Bu arada lucid rüya hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar , rüyanızda farkında olarak istediğiniz bazı şeyleri yapmayı istemezmisiniz ? ben mesela farkında olduğumda irademle hareket ediyorum rüyalarımda , ama normal rüyalarda bizi bilinçaltımız yönlendirir :) Telekineziye de başlamayı düşünüyorum , ama onda doğuştan gelen yeteneğim yok, biraz zor olacak anlaşılan :))
  • he yavrum he 2 ay sonra Xavier

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupermanPrime -- 31 Mayıs 2014; 22:26:50 >
  • ilgimi çekti bi araştıram bakem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMüb

he yavrum he 2 ay sonra Xavier

Birader Bildiğim Kadarıyla Forum Telekinezi Yapanlara Belli Bi Ücret Vermiyor Ana Sayfaya Felanda Koymuyor Benim Kimseye İnandıracak Halim Yok Kusura Bakma Ama İnanmıyorsan Defol Git
  • Video isteyen arkadaşlar buyrun benim sadece 1 saat ugrasarak yaptigim psi wheel denemesi

http://m.youtube.com/watch?v=VSR7qvWwWs8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görmebak

Video isteyen arkadaşlar buyrun benim sadece 1 saat ugrasarak yaptigim psi wheel denemesi

http://m.youtube.com/watch?v=VSR7qvWwWs8

İnanmak İstemeyen Adam Bunada İnanmaz Kardeşim Rüzgar Felan Der
  • Bizim güçlerimize 3T diyorlar:
    Telepati,
    Telekinezi,
    Teleportasyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

Bizim güçlerimize 3T diyorlar:
    Telepati,
    Telekinezi,
    Teleportasyon.

Teleportasyonu İlk Defa Duyuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankascu

quote:

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

Bizim güçlerimize 3T diyorlar:
    Telepati,
    Telekinezi,
    Teleportasyon.

Teleportasyonu İlk Defa Duyuyorum...

The Tomorrow People 'dan.

• Yav he he, bende ates bukuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

Yav he he, bende ates bukuyorum

Sordukmu :)
  • Arkadaşlar Tekrar Söylüyorum Bilmeden Etmeden Lütfen Birşey Söylemeyin
  • Ben de psiwheeli denemiştim bir kere çok az hareket etmişti ama ben rüzgardan olduğunu düşündüm bıraktım biraz sabır lazim bir de konsantre olmayı hiç beceremiyorum siz nasıl yapıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: lithiium

Ben de psiwheeli denemiştim bir kere çok az hareket etmişti ama ben rüzgardan olduğunu düşündüm bıraktım biraz sabır lazim bir de konsantre olmayı hiç beceremiyorum siz nasıl yapıyorsunuz

Yardımcı Olabilir... 1)Fazla katlanmış olabilir.

Psi-whell fazla katlanmış ya da daraltılmış olabilir.Psi whell i ne kadar açarsanız o kadar iyi sonuç alırsınız.Ama çok fazla açarsanız da yırtabilir ya da oturmayabilir.

2)İğne ters olabilir.

İğnenin top olan tarafı daha yassıdır.Ama iğnenin sivri tarafı da hem yassı hem incedir.O yüzden iğnenin sivri tarafını kullanmanız bence çok daha iyi olur.Eğer bir kürdanla psi whell yapıyorsanız kürdanın ucunu sivriltmeniz sizin daha iyi sonuç almanızı sağlar.

3)İmgeleme hataları

Ben eskiden hep her yanımdan bir ışık çıktığını ve bu ışıktan psi-whell in döndüğünü hayal ederdim.Ama artık daha sağlıklı bir imgeleme yöntemim var.3. gözümün enerjisi kollarımda birleşip psi-ball oluyor sonra bu ,elektrikli prizlerdeki elektriği çekiyor.Ve bu elektrikten psi whele dönüyor.Ama sadece benim yarattığım elektromanyetik alanın içinde.Tabi bu sırada kollarıma akan enerji akışı devam ediyor.Yani gönderdiğiniz enerji sadece psi whell de yoğunlaşsın.Daha sağlıklı sonuç alırsınız.Kendi imgeleme yönteminizi bu şekilde yapabilirsiniz.

4)Yanlış yere konsantrasyon.

Bazı kişiler Psi-whell e değilde ellerine konsantre oluyor.O zaman da Psi-whell dönmüyor.O yüzden Psi whelle konsantre olun gözlerinizi ondan ayırmayın.Sonra zaten gözünüze acaip şeyler oluyor.Ve gözünü orada kalıyor.Konsantrasyon tekniklerini bilmeyenler sitede ayrıntılarla konsantrasyon bölümü var o bölümü okuyabilirsiniz.

5)Konsantrasyon dağıtma

Psi-whell e konsantre olduktan sonra konsantrasyonu dağıtmak gerekir konsantrasyonu dağıtmak için de kendi metodunuzu bulabilirsiniz.Acayip matamatik işlemleri sorabilirsiniz kendinize.Şahsen ben gün boyu ne yalan söylediğimi kime söylediğimi psi whelle döküyorum sonra konsantrasyon dağılıyor ve Psi-whell dönüyor.

Başka Forumdan Alıntıdır Ama Çok Doğru Anlatmış Arkadaş...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.