Şimdi Ara

Telekinezi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
6
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Telekinezide 4.Günümdeyim 4 Gündede Sadece Birşeye Yoğunlaştım Psi-wheel Kağıdı Elimi Yanlarına Koyup Çok İyi Çeviriyorum Aynı Zamandada Ellerimi Çekip Sadece Bakışlarımlada Oynatabiliyorum Çok Fazla Bilgim Yok Ama Tek Bildiğim Birşey Var Odada Cismi Etkileyecek Hiçbirşey Yok Şimdi Size Sayamam Ama Gerçekten En Ufak Rüzgar Felan Filan Nefesimi Bile Tutuyorum Yaparken Neyse 4 Günde Bu Kadar Gelişmek Normalmi Yoksa Yeteneklimiyim Neler Önerirsiniz Yardımcı Olursanız Çok İyi Olur

• Ben de senin gibi hızlı başlamıştım ilerleme kat etmeye :) Alt dallarına da yönel madem yeteneğin var. Ben pyrokinezide epey ilerlemiştim. Cok zevkliydi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piskolojikmen olmus gibi hissediyorsunuzdur yoksa bisey oldugu yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Neschume888

Ben de senin gibi hızlı başlamıştım ilerleme kat etmeye :) Alt dallarına da yönel madem yeteneğin var. Ben pyrokinezide epey ilerlemiştim. Cok zevkliydi :)

Alt Dalları Derken Hiçbir Bilgim Yok Biraz Bahsedermisin?
  • hocam banada biraz anlatırmısın hangi gün nabtın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FedEx

Piskolojikmen olmus gibi hissediyorsunuzdur yoksa bisey oldugu yok

4-5 Kişiye Gösterdim Hepside Gördü İnandı Aynı Yerde Aynı Zamanda Onlarda Denediler Onlarda Olmadı.
  • Şuna inanan var mı cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PARAPSİKOLOJİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gecen elemanin biri boyle bir konuda
    telekinezide ustayim o kadar ki dusunerek seyimi kaldirabiliyorum demisti aklima geldikcr guluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Sail

hocam banada biraz anlatırmısın hangi gün nabtın

Zaten Benim Bu Tür Şeylere İlgim Vardır İlk Olarak 1 Yıl Önce Astral Seyahat Denemelerine Başladım Ama Başaramadığım İçin Bıraktım Telekineziyide Başaramasam Bırakıldım Huyum Bu Ama İlk Denememde Psi-wheel Kağıdı Döndürmeye Başladım 3. Günümde Sadece Bakışımla Bi Deneyeyim Dedim Baktım Öylede Hafiften Dönmeye Başladı Size Önerebileceğim İlk Olarak Havadan Etkilenmeyecek Biryerde Psi-wheel Kağıdını Felan Hazırlayın Ellerinizi Kağıdın Hemen Yanına Koyun 1-2 Cm Olsun Arada Sonra Ayaklarınızdan Başlayıp Ellerinize Doğru İlerleyen Bir Enerji Akımının Olduğunu Düşünün Yavaş Yavaş Dönmeye Başlayacaktır Ama Kağıda Fazla Yoğunlaşmayın Yani Ben Kağıdın Döndüğünü Düşünüyorum Sonra Dönmeye Başlayınca Gün İçinde Yaptıklarımı Düşünüyorum Kağıda Yoğunlaşmamak İçin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tall Man

Şuna inanan var mı cidden

İnanmasanız Bile Lütfen Konuyu Baltalamayın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankascu

quote:

Orijinalden alıntı: Black Sail

hocam banada biraz anlatırmısın hangi gün nabtın

Zaten Benim Bu Tür Şeylere İlgim Vardır İlk Olarak 1 Yıl Önce Astral Seyahat Denemelerine Başladım Ama Başaramadığım İçin Bıraktım Telekineziyide Başaramasam Bırakıldım Huyum Bu Ama İlk Denememde Psi-wheel Kağıdı Döndürmeye Başladım 3. Günümde Sadece Bakışımla Bi Deneyeyim Dedim Baktım Öylede Hafiften Dönmeye Başladı Size Önerebileceğim İlk Olarak Havadan Etkilenmeyecek Biryerde Psi-wheel Kağıdını Felan Hazırlayın Ellerinizi Kağıdın Hemen Yanına Koyun 1-2 Cm Olsun Arada Sonra Ayaklarınızdan Başlayıp Ellerinize Doğru İlerleyen Bir Enerji Akımının Olduğunu Düşünün Yavaş Yavaş Dönmeye Başlayacaktır Ama Kağıda Fazla Yoğunlaşmayın Yani Ben Kağıdın Döndüğünü Düşünüyorum Sonra Dönmeye Başlayınca Gün İçinde Yaptıklarımı Düşünüyorum Kağıda Yoğunlaşmamak İçin
    böyle şeyler bana ütopya gibi geliyor ama manipülasyonu araştırın o gerçek ve gerçekten ilginç ve yararlı bir iş

• quote:

quote:

Ben de senin gibi hızlı başlamıştım ilerleme kat etmeye :) Alt dallarına da yönel madem yeteneğin var. Ben pyrokinezide epey ilerlemiştim. Cok zevkliydi :)

Misal pyrokinezi. Basitçe, o kağıda yaptığın seyi ateşe yapiyorsun. Boyu ve eniyle oynuyor, yön veriyorsun hatta. Hydrakinezi su kontrolü. Zaten akışkan bir yapısı oldugu icin başarıp başaramadığını kestirmek biraz güç. Bir bardak suda girdap falan oluşturuyorsan eger anca fark edersin.
    Aerokinezi en zoru. Rüzgarı sen mi estirdin kendi mi esti fark etmek imkansız. Toprak icin de bir ismi vardi ama pek bilmiyorum onu. Denemedim de. Pyrokinezi en güzeli. Kaydettiğin ilerlemeyi görüyorsun rahatça.

Astral seyahat ve lusit rüya ile senelerce haşır neşir oldum. Iki hayat yaşıyordum sanki bir yerden sonra. Güzel seyler bunlar. Tabi zihnini boşaltıp tek seye odaklanabilen adam icin. Diğerleri de hala ''inanan var mi la buna'' diyor görüyorsun :)

• quote:

quote:

quote:

Misal pyrokinezi. Basitçe, o kağıda yaptığın seyi ateşe yapiyorsun. Boyu ve eniyle oynuyor, yön veriyorsun hatta. Hydrakinezi su kontrolü. Zaten akışkan bir yapısı oldugu icin başarıp başaramadığını kestirmek biraz güç. Bir bardak suda girdap falan oluşturuyorsan eger anca fark edersin.
    Aerokinezi en zoru. Rüzgarı sen mi estirdin kendi mi esti fark etmek imkansız. Toprak icin de bir ismi vardi ama pek bilmiyorum onu. Denemedim de. Pyrokinezi en güzeli. Kaydettiğin ilerlemeyi görüyorsun rahatça.

Astral seyahat ve lusit rüya ile senelerce haşır neşir oldum. Iki hayat yaşıyordum sanki bir yerden sonra. Güzel seyler bunlar. Tabi zihnini boşaltıp tek seye odaklanabilen adam icin. Diğerleri de hala ''inanan var mi la buna'' diyor görüyorsun :)

Pyrokineziyi Denemek İstiyorum Ama Şu Burçların Felan Elementi Varmış Galiba Benim Burcumun (Başak) Elementi Toprak Acaba Topraklamı İlgilensem?

• video atsana

• quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

video atsana
    Telekinezi belki doğru olabilir ama burçlara inanma, sadace eğlence için onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

video atsana

Videoyu Ancak Yarın Atabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Telekinezi belki doğru olabilir ama burçlara inanma, sadace eğlence için onlar.

Olabilir...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pyrokineziyi Denemek İstiyorum Ama Şu Burçların Felan Elementi Varmış Galiba Benim Burcumun (Başak) Elementi Toprak Acaba Topraklamı İlgilensem?

Ben o burç olayına pek takma derim. Düsün ben yengeçim. Su direkt. Gittim pyro yaptim. Oldu :D

• Kağıda donanım haber yazın ve video çekip gösterin inanalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

Gecen elemanin biri boyle bir konuda
    telekinezide ustayim o kadar ki dusunerek seyimi kaldirabiliyorum demisti aklima geldikcr guluyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.