Şimdi Ara

Telekom çalışanları GREV e gidince netim düzeldi.. :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce de 2-3 konu açmıştım..Netimde sürekli kopmalar oluyordu..Müşteri hizmetlerini arayınca cevap vermiyorlardı..Sürekli beklemeye alıyorlardı..20 dk da bi kopmalar oluyordu..Virüs taraması yaptım, format attım, modem değiştirdim olmadı..Kesintiler hep devam etti..İlginçtir, Telekom çalışanları GREV e başladığından beri netimde düzelme oldu..Şimdi hiç sorun yok 2 haftadır.. Sizinle paylaşmak istedim..Düşüncelerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felah92 -- 3 Kasım 2007; 20:19:48 >

• Bendede 20-24 saatleri arasi ping oluyordu greve girince 2 gun onceye kadar duzelmisti
    yine bozuldu..."mahir is the king" hesabi "ttnet is the king".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitemre -- 3 Kasım 2007; 23:07:26 >
  • malesef bende devamlı kesinti oluyor yarım saatdir iki defa modemi aç kapa yaptım ve bilgisayarı resetledim 3 tarayıcıya dayanmıyor benim bağlantı galiba
  • Valla mis gibi..Hiç kesinti,hız problemi yok GREV de n beri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felah92 -- 4 Kasım 2007; 10:17:53 >
  • aynen grev başladıktan sonra ben hergün kopmasını bekliyordum ama nedense şimdilik bağlantılar grev olmadan önceki halinden daha iyi gibi
  • şama maka pingler 2-3 gündür düşük seviyelerde grev devam etsin
  • aynı yola devam biz hep aynı 328kb/220kb mutluyuz neyse ki kesilmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.