Şimdi Ara

TELEKOM FİBER ÇEKİYORUZ DİYE DALGA GEÇİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yeri kazdılar boruları döşediler Fiberliyoruz dediler yine sonuç hüsran.Yıl oldu 2020 biz Türk Milletine fiber altyapıyı layık görmüyorlar Bakır kablo çekiyorlar hay sizin ben bakır kablonuzu .... yim. Dünyada internet hızında 101. sıradayız. NET yatırım yapılmıyor.Letonya slovakya gana kırgızistan hindistan moğolistan jamaika bahreyn ırak ermenistan kolombiya madagaskar hepsinin gerisindeyiz.Kabloları yakasım var o kadar sinirliyim ısrarla fiber çekmiyorlar neyse parası verelim adamakıllı sistem kurun.Görüntüler ve kablonun linki aşağıda. Bu mu fiberlemek ?
    https://tr.prysmiangroup.com/sites/default/files/atoms/files/40-41-KPDF-AP-A.pdf

• o kadar yapılan kazı ve masraflara bakır kablo çekmek tamamen şirketin zararına ileriye dönük olarak direkt fiber çekilmesi lazım çok üzücü bakır çekilmesi kaç daire var çekilen apartmanda ? belki sayı çok az gelmiştir,eğer bölgede saha dolabı yakınsa ve yeni tip dolaplardan varsa fiber kadar iyi olucaktır altyapı sıkıntı yaşamazsınız
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Komple mahalleye bakır çekiyorlar. Rezillik
  • bakır fiyat olarak fiberden kat kat yüksek değilmi hangi akla hizmet bakır döşüyorlarsa
  • BTK ya şikayet ettim sokak için, gelen cevap binaya kadar bakır kablo ile fiber geliyor ? Fibere başvurabilirsiniz? Arıyorum ADSL var diyor. Ne yapayım sizce sokağın yarısı VDSL 2 alıyor şanslı taraf ben ADSL alıyorum. Lütfen yol gösterin :/
  • Sahada VDSL vardır veya çekilecektir. Bakırın yenilenmesi kötü değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

Sahada VDSL vardır veya çekilecektir. Bakırın yenilenmesi kötü değil
    Cektiler kablo cat 6 dan bile saglam
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum, ama bakırın sağlam olması her saha için geçerli değil. Kablo yaralı olabilir, çürümüştür. Çok fazla ve kalitesiz ek vardır..
    İhtimaller her zaman var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 12 Eylül 2020; 12:42:6 >
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Bu yeni kablo resim atmis arkadas cat 6 dan bile daha iyi
  • o kadar kazı yaptırıp fiber varken bakır çeken çektiren müdüre soruşturması açılması lazım

o çekilen kablonun metresi fiber kablodan daha pahalı

fiber için port yok router kaset yok şuan hizmet veremiyorsun diyelim o kadar kazıyorsun bakırla beraber fiberde çek dursun sanki çürüyen birşeymi

zaten bakır gibi ta santralden evlere kadar çekilen bir şey değil ethernet gibi tak routera çoğalt fiber için tek sorun kazı maliyetleri
  • Yarın söküp fiber çekecekler altyapı kaldırmayınca ölü yatırım
  • pkblgn P kullanıcısına yanıt
    Vdsl ile 35 Mbps veya 50 Mbps alirsa cekmezler bir de o projeyi genel mudurluk gonder diyor kafasina cekmiyor il mudurlugu

Detayli bilgi icin turk telekom planlama erisim gidin
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Bizim memlekette evler 3’er katlı haliyle apartmanda 3-5 abone anca oluyor. Hattı çeken görevli 3-5 abone için fiber çekmezler çok katlı site olursa öyle çekiyorlar dedi.Mantığa bak deprem bölgesi zaten buralar ne yapalım 10 katlı bloklardan oluşan site mi dikelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pkblgn

Bizim memlekette evler 3’er katlı haliyle apartmanda 3-5 abone anca oluyor. Hattı çeken görevli 3-5 abone için fiber çekmezler çok katlı site olursa öyle çekiyorlar dedi.Mantığa bak deprem bölgesi zaten buralar ne yapalım 10 katlı bloklardan oluşan site mi dikelim.
    Bir halt bildiği yokmuş veya sizi kafalamaya çalışmış arkadaşın 3 katlı apartmanına fiber çektiler geçen ay apartmandaki internet kullanıcı sayısı 1.
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    vay şerefsizler
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    320 kisi icin bakir kablo cekildigi yerler biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: menectras

BTK ya şikayet ettim sokak için, gelen cevap binaya kadar bakır kablo ile fiber geliyor ? Fibere başvurabilirsiniz? Arıyorum ADSL var diyor. Ne yapayım sizce sokağın yarısı VDSL 2 alıyor şanslı taraf ben ADSL alıyorum. Lütfen yol gösterin :/
    Türk telekom yetkililerine resimlerini çekip mail gönder isteklerini kısa ve öz belirt iletişim bilgilerini yaz. hatta mühendisleri ile görüşün onlar daha iyi bilir. Adamlara bir demlik çay götür bisküvi al oturun konuşun insan yemiyorlar forumlarda olmaz bu işler.

Türk telekom beton menhol koyuyor altyapı çalışması yaptığı yerlere borular döşüyor, biraz uyanık olan hanesine gelen boruyu kaldırımın altına kadar getirmelerini rica eder yarın bir gün altyapı yükseltilirse 2 kaldırım taşı kaldırılıp kablo ile işiniz görülür.

ben kendim gittim boru aldım menholden hanemize 2 nci boru çektirdim boşta duruyor, yeni internet getirirlerse direkt alırım BEYIN BEDAVA.

bakıyorumda herkes sallıyor bol keseden. tekrar kazacaklarmış kazarlar tabi bekle

• Ergenekun E kullanıcısına yanıt
    Hocam mühendisleri ile nasıl konuşacağım?
  • Ergenekun E kullanıcısına yanıt
    Bisküvi Kola Limonata su herşey götürdüm fiberliyoruz diye tabelayı görünce sonuç hipernet 🤦‍♂️
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.