Bildirim
Telekom FTTH eve kadar fiber için hangi modem?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Tilgin hg2331
Tilgin hg1332
Zyxel VMG8324-B10A
TpLink C5v
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: mcrew
Tilgin hg2331
Tilgin hg1332
Zyxel VMG8324-B10A
TpLink C5v -
Bir hafta önce başvuru yaptım . Bana gönderilen modem Tilgin hg2331 . wifi kapsama problemi dolayısıyla şikayet kaydı oluşturup değiştirlmesini istedim . Sürekli kayıtlar arıza giderildi diyerek kapatıldı . Üstelik kullanılmış bir modem . Bu modem ile ilgili bir çok problemde söz konusu . Sonra iptal ettirmek için ön kayıt oluşturdum . Yarın üyeliği sonuçlandıracağım . Bu modem gelirse kabul etme .
Bir günde millenicom bağlantısı yaptırdım . Modem şikayetini dile getirdim .www.amazon.com.tr
Tp-Link Archer VR1200 AC1200 Wireless Dual Band Gigabit VDSL/ADSL Modem Router: Amazon.com.tr: DYG Teknolojihttps://www.amazon.com.tr/Tp-Link-Archer-VR1200-Wireless-Gigabit/dp/B07LFJJM2S
Bu modem kuruldu eve. Çekim alanı harika . Üstelik 5GHZ destekliyor ve sorun kalmadı .
-
Teşekkür ederim bilgileriniz için. Dikkat edeceğim.quote:
Orijinalden alıntı: xYaKuBux
Bir hafta önce başvuru yaptım . Bana gönderilen modem Tilgin hg2331 . wifi kapsama problemi dolayısıyla şikayet kaydı oluşturup değiştirlmesini istedim . Sürekli kayıtlar arıza giderildi diyerek kapatıldı . Üstelik kullanılmış bir modem . Bu modem ile ilgili bir çok problemde söz konusu . Sonra iptal ettirmek için ön kayıt oluşturdum . Yarın üyeliği sonuçlandıracağım . Bu modem gelirse kabul etme .
Bir günde millenicom bağlantısı yaptırdım . Modem şikayetini dile getirdim .
https://www.amazon.com.tr/Tp-Link-Archer-VR1200-Wireless-Gigabit/dp/B07LFJJM2S
Bu modem kuruldu eve. Çekim alanı harika . Üstelik 5GHZ destekliyor ve sorun kalmadı .
-
3 Ekimde bende bağlattım fiber.Bana ZXHN H298A modem verdiler.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ev internet taahhüt bitince ne olur
- paket kaybı testi
- ttnet şikayet etme en etkili 2 yol
- türk telekom magnet limitsiz
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- türk telekom internet çekmiyor
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- statik ip öğrenme
- en iyi internet
- ağda kayıtlı değil samsung
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X