Şimdi Ara

telekom haftanın 2 günü ücretsiz cepten internet (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
8
Favori
18.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle işime yaramayan günlere verildiki bu hediye hak hiç varlığı yokluğu belli değil. Keşke günü seçebilseydik
  • devam ediyor mu kampanya sınır doldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

quote:

Orijinalden alıntı: LaMidas

arkadaşlar ailece paketinde olanlar için bu kampanya nasıl işliyor?

+1

Tüm üyeler ayrı ayrı yararlanabiliyor. Günler de farklı olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tengerlek

quote:

quote:

+1

İlk önce hediye 2 gb mi bitiyor yoksa aile paketi mi ? Onu biliyor musunuz *
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Hediyenin geçerli olduğu günler hediye paketinden düşüyor. Hediye biterse aile paketinden düşmeye başlıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Hediyenin geçerli olduğu günler hediye paketinden düşüyor. Hediye biterse aile paketinden düşmeye başlıyor.

Çok teşekkür ederim hocam sağolun.

• Bu kampanyanin bitti mi arkadaşlar başvurusu?

• 2 gb icin zirt pirt mesaj reklam istemem kendilerinin olsun biktim zaten gonderikleri mesajlardan bide extra bu mesajlar gelecek
  • bayideki çocuk kartı yenileyince 3-4 tane mesaj attı. Bende bu ne ya 4.5g ye geçmek için bu kadar mesaj atilirmi dedim. Bayiden çıkar çıkmaz mesajlar gelmeye başladı 2gb bedava. 10gb bedava daha. Sonrada salı cuma 2016 boyunca bedava diye. Keşke biraz daha mesaj atsaydı çocuk, ömür boyu bedavaya kadar yolu vardı :)

• Hediye 2 gun bitmis cok uzgunummm
  • Malesef bitti guzel kampanyaydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 3 Ocak 2017; 23:34:32 >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    2018 sonuna kadar deilmi idi bu
  • Baslicam konu hortlatmaniza ama
  • kullanici852 kullanıcısına yanıt
    haftada iki gün kampanyası 31 Aralık 2016'ya kadar geçerliydi.
  • konuyu ben açmıştım vaybe nerdeyse bir sene olmus guzel kampanyaydi isime yaramıştı malesef sona erdi arkadaşlar. yeni kampanyalarda görüşmek üzere 😃

bunu unutmayin taahhit bitimlerinde musteri hizmetleri ile baska operatore gecme tehdidiyle pazarlik yapin yilmayin hatti kontore gecme talebi olusturun istediginiz fiyati veriyorlar.

diger unutmamaniz gereken şey ek internet paketi alacaginiz zaman ay basinda almayin hayatınızdaki internet paketi bitince alin. ve daha ucuz diye haftalik paketler almayin aylik paketler alip aninda iptal edin. icinde 1 mb birakin fatura kesimine kadar olan sure kadar ucret yansir. ornegin ek 4gb 18 tl ama fatura kesiminize 10 gun kalmis faturaniza 6 tl yansir ama internetiniz kesilmez.

hadi kalin sağlıcakla.
  • megalomanyag kullanıcısına yanıt
    Kontör e geçiş talebi olusturunca ya tamam geçiriyoruz derseler yada talepten sonra hattıniz kontrolüne çevrildi diye mesaj gelirse
  • megalomanyag kullanıcısına yanıt
    Son dediğin gerçekten işe yarar mu? Ben de uygun diye haftalık aldım, iyi oldu bunu öğrendiğim, gerçi bana 2. Aramada da düzgün bir indirim teklifi gelmedi..
  • takdag90 kullanıcısına yanıt
    bircok arkadasta denedik hicbirzaman direk gecirmediler hep aradilar. tecrubeyle sabittir. binde bir sana denk gelirse bilemem konu acan cok oldu forumda deneyen cok bu sayede 8 gb lik 1000 dk 1000 sms olan tarifeleri hep 30 dan aldik. bende kamu megaya 24 oduyorum benzer yolla.
  • vindobona V kullanıcısına yanıt
    her ay yaparim kesinlikle ise yarar zaten esaslari okursanız paket kosullarini en altta yazar. eger paketin tamami bitmemisse faturaya kadar olan sure ile ucretlendirilir diye. ben ordan yola cikarak denedim atiyorum fatura kesimine 1 gün kala 8 gb paket al 1 tl bile ancak ya yansiyor ya yansimiyor 1 mb birakman yeterli hepsini bitirmedigin surece sikinti yok. hatta bence onuda yazida yazmislar ama belirleyemiyorlar ben birkac kez bitirdim yanlisikla yinede tam ucret yansimadi. sistemleri paketi aldigin tarihle iliskili fiyat hesapliyir direk sanirim.

kamu mega kullaniyorum

aylik

ek 1 gb 9 tl

ek 2 gb 15 tl

ek 4 gb 17 tl ( bu cok komik 2 tl icin kimse 2 gb almaz 4 gb daha mantikli)

ek 8 gb 28 tl idi sanirim

paket almak için

KAMU4GB yazip 5555 e yolluyoruz

iptal etmek icin

IPTAL KAMU4GB yazip 5555 e yolluyoruz.

paketi aldiktan sonra basvurunuz alinmistir paket tuklendiginde smsle bilgilendirileceksiniz mesaji gelmekte

sonra da paketiniz 17 tl karsiliginda hattiniza yuklenmistir diye mesaj gelmekte ama 17 tl yansimamakta online mobilden bakabilirsiniz

onay mesajindan hemen sonra iptal mesaji atin yoksa her ay fatura başında yenilenir ve tam ucret yansir.

iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: megalomanyag

bircok arkadasta denedik hicbirzaman direk gecirmediler hep aradilar. tecrubeyle sabittir. binde bir sana denk gelirse bilemem konu acan cok oldu forumda deneyen cok bu sayede 8 gb lik 1000 dk 1000 sms olan tarifeleri hep 30 dan aldik. bende kamu megaya 24 oduyorum benzer yolla.

Tecrubeyle sabittir,

8gb int, 3000dk her yone, avea ici sinirsiz konusma, her yone sinirsiz sms 29 tl

4 senedir kullaniyorum, her sene indirim aliyorum.

Bu arada 2gun beles int kampanyasi bittigine bende uzuldum
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.