Şimdi Ara

TELEKOM KAMPANYASI TOSHIBA A300-2D4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
33.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkerelvurmaz

arkadaşlar yardımcı olucak biri yokmu?

LENOVO NS76NTX CDT3400 4GB 320GB15.4 DOS 9300M

Bu bilgisayarla Telekomun Toshiba A300 ü arasında kaldım... Seçimimi ekonomik durumuma ve vadeleri karşılaştırarak yapıcam...
  • Orjinalden alıntı: ekedi

arkadaşlar yardımcı olucak biri yokmu?

LENOVO NS76NTX CDT3400 4GB 320GB15.4 DOS 9300M

Bu bilgisayarla Telekomun Toshiba A300 ü arasında kaldım... Seçimimi ekonomik durumuma ve vadeleri karşılaştırarak yapıcam...

İki markayı kıyaslayacaksak Lonnovo dan şaşma derim...

telekom bayisine gittim kutuyu gördüm a300 2d4 modeli. yukarıda belirtilen özelliklerdeki laptop. peki ekran kartı olarak fazla sıkıntılı olurmu oyunlarda? laptop ekran kartı olarak nvidia 7300 7400 turbo cache ekran kartlarını biliyorum ve bir kaç oyunda oynadım fena değil gibi. bi karşılaştırma yaparsak 4370 ekran kartı nasıldır? bu ekran kartının dengi diğer ekran kartları nelerdir?

laptopu almayı düşünüyorum bu konuda beni biraz aydınlatırsanız sevinirim.

veya 1400 tl civarında başka bi laptop önerirmisiniz?

Arkadaşım ekran kartı biraz düşük.. Orta halliye yakın bir dizüstü diyebiliriz. Yanlız benim bir çekincem var. Markadan dolayı.. Dizüstünü almadan önce TNB (Toshiba distrübütörü) ile iletişime geçiniz. Örnek vermek gerekirse; bir arkadaştan duymuştum, bir mağazanın çekilişinden kazandığı Toshıba dizüstü için TNB Bilgisayarın garanti sözleşmesi şartlarına uymadığını... Benzer durumlarla karşılaşabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arama_Botu -- 25 Haziran 2009; 14:22:37 >

• bugun toshiba laptopu aldım gayet memnunum uygun fiyat .piyasa değerinin 500 tl altında kaçırmayın dedim =) sadece ekran kartı daha ii olabilirdi...

• Arkadaşım ekran kartı biraz düşük.. Orta halliye yakın bir dizüstü diyebiliriz. Yanlız benim bir çekincem var. Markadan dolayı.. Dizüstünü almadan önce TNB (Toshiba distrübütörü) ile iletişime geçiniz. Örnek vermek gerekirse; bir arkadaştan duymuştum, bir mağazanın çekilişinden kazandığı Toshıba dizüstü için TNB Bilgisayarın garanti sözleşmesi şartlarına uymadığını... Benzer durumlarla karşılaşabilirsiniz...

teşekkür ederim. peki bu fiyata daha iyi ekran kartlı bi makina alınabilirmi? muhtemelen bi laptop alıcam bu fiyat seviyesinde hangi ekran kartını seçmeliyim? düşük seviye ekran kartları arasında pek bi fark yoksa ram veya işlemcisi daha iyi olanı almak daha mantıklımı acaba? çok ahım şahım oyunlar oynamıyorum. yıllardır oynadığım oyunlar aynı warcraft, lfs, toca3 falan grafikleri fazla iyi olmayan oyunlar. sanırım sorun oluşturmaz orta seviye kartlar bu oyunlarda.

• http://www.hepsiburada.com/samsung-np-r-520-fs01tr-intel-core-2-duo-t6400-2.0ghz-4gb-250gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd96117

Bu bilgisayar için iyi diyorlar bakmanı tavsiye ederim . Piyasada bu fiyata bir sürü notebook var .

Telekomdan bişey almam

• Biz de TTNET & TURK TELEKOM bayiisiyiz.
    Evet böyle bir kampanya var. Sadece Toshiba değil ayrıca Exper, Casper , Lg gibi markaların Notebook, Minibook ve Netbookları da var. Kampayanın avantajları var. Şöyle ki Toshibanın sitesine bakarsanız bu ürünün 2000Ytl civarı olduğunu görürsünüz. Kampaya da ise bu modelin 24 Ay taksitli Fiyatı sanırım 1487 Ytl. 12 Ay Taksitli Fiyatı ise sanırım 1300 Ytl civarı. Kampayaya dahil olan dizüstü bilgisayarların en iyisi bu model. Ürün fena sayılmaz, ekran kartı hariç. Exper'in de Notebook'u var. Casper, Lg ve Experin ayrıca Minibook ve Netbookları mevcut. Elimde detaylı fiyat listesi de var. Ancak bu kampayaya katılım koşulları da var. Üstünüze kayıtlı bir telefon numarası olacak ya da Jettvel tarife değişikliği yapacaksınız. Neyse aklımda kalanları yazmak yerine şimdi fiyat listesini ve katılım koşullarını tarattım onları ekliyorum. Buyrun ;

TELEKOM KAMPANYASI TOSHIBA A300-2D4

• 12 ay taksit söz konusu ise Toshiba'yı ryan cohen'in verdiği dizüstü ile kıyaslamam şahsen. Toshiba'ya aynı fiyatı verip oyunları güç bela oynamak var, Samsung alıp cillop gibi LED HD gibi monitörde rahat rahat oynamak var. Samsung'ta 12 ay Bonus Card ile fiyatları yakın oluyor. Kalan özellikler ise aynı diyebiliriz.

Bu aletlerin tek problemleri 4 GB olmaları. 4 GB için 64 bit işletim sistemi gerekir. Hiçbir şekilde 32 bit işletim sistemi ile 4 GB kullanılmaz. Ben alırım, 3,25 GB civarı bir şey de bana yeter diyenler varsa bilemem tabi. Ya da 64 bit işletim sistemi bulup kurarak 4 GB'nin hepsini de kullanabilir dileyen.

24 ay vade ise ihtiyacı olanlar için bir avantaj. Bu zamanda Toshiba gibi uçuk fiyatlardan dizüstü bilgisayar satan markaların ürünlerini "bu fiyatlardan bu vadelerle" bulmak neredeyse imkansız.
  • 24 ay vadeli aldım bu modeli oyun manyağı değilim daha çok işlemci performansı lazım olacak bana. 24 ay sonra başka modele geçicem zaten...Peşin para ve yüksek taksit ödeyemeyecekler için gayet güzel bir fırsat...
  • Kız arkadaşıma almayı düşünüyoruz. Listeye baktığımda HD 3470'in 9300M GS'den birkaç sıra yukarıda olduğunu gördüm. Merak edenler için Notebookcheck sitesini referans gösteriyorum. Yani burada sıralama olarak 1-2 sıra üstün olması arada fark olacağı anlamına gelmiyor. Sentetik testler en nihayetinde ama en azından o ayarda olduğu belli. 9300M GS hatta HD 3450 ile bile daha düşük sistem özellikleri ile PES 2009 en yüksek detaylarda ve çözünürlükte (1280x720) akıcı biçimde oynanabiliyor, bizzat test ettim. Bu kartın da biraz daha yukarıda olduğu aşikar. 24 ay vadeli bir Toshiba olması sebebiyle ve piyasa fiyatının epeyce altında olması sebebiyle tercih edeceğiz anlaşılan. 12 ay söz konusu olsaydı Eksa'nın kampanyasındaki Samsung çok daha cazip bir seçenekti. İmkanı olanlara 8 ya da 12 ay taksitle Samsung'u çekinmeden önerebilirim.
  • telekomdan 24 ay taksitle aldık. dün akşam kurulumu gerçekleşirdim. yalnız bilgisayara yüklü olarak 32bit lik vista geliyor bilgisayarıma sağ tık özellikler deyince 4gb ram i görüyor? 4gb ram i görmesi için 64 bit olması gerekmiyormuydu işletim sisteminin?

ekran kartı olarak ise benim beklentilerimi karşılayacak yeterlilikte diyebilirim. güncel olarak bmw m3 challenge oyununu 1280x800 32 bit modunda sıkıntısız oynadım.

birda vistada hdd leri bölüp düzenleyebiliyomuşuz. bunu denedim ama c den daralltığım alanı d ye birleştiremedim bunun bu yöntemi varmı?
  • Ekran kartı duruma göremi paylaşım oranını (mesela 256 dan 512 ye) artırıyor yoksa bizmi elle (manuel) artırıyoruz...Biostan bu özelliği bulamadım vistayada yabancıyım???
  • okadar fazla kurcalamadım zaten ilk defa paylaşımlı ekran kartı olan pc kullanıyorum. yalnız şimdi farkettim ram i görev yöneticisinde 3gb olarak gösteriyo 64bit işletim sistemi kurmak lazım. bunların haricinde ilk defa vista kullandığım için olsa gerek biraz yavaş geldi. makinanın driver larını bulduktan sonra 64bit işletim sistmi kurmayı düşünüyorum.
  • arkadaşlar xp driverlerini nereden bulabiliriz bu cihazın
  • git asus f50sv-266dv al kardeş bimeksten buna bin basar her şeyi yaparsın ben aldım çok memnunum
  • Öncelikle Merhaba arkadaşlar,
    Bilişim konusunda aradıklarıma her zaman destek olan, üye olmadan gezebilme şansı tanıyan Donanım Haber'e yeni katıldım.
    Ben Makine Mühendisliğinde öğrenciyim.
    Evimde 1 adet masaüstü PC bulunmakta. Yeni değil ama istediklerimi çalıştırıyor.
    Saadete gelirsem..
    Ben bu konularda çok cahilim. Yukarıda yazılan 64bit, 4gb ram vs. vs. ben bunların hepsine yabancıyım. Anlamam yani.
    Benim amacım, alacağım, kullanacağım Pc sürekli kullandığım 2-3 programı çalıştırsın başka bir şey istemem.
    Nedir bunlar ?

Football Manager serisi
    Stronghold Crusader
    Autocad
    Fifa 2007
    Kaldırırsa, Call of duty.

Yani kısaca öncelikle, okuldaki dersim olan Autocad'i çalıştırsın. Özel zevkim vazgeçilmezim olan Fm çalışsın, varsın diğerleri açılmasın, Pc kaldırmasın razıyım.

Okuduklarımdan anladığım kadarıyla, Netbooklar oyun çalıştırmıyor ve duyduğum optik okuyucusu bulunmamakta.
    Eğer ki böyle ise, Notebook almak dışında seçenek kalmıyor.

Bana hangisini tavsiye edersiniz bu kampanyadan ? Toshiba uygun mudur ? yoksa Exper cazip fiyatıyla daha mı iyidir ? Ve yahut bu fiyat aralığında başka bir tavsiyeniz, öneriniz varsa mutlu olurum. Bir öğrenci kardeşinizi mutlu edersiniz.
    Teşekkür ederim.
    Saygılarımla..

• Merhaba,
    Türk Telekom kampanyasında yer alan Toshiba marka taşınabilir bilgisayarlarla ilgili, bu başlık altında yazılanları da kapsayacak şekilde bazı açıklamalar yapmak istiyorum. (TOSHIBA yetkilisi sıfatıyla)

İki adet bilgisayarımız var.
    ** Netbook NB200-10Z modeli : Mobil kullanıcıların, ev/ofis dışındayken (iş seyahati-tatil vb.) yanlarında taşıyacakları hafif bir bilgisayar ile kolaylıkla internet bağlantısı kurup e-maillerine bakabilecekleri, iş bilgilerine ulaşıp, müzik-video-chat gibi hobilerini gerçekleştirebilecekleri bir ürün olarak ön plana çıkmaktadır. Son derece şık görünüme sahip bu cihazın 9 saate varan pil ömrü, USB üzerinden cihaz kapalı ya da uyku konumundayken dahi GSM, PDA, MP3 çalar gibi cihazları şarj edebilmesi, mobil kullanımı destekleyen avantajlar olarak ön plana çıkmaktadır. Wireless ve Bluetooth özellikleriyle kablosuz çalışan diğer cihazlarla bağlantı kurup web kamerasıyla fotoğraf ve video kaydedip, internet ortamında görüntülü görüşmeler yapabilirsiniz. Boyutlarından ötürü entegre DVD okuyucusu olmadığından, bu özellik harici bir sürücü vasıtasıyla sağlanabilir. Cihazın teknik özelliklerini aşağıda belirtiyorum.

Intel® Atom™ işlemci N280 (1.66 GHz, 512 KB L2 cache, 667 MHZ FSB), Orijinal Windows XP® Home Edition Türkçe/İngilizce, 1 GB DDR2 RAM (Max. 2 GB), 160 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD, 10.1" Toshiba TruBrite® WSVGA TFT ekran (1,024x600 çözünürlük), Intel® GMA 950, max. 224 MB grafik belleği, Dahili hoparlör, 2'si birarada Medya kart okuyucu, 3 x USB 2.0, Wireless LAN (802.11b/g), Bluetooth™ 2.1, Ethernet LAN 10/100, Li-Ion, 9 saate kadar batarya ömrü (6 cell), Entegre VGA web kamera ve mikrofon, 1,3 kg, 2 yıl Uluslararası garanti

** Satellite A300-2D4 modeli : Bu modelimizle internete bağlanıp, ofis programlarını çalıştırabilir, bir çok oyunu oynayabilir ve web kamerası üzerinden "Yüz Tanıma Özelliğiyle" bilgisayarınızın sadece sizin yüzünüzü görerek açılmasını sağlayabilirsiniz. Intel'in 45 nm teknolojisiyle üretilen Core 2 Duo işlemcisi beraberinde 400 GB kapasiteli Hard Disk (onbinlerce müzik-yüzlerce video yükleyebilirsiniz), 4 GB RAM, ATI Radeon HD 3470 entegre 256 MB (gerektiğinde RAM'dan tamamlamak suretiyle 2046 MB'a kadar yükselebilir-cihaz bunu otomatik olarak yapar) Grafik kartıyla gerçekten çok iyi bir performans sağlanmaktadır. USB üzerinden cihaz kapalı ya da uyku konumundayken dahi GSM, PDA, MP3 çalar gibi cihazları şarj edebilmesi ayrı bir avantaj olarak ön plana çıkıyor. Çeşitli yorumlara istinaden cihazla ilgili bazı açıklamalarda bulunmak istiyorum. Bu model oyun oynanması amacıyla üretilmemiştir. Sahip olduğu özellikler vasıtasıyla ortanın üzerinde konumlandırabileceğimiz cihaz ile tüm programları rahatlıkla çalıştırabilir, grafik programlarını çalıştırıp üst düzeyde bir çok oyunu oynayabilir, HD kalitesinde videoları izleyebilme keyfini yaşayarak yüksek performansın keyfini çıkarabilirsiniz. Cihazın üzerindeki işletim sistemi 32 bit destekli olduğundan 3 GB'a kadar olan kısmı kullanılır. Eğer işletim sisteminizi 64 bit'e yükseltirseniz 4 GB RAM'ı kullanıp (Toshiba bu alternatifi düşünüp cihaza 4 GB RAM koyuyor) gerektiğinde 8 GB'a kadar kapasitenizi artırabilirsiniz. Ürün özelliklerini aşağıda görebilirsiniz.

Intel® Core™2 Duo işlemci T6500 (2.10 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHZ FSB), Intel® GM45 Express chipset ve Intel® WiFi Link 5100, Orijinal Windows Vista® Home Premium Edition Türkçe / İngilizce, 4 GB (2 X 2 GB) DDR2 RAM - max. 8 GB (800 MHz), 400 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD, 15.4" Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280x800), ATI MOBILITY RADEON™ HD3470 HyperMemory™ teknolojili, 256 MB yerleşik, 2,046 MB kullanılabilir GDDR2 grafik belleği, 16x PCI Express, DVD Super Multi çift katmanlı sürücü, Stereo hoparlörler, 5’i birarada medya kart yuvası, 4 x USB 2.0, i.LINK® (IEEE 1394), Express Card™ Slot, Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik), eSATA (USB ile paylaşımlı), Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N), Bluetooth™ 2.1 EDR, Ethernet LAN 10/100, Entegre 1.3 Mp web kamera (Yüz tanıma fonksiyonlu) ve mikrofon (VoIP), HD Audio, 2.7 kg, 2 yıl Uluslararası garanti

TT kampanyasına katılabilmek için evinizdeki sabit telefon tarifesinin bir üstü tarifeyi seçmeniz gerekir (örneğin Jetvell'e geçebilirsiniz)
    Kampanyadaki modellerimiz henüz Türkiye pazarında satışa sunulmadı. Örneğin Netbook modelimiz Avrupa'da bir çok ülkeden önce burada piyasaya sunulmuş oldu. Modellerin fiyat seviyesi ise muadili modellere göre oldukça iyi. Çeşitli taksit seçenekleriyle Axess, Garanti/TEB Bonus, İş Bankası Maximum, Yapı Kredi World ya da FinansCard ile ürünleri satın alabilirsiniz.

XP ve Vista 64 bit sürücülerine aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz. Linki tıkladıktan sonra gerekli yönergeleri işaretleyip "short model no" bölümüne PSAGCE yazarak sürücüleri indirebilirsiniz. http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU

Bu ürünleri satın alanlar alacak kullanıcılarımız aynı zamanda "Ne olursa Olsun" kampanyasından da faydalanabiliyorlar. Bu benzersiz kampanyanın detaylarınawww.toshibatr.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

Ve son olarak, Satellite A300-2D4 modelini satın alacak müşterilerimizin (26 Haziran-31 Ocak arasında) yeni işletim sistemi Windows 7'ye ücretsiz geçiş olanakları mevcuttur.
    NOT: Windows 7'ye geçebilmek için işletim sisteminin en az Vista Home Premium olması gerekir. Vista Home Basic, Vista Starter ve XP Home işletim sistemlerinden upgrade olanağı bulunmamaktadır.

İyi günler dileklerimle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi libretto -- 2 Temmuz 2009; 11:26:49 >

• Ferfecir arkadaşıma sormak istiyorum. Exper'in modeli ne denilen numarada experin sitesinde yaklaşık 10 adet var. Hangisi acaba ?
  • Exper 410 modelinin basit anlamda özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz.

Intel® Pentium Dual Core T3400, 2.16 Ghz, 1 MB ön bellek, 667 Mhz, Windows Vista® Starter, Wireless 802.11 b/g, 2GB DDR2, 250 GB 5400 rpm SATA Harddisk, 14.1'' WXGA Parlak Ekran ( 1,280 x 800 ), 256MB Paylaşımlı ekran kartı, Entegre web cam, DVD Super Multi Sürücü, Kart okuyucu, Bluetooth 2.1, 10/100Mbit Ethernet
  • Selam arkadaşlar bende dün toshiba modelini aldım bugun kurulusunu yaptım.
    Fakat wireless le parolayı girdigim halde internete bağlanmadı.Modemi resetledim
    sonra yine denedim olmadı.Acaba kurulumda internetle ilgili bişi vardıda benmi
    gözden kaçırdım.Bağlanmadığı için garantiyede kayıt yaptıramadım.
    Nedeni ne olabilir fikri olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.