Şimdi Ara

TELEKOM KAMPANYASI TOSHIBA A300-2D4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
33.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 4 gün içinde bu pc'yi aLabiLen Varmı Ben ALamadım :S
  • bi konuyu merak ettim.
    alan varsa cevaplasın.
    kasa hangisinden eski tip mi
    yoksa yeni piano black yani parlak olanlardan mı?
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayarı aldım bi kaç sorunum var bilenlere ve uzmanlara sormak istiyorum. -Bilgisayar çok yavaş açılıyor
    -PC ye gücün gelmesinde bi sorun var veya benim bilmediğim bi ayarı var çoğu zaman açmakta sorun çekiyorum.

Bu sorunları çekenler var mı yoksa bu pc böyle mi? Çözüm varsa nedir? Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakaangle -- 12 Temmuz 2009; 19:03:28 >
  • arkadaşım sen bu pc'yi ne zaman aLdın biLgi verirmisin ben daha aLamadım sinir oLdum ya :/
  • slm arkadaşlar,

benim DİZÜSTÜNE ihtiyacım war max. 1500 tl civarında en iyi ve en uygun laptobu almak istiyorum.

bir kaç model arasında kaldım bana lütfen yardım edin.

--> toshiba a300 2d4 modeli

--> Casper NIRVANA 15.4" CPM-P735-4K15

--> Casper NIRVANA 15.4" CPM-T650-4K15

--> asus f50sv-266dv modeli

--> SAMSUNG NP-R 520-FS01TR INTEL CORE 2 DUO T6400 2.0GHZ 4GB 250GB 15.6

--> ACER AS6930G-664G32MN

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN!!!

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER !!!
  • LÜTFEN CEVAPLAYIN :((( ACİL LAZIM !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesur59

arkadaşım sen bu pc'yi ne zaman aLdın biLgi verirmisin ben daha aLamadım sinir oLdum ya :/

Ne zaman aldığımın ne önemi var onu anlamadım neyse 04.07.2009 tarhinde aldım. Bende zor buldum çok telekom bayi dolaştım sonun buldum.

quote:

Orjinalden alıntı: utkuerturk

slm arkadaşlar,

benim DİZÜSTÜNE ihtiyacım war max. 1500 tl civarında en iyi ve en uygun laptobu almak istiyorum.

bir kaç model arasında kaldım bana lütfen yardım edin.

--> toshiba a300 2d4 modeli

--> Casper NIRVANA 15.4" CPM-P735-4K15

--> Casper NIRVANA 15.4" CPM-T650-4K15

--> asus f50sv-266dv modeli

--> SAMSUNG NP-R 520-FS01TR INTEL CORE 2 DUO T6400 2.0GHZ 4GB 250GB 15.6

--> ACER AS6930G-664G32MN

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN!!!

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER !!!

Toshibanın kalitesini düşünmen lazım ayrıca satış sonrası hizmetleri süper hele şu anda bütün toshiba pc lerde ne olursa olsun garantisi var (1 sene içerisinde PC nizi ne olursa olsun değiştiriyorlar yenisini gönderiyorlar çalınma kırılma yani, herşey dahil) ki bu garanti süpeeeer bişey. Yanlız dikkat PC yi aldıktan 1 hafta içerisinde bu garantiye kayıt yaptırmanız gerekiyor toshibanın sitesinde maalesef bu konuda ayrıntı vermiyorlar kıyıda köşede bi yerlerde alırsanız mutlaka araştırın ve bu garantiye kayıt olun. Maalesef ben normal garanti gibi bu garantininde geçerli olacağını düşündüğümden kaydımı 7 gün içerisinde yaptıramadım uyandığımda ise 10 olmuştu. İçim çok yandı ama yinede Toshiba nın sağlamlığı sayesinde yukarıda açıkladığım sebepten PC yi garantiye gönderdim muhtemelen yenisini gönderecekler

• yaw ben samsung u almaya düşünüorm her şey bakımından güzel gibi gelior 1500 tl civarında laptop icin sizce doğru kararmı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTiLuX

Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayarı aldım bi kaç sorunum var bilenlere ve uzmanlara sormak istiyorum. -Bilgisayar çok yavaş açılıyor
    -PC ye gücün gelmesinde bi sorun var veya benim bilmediğim bi ayarı var çoğu zaman açmakta sorun çekiyorum.

Bu sorunları çekenler var mı yoksa bu pc böyle mi? Çözüm varsa nedir? Teşekkür ederim

Merhaba,
    Cihazı biraz daha hızlandırmak istiyorsanız açılışta sistemi kontrol edip tüm driver'ların güncelliğini denetleyen "Tempro" programını kaldırabilirsiniz (işinize yaramayacağını düşünüyorsanız). Bu sayede sistemin daha erken açıldığını gözlemleyebilirsiniz.

Sonradan yüklemeyi düşünürseniz de bu linkten indirebilirsiniz.
    http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU

• arkadaslar sizce samsung r522 iyi bir secm mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTiLuX

Toshibanın kalitesini düşünmen lazım ayrıca satış sonrası hizmetleri süper hele şu anda bütün toshiba pc lerde ne olursa olsun garantisi var (1 sene içerisinde PC nizi ne olursa olsun değiştiriyorlar yenisini gönderiyorlar çalınma kırılma yani, herşey dahil) ki bu garanti süpeeeer bişey. Yanlız dikkat PC yi aldıktan 1 hafta içerisinde bu garantiye kayıt yaptırmanız gerekiyor toshibanın sitesinde maalesef bu konuda ayrıntı vermiyorlar kıyıda köşede bi yerlerde alırsanız mutlaka araştırın ve bu garantiye kayıt olun. Maalesef ben normal garanti gibi bu garantininde geçerli olacağını düşündüğümden kaydımı 7 gün içerisinde yaptıramadım uyandığımda ise 10 olmuştu. İçim çok yandı ama yinede Toshiba nın sağlamlığı sayesinde yukarıda açıkladığım sebepten PC yi garantiye gönderdim muhtemelen yenisini gönderecekler

Yenisini gönderdiklerinde buradan bizimle paylaşır mısın?
    Umarım hayal kırıklığına uğramazsın...

quote:

Orjinalden alıntı: utkuerturk

arkadaslar sizce samsung r522 iyi bir secm mi ?

F/P oranına göre iyi bir tercih. Bence Toshıbadan daha iyi bir tercih...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arama_Botu -- 17 Temmuz 2009; 22:20:02 >

• PC'nin durumunu sizlerle paylaşıcam arkadaşlar tabiki. Şimdilik Toshiba servisinin telefonda verdikleri hizmetten memnunum ilgi muazzam. Kargoya verdim PC ellerine ulaşmasına rağmen (kargodan öğrendim teslim olalı 3 gün olmuş) henüz gönderdiğim kutu açılmamış ve servise girişi yapılmamış umarım fazla uzun sürmez. Sizlerle olumlu veya olumsuz bütün herşeyi paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.

Bazen diyorum donanımhaber olmasa ne yapardım. Ne alacak olsam ilk buraya bakıyorum birileride benim tecrübelerimden yararlanırsa sevinirim tabiki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toshibaA300-2d4

birde almaya giderken boş dvd de alırsanız kurduktan sonra sistemi yedeklemeniz için lazım olcak.her hangi bi durumda dvd den geri yukeleme yapabilirsiniz.
    Kutudan kurulum cd si çıkmayıncada şaşırmayın:))
    Teknoloji çok hızlı ilerliyor.

Tüm Toshiba A300 modellerinde recovery(kurtarma) ortamı HDD içinde ayrılmıştır.yani sistemin aynı şekilde fabrika ayarı açılışta F8 tuşuna basılı tutarak geri yükleme işlemlerinde''HDD Recovery'' başlığı altında mevcut. dvd ye de tabi yedeklemek lazım ama öyle acele birşey gerekmiyor.HDD deki fabrika çıkış image ın silinmesi virüslenmesi mümkün değil .. dilediğniz zaman dvd ye recovery creator programı ile yedekleme yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mybo37 -- 19 Temmuz 2009; 21:46:44 >
  • Cuma günü Ankara Abidinpaşadan >Toshiba A300-2d4 aldım.Alet gerçekten çok güzel.Özellik olarakta zaten çok iyi.En ucuz taksitli iyatı piyasada 2000 tl üstü.Bakın ne kadar fark var arada.Ben makineden gayet memnunum.Ama Vista 32 bit işi biraz sakat.Bende Windows 7 kurdum.Alet uçuyor resmen. Kısacası laptop almak isteyen bu fırsatı kaçırmasın.Hem kalitesiyle hem ne olursan ol gene gel sigortasıyla çok deli bir kampanyaya dönüşüyor.12 taksit 1379 liraya geldi.
  • Bir tanıdığım bu notebook'u aldı ve benden XP kurmamı istedi. Aşağıdaki linkte baktım ama XP driverlarını bulamadım. Model: A300, ama short model no. kısmında "2D4" yok. "PSAJ4E... vs." gibi modeller mevcut. XP driverları hakkında yardımcı olursanız memnun olurum...

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU
  • quote:

Tüm Toshiba A300 modellerinde recovery(kurtarma) ortamı HDD içinde ayrılmıştır.yani sistemin aynı şekilde fabrika ayarı açılışta F8 tuşuna basılı tutarak geri yükleme işlemlerinde''HDD Recovery'' başlığı altında mevcut. dvd ye de tabi yedeklemek lazım ama öyle acele birşey gerekmiyor.HDD deki fabrika çıkış image ın silinmesi virüslenmesi mümkün değil .. dilediğniz zaman dvd ye recovery creator programı ile yedekleme yapabilirsiniz.

Bende dün aldım notebook'u ama vista çok yavaş olduğundan hemn windows 7 yükliycem.. eğer dediğin gibi silinemiyorsa bi sorun olduğunda ilk haline dönebilirm demek istiyorsun yain öle değil mi? eğer öyleyse içim daha rahat bi şekilde korkusuzca yapıcam bunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: libretto

Ve son olarak, Satellite A300-2D4 modelini satın alacak müşterilerimizin (26 Haziran-31 Ocak arasında) yeni işletim sistemi Windows 7'ye ücretsiz geçiş olanakları mevcuttur.
    NOT: Windows 7'ye geçebilmek için işletim sisteminin en az Vista Home Premium olması gerekir. Vista Home Basic, Vista Starter ve XP Home işletim sistemlerinden upgrade olanağı bulunmamaktadır.

İyi günler dileklerimle...

bu ne demek.. win 7 zaten şuan ücretsiz... yani windows 7 orjinal olarak çıktığında ücretsiz orjinalini yükleyebiliriz mi demek? bu nasıl olacak..? ücretsiz geçişi nasıl yapacağımızı bilgilendirirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezeryeyim -- 25 Temmuz 2009; 9:05:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

Bir tanıdığım bu notebook'u aldı ve benden XP kurmamı istedi. Aşağıdaki linkte baktım ama XP driverlarını bulamadım. Model: A300, ama short model no. kısmında "2D4" yok. "PSAJ4E... vs." gibi modeller mevcut. XP driverları hakkında yardımcı olursanız memnun olurum...

yardımcı olabilecek yok mu acaba???...

• quote:

quote:

Bir tanıdığım bu notebook'u aldı ve benden XP kurmamı istedi. Aşağıdaki linkte baktım ama XP driverlarını bulamadım. Model: A300, ama short model no. kısmında "2D4" yok. "PSAJ4E... vs." gibi modeller mevcut. XP driverları hakkında yardımcı olursanız memnun olurum...

yardımcı olabilecek yok mu acaba???...

laptop un altında ona benzer bi kod olacak.Ondan bahsediyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.