Şimdi Ara

TELEKOM KAMPANYASI TOSHIBA A300-2D4 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
33.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu aletin kasası galiba harman/kardon parlak kasa değil.a300 lerin hepsi parlak kasa diye biliyordum ben bu bi değişiklik yapar mı?
  • Bu laptoptan uzak durun, aklınız varsa uzak durun. Ben yandım, siz yanmayın...
  • herkese slm bu pc ıcın onumuzde kısa süre kaldı
    tüm yorumları dıkkatlıce okudum.

bu pc ye xp kurulabilirmı kurulamaz mı şimdi?
    net bır yorum yapabilecek var mı?
    ben arkadasa sordum drayverları varsa kurarsın dedı.anlamadım?
    şimdiden teşekkürler
  • Hdmi çıkışı yok... Dikkat edin sonra hayal kırıklığına uğramayın...
  • ben aldım kullanıyorum bıraz geç acılıyo onun dısında sımdılık sorun cıkarmadı bide vista bıraz yavas .sormak ıstedıklerınızı sorabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcemen

Hdmi çıkışı yok... Dikkat edin sonra hayal kırıklığına uğramayın...

cahilliğmizi bağışlayında bu HDMI ne işe yarıyor? DVI gibi birşeymi bu da?. Yani bununla da bir masaüstü monitore ve/veya uygun TV lere çıkış için falanmıdır?

Syg.
  • Takip eden arkadaşlar bilirler Telekom kampanyasından aldığım PC bozuk çıkmış aldıktan 10 gün sonra servise bilgisayarı göndermiştim. Servisten bana gelen bilgide anakartta sorun olduğu iletilmişti dolayısıyla PC'nin değiştirilmesini talep etmiştim. PC'yi servise göndereli 20 gün olmasına rağmen henüz hergangibir çözüm üretilemedi müşteri hizmetlerinde telefona bakan kişiler sistemden bakıp bana her telefon açmamda parça bekleniyor diyorlar. Sinirimden çatlamak üzereyim altı üstü sattıkları ayıplı malı değiştirmeleri gerekirken bilgisayarı alalı 1 ay olmasına rağmen kullanabilmiş değilim.

Toshibaya lanet okuyorum ve bir daha asla ve asla Toshiba ile işim olmaz her tanıdığıma her bildiğime konusu geçtiği zaman bu olayı anlatıcam. Toshiba benim kara liste firmalarım arasına girmiştir ömrüm boyuncada çıkmayacaktır. Sizlerede asla tavsiye etmiyorum. Ben mi yanlış düşünüyorum olması gereken benim parayı öderken satın aldığım bana taahhüt edilen sorunsuz PC'yi 1 aylık gecikmeden dolayıda özürleri ile beraber göndermeleri gerekir. Bana satın alırken paranızı bugün ödeyin PC 1 ay sonra gelecek hemde size bu bir ay içinde onlarca kez telefon görüşmesi yapacaksınız deseler ben acaba alırmıydım bu PC'yi.

• xp cd sinin nlite programı ile sata driverleri gömersen sorunsuz bir şekilde yükleyebilirsin. Yanlız harddisk bölümlemeleri ile oynama yoksa kendi cd lerinden vistaya dönemezsin...
  • Arkadaşlar laptopta ses sorunu yaşayan var mı? Müzik dinlerken ses kısılıp açılıyormuş gibi oluyor.Bu sorun hakkında bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
  • S.a arkadaşlar

GEÇ AÇILIYO DİYEN ARKADAŞLAR İÇİN KESİN ÇÖZÜM

Toshiba TEMPRO programını kaldırın. Bilgisayar hemen açılıyo !!! yoksa 2 dakika açılmasını bekliyorsunuz.

Bu konuyu @libretto arkadaş belirtmişti saolsun allah razı olsun ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusa+ -- 28 Ağustos 2009; 1:36:04 >
  • Dün bir abim almış, bugün gittim kurulumunu, yüklenecek proğramlarını felan hallettim. Gayet yeterli bir laptop, kalitelide duruyor. Sadece açılış hızı çok yavaştı ki sebebini de bu konuda öğrenmiş oldum. İhtiyacım olsa düşünmeden alacağım bir ürün olurdu.
  • Ürünü dün arkadaşım almış tabi hemen bana getirdi tabi bende profesyonel olarak katılımısız kurulum sp paket sonrası paket işleri ile uğraştığım için hemen kendi özel yaptığım eylül 2009 son güncel xp kurdum.tüm diskide öncesinde sildim recvery felan bırakmadım.
    ancak bana 1 saat önce tel etti makina çalışıyormuş ama ekrana hiçbişey gelmiyormuş simsiyah çon enteresan sanırım büyük bir donanım sorunu var umarım birebir değiştirirler,ayrıca xp kurduğum için uyuzluk yapmazlar böyle bi ihtimal varsa yine vista kurup öylemi iade etsem fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raverss

Ürünü dün arkadaşım almış tabi hemen bana getirdi tabi bende profesyonel olarak katılımısız kurulum sp paket sonrası paket işleri ile uğraştığım için hemen kendi özel yaptığım eylül 2009 son güncel xp kurdum.tüm diskide öncesinde sildim recvery felan bırakmadım.
    ancak bana 1 saat önce tel etti makina çalışıyormuş ama ekrana hiçbişey gelmiyormuş simsiyah çon enteresan sanırım büyük bir donanım sorunu var umarım birebir değiştirirler,ayrıca xp kurduğum için uyuzluk yapmazlar böyle bi ihtimal varsa yine vista kurup öylemi iade etsem fikri olan?

Farketmez arkadaşım. İşletim sistemi değişikliği donanim arızasına neden olmaz. Donanım arızası olacağı varsa olur. İşletim sistemi değiştirilen pc ler garanti dışı kalmaz.. tnb sana suç atabilir, kesinlikle kabul etme. dediğim gibi işletim sistemi değişikliği garanti şartlarını bozmaz. sen bilgisayarı olduğu gibi xpli hali ile garantiye yolla. senden en çok şunu isteyebilirler. eğer pc ye format atarlasa, format ücretini... yani işletim sistemi yönünden bir sıkıntı olmaz. ama benim tanıdığım tnb, pc nin yenisi ile değişimi konusunda yokuş yapabilir. ilk 30 gün içerisinde donanımsal arıza veren ürünler için para iadesi veya ürünün yenisi ile değiştirilmesi hakları sizin yasal haklarınızdır. bu kapsamda hakkınızı arayınız. tnb pc ye onarım yapıp yollarsa, pc yi kabul etmek ya da etmeyerek yenisini istemek ya da para iadesi istemek tamamen sizin tasarrufunuzdadır.

tnb: toshıba türkiye distribütörü

• servise yollamakmı cinayet çıkar derhal yenisini isterim daha 2 gün olmuş alalı nerde kaldı toshibanın çifte garantileri ne olursa olsun v.s hepsini netten kayıt yaptım
  • xp driver;

TELEKOM KAMPANYASI TOSHIBA A300-2D4
  • hdmi çıkışın olmaması cok ilginç
  • Bugün tnb ye gittim bağırdım çağırdım zor bela yenisi ile değişim raporu aldım gittim telekomdan yeni bitane ile değiştirdim ama sanıyorum kısa sürede buda patlar driver tanıtırken sapıtmalar felan yaptı az önce xp kurduktan sonra.
    Ve işte size bir bomba içine 56k modem koymayı unutmuşlar..

TELEKOM KAMPANYASI TOSHIBA A300-2D4
  • arkadaşlar ben bu bilgisayarı aldım çok da memnunum.hiç bir şikayetim yok.tavsiyem kamoanyayı kaçırmayın.piyasada ki fiyatı 1.931 tl (toshiba nın kendi sitesinde yazan)ne demek tavsiye etmem
  • Ben bu laptopu telekomun kampanyasından aldım şimdilik bi şeyi yok CRYSİS warhead i orta düzeyde oynayabildim kasmadan tek sevmediğim yanı ise laptopu xp ye geçirmek istedm verdim bilgisayarcıya adam her şeyin driverinı bulmuş bi tek ekran kartının ki yokmuş yani xp ye çevirmek için ya yeni ekran kartı yada biraz zaman
  • cihazı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. ilk başta beraberinde gelen vista ile kullandım. daha sonra 64bit XP yükledim ne bir driver sorunu ne başka bir sorun yaşamadım ve son 10 gündür windows7 kullanıyorum 64 bit olarak. driver bile yüklemenize gerek yok. win7 anında tüm driverları bulup yüklüyor. win7 ile gösterdiği performans ise bi harika. ne XP ne de Vista yklü iken bu kadar rahat değildi cihaz. İnanırmısınız zerre ısınma yapmıyor cihaz. önce ki işletim sistemlerinde klavye çok ısınıyordu ama win7'ye geçtikten sonra zerre sorun kalmadı. hepinize şiddetle tavisye ediyorum win7 kurmanızı (ben 64 bit yükledim).
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.