Şimdi Ara

Telekoma bayilerine dikkat edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 de telekomdan 24 aylı tahattüdlü internete abone oldum ve 3 ay önce kapattırmaya gittim vezneye internet ve telefon borcunu ödedim kapattırma dilekcemi verdim ve görevli bana
    900 lira daha borcunuz var dedi şok oldum. ne borcu dedim, samsung wirofon cep telefon almışınız dedi. oysaki ben almadım. bakayım faturaya imzaya dedim dosyamı getirddim
    dosyada belge yok aldığıma dair. araştırdılar telekom bayisi benim üzerime düzenlemiş. itiraz dilekcesi yazdım sonra belli oldu imzanın benim olmadığı ve telekomdan yazı geldi
    imzanın size ait olmadığı tespit edildi ve o borçdan muafsınız diye. rahat bir nefes aldım derken geçen hafta 48 TL lik yine fatura geldi. tel ile müşteri hizmetlerini aradım
    faturanın içeriğinin görünmediği söyleyince müdürlüğe gittim. yine bu üzerime düzenlenmiş cep telefoun taksidi gelmiş. dedim bu borç muaf oldu sizden yazı geldi diye adamların birbirinden haberi yokki burada gözükmüyor diyor.
    Aman arkadaşlar uzak durun özellikle şu bayilerden uzak durun. adamlar 2 kuruş fazla kazanacağım diye her şeyi yapıyorlar. telekom çok yetki vermiş olmalıki kafalarına göre satış yapıyorlar, ceremesini millet çekiyor ispat et dur artık ben almadım diye.

• geçmiş olsun ya :((
  • ne kadar kötü bir durum ya elinizdeki yazıyla çok rahat haklılığınızı ispat ederseniz sorun yok.
  • Geçmiş olsun.Bu adamlar çok başıboş galiba.
  • geçmiş olsun
    dikkatli olmak lazım
  • Arkadaşlar internet veya telefon aboneliğinizi uyduruk bayilerden yaptırmayın.Bulunduğunuz bölgedeki telekom müdürlüğüne başvurmak en iyi yoldur.
  • quote:

dosyada belge yok aldığıma dair. araştırdılar telekom bayisi benim üzerime düzenlemiş. itiraz dilekcesi yazdım sonra belli oldu imzanın benim olmadığı ve telekomdan yazı geldi
    imzanın size ait olmadığı tespit edildi ve o borçdan muafsınız diye.

arkadaşım iyide demedin mi burada kanunsuz bir işlem var dava açıp şikayetçi olucam, siz nasıl benim adıma benim bilgim imzam olmadan resmi işlem yaparsınız diye.Sana söylediler borçtan muafsınız diye sende mutlu olup eve döndün öyle mi?
  • Taahhüt sonu böyle bana da olmuştu. Modem parası çıkmıştı vs iptal zorlaştırma çabaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

quote:

imzanın size ait olmadığı tespit edildi ve o borçdan muafsınız diye.

arkadaşım iyide demedin mi burada kanunsuz bir işlem var dava açıp şikayetçi olucam, siz nasıl benim adıma benim bilgim imzam olmadan resmi işlem yaparsınız diye.Sana söylediler borçtan muafsınız diye sende mutlu olup eve döndün öyle mi?

2-3 ay önce vermiştim savcılığa şikayet ettim. 20 gün öncede adliyeden çağırdılar imza ve yazı örneklrimi aldılar ifde verdim tekrar. delil olarakda bana saldıkları o belgeyi savcıya verdim. tabiki hakkımı arayacağım yarın birgün başka bir olay çıkmayacağını kimse garanti edemez. çünkü telekomdan çok çektim. 4 GB kotalı internet kullanırdım son 6 ay 55 TL den aşağı ödemedim yani modemin parasını çıkardılar oysaki aylık 2 GB yi geçmiyordum çünkü programla ne kadar veri kullandığıma bakıyordum. şimdi aynı bağlanma oranında 3G modemle kullanıyorum 3 aydır her ay 1 GB yi geçmedim.
    Telekom faturaları gübreliyor, hormonluyor birde suluyor iyice şişiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.