Şimdi Ara

Telekomdamı sorun bendemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Karazhanda feci lag var çıkmak zorunda kaldım TT senin ben
  • bugün de aynı durum bi ümit bakayım dedim
    alt falan mı kassak
  • TTNETİN ALAYINI
  • Selam arkadaşlar;
    Ben az öncehttp://www.your-freedom.net/ den download yaptım ve bu yöntemi denedim. Gayet iyi bir şekilde çalışıyor. 145 ms ile açıldı max 160 ms oluyor. 0 Lag... Free olarak denedim şimdi 1 aylık satın almaya çalışıyorum tabi paypal sistemi çalışırsa... Her şey ayrı bir sorun yani... Başka türlü oynanamayacağı kanısını vardım. TTNET kurbanı olduk yine!!! AQ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeronate -- 9 Mart 2008; 12:57:21 >

• bi kaç aydır hiçbir sorun yoktu lag başladı ve şu an realm gözetmeksizin en aşağı 3500ms alıyorum...

yurtdışı çıkışları felç halde... bir bilgisi olan varmı
    wow suz ne yapıcağımı şaşırdım 2-3 gündür abuk subuk şeyler yapıp duruyorum

girip nette java oyunlarına takılıyorum

• Karazhanda şimdi bende 6000 gösteriyor zırt bırt dc yiyorum kafayı sıyırcam TT senin ben teh....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alésta

Telekomdamı sorun bendemi

150 den 25000 e fırladı 1den

Party chat muhteşem =)

Ya ben yf kullanıyorum, basic feedom üyesiyim ve 177 max. lag, fakat bnm ram ve ekran kartım dandik bu yüzden takılıyor oyun az biraz, yoksa lag çok glz bende

• quote:

Orjinalden alıntı: Anilsey

quote:

Party chat muhteşem =)

Ya ben yf kullanıyorum, basic feedom üyesiyim ve 177 max. lag, fakat bnm ram ve ekran kartım dandik bu yüzden takılıyor oyun az biraz, yoksa lag çok glz bende

onu görmemişim

• 10000ms civarı...
  • hepimiz çıplak uzanalım
  • dayanamayıp telekomu aradım ve bana " hattınızda hiç bir sorun veya çalışma yok sizin bölgenizde" dendi......

daha ne deyim...........
  • Millet lagsız oynarken 3000 msden aşağı oynamazdım, lag sorunum şimdi yok, milletin latency uçmuş, bende var cenabetlik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: t3

Bende karazhan serverında 10k gorurken burning lagion da 250 ms ile oynuyorum ne iş anlamadım.

aynen walla bende yenı char actım burnıng legıonda
  • Aynen...

quote:

Orjinalden alıntı: Wolvérine

dayanamayıp telekomu aradım ve bana " hattınızda hiç bir sorun veya çalışma yok sizin bölgenizde" dendi......

daha ne deyim...........

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Anilsey

quote:

Party chat muhteşem =)

onu görmemişim

ama ebein ... gibi

• Yaw bende de saat 9 dan beri böyle sabah miss gibi idi şimdi ise 30k larda oynuyorum bu nedir ya.
  • evet sabaha kadar bekledim saat 04'ten beri 150 ms ile oynuyorum ama uykum geldi neyse ki 2 saatte olsa oynayabildim

öğlen bi kalkıcam 7-8k ms
  • Arkadaşlar , benim cuma gününden beri latency rezlaletti, cumartesi devam etti, pazar artık bağlandıktan sonra direk DC olmaya başladım, ttnet i aradım tabiki bişey değişmedi, sonra bu Your Freedom u kurdum , aman tanrım latency 100ms civarlarında hiç lag yok spike desen eser yok, allah razı olsun Murat tan , şu an çok mutluyum inşallah böyle devam eder, herkese lag siz , spike sız , oyunlar :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.